Peluang Pendapatan RM3000 Hingga RM30,000 Sebulan Tanpa Modal
Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012 10:05am [Last Comment]
Senang saje nak dapat pendapatan extra RM30,000

APA YANG PERLU ANDA BUAT? DAFTAR PERCUMA SEBAGAI AGEN DULU... Pendaftaran Percuma!!

Kepada mereka yang berminat menjadi agen sila berikan nama dan no hp/telefon anda dan seterusnya, hantarkan email kepada introducerhivaids@gmail.com

Anda boleh gunakan laman web http://hivaids.tripod.com untuk tujuan promosi

Pakar Perubatan: 019-299 4577

Contoh Pendapatan: Anda cuma dapatkan 10 orang pesakit sebulan; maka saguhati yang akan anda terima RM3,000 X 10 pesakit = RM30,000.


Anda ingin menjadi agen/introducer untuk rawatan HIV Aids & Kanser?


Anda boleh promosikan bagi membantu mereka yang memerlukan rawatan Hiv Aids & Kanser


Anda bakal mendapat Saguhati tanda Terima Kasih buat anda iaitu 10% dari caj rawatan
Gunakan laman web ini http://hivaids.tripod.com untuk tujuan promosi.


Teknik promosi :

Langkah 1: Anda boleh email/sms/telefon Prospek Anda @ Bakal Pesakit dan promosikan laman web http://hivaids.tripod.com

Langkah 2: Penting!! Anda perlu letakkan talian telefon anda dalam email anda @ brochure anda @ Blog Anda untuk membolehkan pesakit call anda semula. Sudah pasti pesakit yang terbaca iklan anda akan contact anda untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Langkah 3: Seterusnya anda perlu dapatkan maklumat berikut: 1) Nama Pesakit 2) Handphone Pesakit 3) Jenis Penyakit Pesakit samada HivAids / Kanser.

Langkah 4: Kemudian smskan maklumat pesakit ke talian admin iaitu: 019-299 4577 atau emailkan maklumat pesakit ke alamat email : introducerhivaids@gmail.com

Langkah 5: Taip SMS: [nama pesakit] [ Handphone Pesakit] [jenis penyakit] [introducer name @ nama anda] Hantar ke talian admin 019-299 4577

Langkah 6: Setelah selesai sahaja pihak Admin mendapat bayaran "Lumpsum" RM30,000 untuk rawatan HIV Aids, maka kami akan terus masukkan wang saguhati RM3,000 ke dalam akaun anda. Pesakit adalah digalakkan membuat bayaran rawatan secara "Lumpsum". Untuk wang saguhati pesakit kanser, wang berjumlah RM1,500 akan dimasukkan kedalam akaun anda. (Caj Rawatan Kanser RM15,000 )


Nota Penting!! : Jika pesakit tidak mampu membayar secara "Lumpsum" maka pesakit dinasihatkan supaya berhubung terus dengan pihak Admin untuk berbincang tentang bayaran ansuran. InsyaAllah pihak Admin akan memberikan garis panduan kelonggaran bayaran mengikut kemampuan pesakit.

Niche: Program Dropship
 
1. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 10:09am
Hanya untuk pengetahuan anda; Laman Web Rasmi Kami ialah : www.secretsolution.my

Nota: Jangan beritahu Prospek / Pesakit anda mengenai laman rasmi kami, hanya promosikan laman percuma anda iaitu : http://hivaids.tripod.com/

Seterusnya apa yang perlu anda buat ialah ikuti Langkah 1 hingga Langkah 6

Jazakallah :)  
2. Puteri Nurul - Fri 19/Oct/2012, 10:32am
Saya nk jadi agen.. Dah email baru kejap  
3. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 10:46am
Okey Tahniah Nurul :) Anda kini dengan rasminya telah menjadi agen kami. Boleh lihat anda, kami telah reply :)  
4. Shahira 8 - Fri 19/Oct/2012, 10:51am
email saya, shahr_zam@yahoo.com
TQ~  
5. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 11:03am
Tahniah Shahira :) Anda kini dengan rasminya telah menjadi agen kami. Jazakallah. Sila check email anda :)  
6. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 11:12am
Shahira 8 , I rasa email u ada masalah laaa.... I email to shahr_zam@yahoo.com, tapi dia tendang balik? Baik u check email address u betul-betul, mungkin salah spelling atau email penuh?  
7. Rezuan 4 - Fri 19/Oct/2012, 12:25pm
saya berminat nk jd agen
email saya rezuanismail@gmail.com  
8. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 12:34pm
Tahniah Rezuan!! Anda telah disahkan menjadi agen rasmi kami. Sila check email anda  
9. Ehzan - Fri 19/Oct/2012, 2:33pm
Salam, saya berminat jdi agent email to ehzan09@gmail.com  
10. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 2:38pm
Tahniah Ehzan, anda kini telah menjadi agen kami yang sah :) sila check email anda  
11. Saipul 2 - Fri 19/Oct/2012, 6:22pm
Saya berminat.afnancomputer@gmail.com  
12. Stewardesssuzanne - Fri 19/Oct/2012, 11:18pm
Jutaan Tahniah buat Saipul kerana telah berjaya menjadi agen kami yang sah. Sila Check Email anda :) All the best !!  
13. Mus 130 - Sat 20/Oct/2012, 3:49am
saya berminat juga. tolong email ke asuzamiah@yahoo.com  
14. Hox - Sat 20/Oct/2012, 8:58am
berminat utk menjadi egent  
15. Azahirzolkepli - Sat 20/Oct/2012, 9:44am
Salam.. email saya jugak
berminat nak jadi agent
azahirzolkepli@gmail.com  
16. Stewardesssuzanne - Sat 20/Oct/2012, 2:38pm
Mus, Tahniah anda kini telah menjadi agen yang sah :) Sika check email anda  
17. Stewardesssuzanne - Sat 20/Oct/2012, 2:40pm
Tahniah azahirzolkepli, kini anda dengan rasminya telah menjadi agen kami yang sah. Sila check email anda  
18. Stewardesssuzanne - Sat 20/Oct/2012, 2:42pm
Hai Hox, boleh dapatkan email awak tak? Nak jadi agen eloklah kalau ada email :)  
19. Zue78 - Sat 20/Oct/2012, 4:15pm
salam,,...sy berminat gak...email sy zuezuriati@gmail.com  
20. Shahakashaheed - Sat 20/Oct/2012, 7:54pm
berminat nak jd agen.. ni emai sy.. shahakashaheed@gmail.com  
21. Ravemone - Sun 21/Oct/2012, 12:24am
berminat... ravemone@gmail.com  
22. Azahirzolkepli - Sun 21/Oct/2012, 12:32am
Salam.. xde testimoni ker..? ada testimoni senang skit  
23. Stewardesssuzanne - Sun 21/Oct/2012, 10:09am
tahniah zue78 anda kini telah menjadi agen rasmi kami . Sila check email anda  
24. Stewardesssuzanne - Sun 21/Oct/2012, 10:11am
Tahniah buat shahakashaheed. Ini kini dengan rasminya telah menjadi agen kami. Sila check email anda  
25. Stewardesssuzanne - Sun 21/Oct/2012, 10:13am
Setinggi tahniah diucapkan kepada Ravemone, anda kini dengan rasminya telah menjadi agen kami. Sila check email anda  
26. Zue78 - Sun 21/Oct/2012, 9:27pm
tolong email sy skali lg.tq  
27. Muhd 21 - Sun 21/Oct/2012, 10:15pm
salam tolong emailkan saye jugak,berminat nak jadi agen
mad2007264474@gmail.com  
28. Lynn82 - Mon 22/Oct/2012, 9:41am
Berminat nak jadi agen.sila email ke smartlife919@gmail.com  
29. Aziezan - Mon 22/Oct/2012, 10:30am
Saya berminat. Sila emel saya aziezan82@gmail.com  
30. Stewardesssuzanne - Mon 22/Oct/2012, 1:11pm
zue78 saya dah email u semula  
31. Stewardesssuzanne - Mon 22/Oct/2012, 1:14pm
Muhd21, Lynn82, Aziezan. Anda bertiga telah menjadi agen kami yang sah. Tahniah buat anda bertiga. Sila check email anda.  
32. Dynd z 2 - Mon 22/Oct/2012, 6:17pm
saya nak jadi agen jugak .. email saya ..

dyndzevolution@yahoo.com.my  
33. Qarl78 - Mon 22/Oct/2012, 8:40pm
Salam, email pls... mqbf887@yahoo.com  
34. Widia Tee - Tue 23/Oct/2012, 1:16am
Saya nk jade agent ..wylea@hotmail.com  
35. Adanzz 2 - Tue 23/Oct/2012, 1:21am
saya adanzz berminat nak jadi ejen...adanzzhanzz@gmail.com  
36. Stewardesssuzanne - Tue 23/Oct/2012, 4:25pm
Apa email you Dynd z2  
37. Stewardesssuzanne - Tue 23/Oct/2012, 4:33pm
Tahniah Dynd, qarl78, widia tee, adanzz2, anda kini dengan rasminya telah menjadi agen kami yang sah. Sila check email  
38. Mohamad Khusnul Amrie - Fri 26/Oct/2012, 11:25pm
Salam sy berminat nak jd agent. Email sy khusnul_usma@yahoo.com  
39. Stewardesssuzanne - Sat 27/Oct/2012, 11:31am
Tahniah khusnul!! Anda kini dengan rasminya telah menjadi agen kami yang sah, sila check email anda  
40. Fatin Amiera - Sat 27/Oct/2012, 1:00pm
sy berminat. email sy faenchubby@gmail.com  
41. Stewardesssuzanne - Sun 28/Oct/2012, 6:08pm
Tahniah Fatin!! Anda kini dengan rasminya telah menjad agen kami yang sah. Sila check email anda :)  
42. Dhea - Mon 29/Oct/2012, 4:28pm
emel dhea_danilla@yahoo.com  
43. Stewardesssuzanne - Mon 29/Oct/2012, 5:38pm
Tahniah danilla, anda kini telah menjadi agen kami yang sah, sila chek email anda :)  
44. Zairul 21 - Tue 6/Nov/2012, 11:20pm
email : zairul_nazariah@yahoo.com  
45. Mus 130 - Sat 10/Nov/2012, 2:54am
asllkum..... plz emai me. tq asuzamiah@yahoo.com  
46. Wanitamart Com - Mon 19/Nov/2012, 10:38pm
As-Salam TT. Saya berminat, seripakis@gmail.com  
47. Aza 43 - Mon 11/Feb/2013, 5:38pm
assalam.. saya berminat.. areraissabella@yahoo.com tq..:)  
48. Ahmad 408 - Wed 20/May/2015, 10:04pm
Siapa yg dh dpt 30k sebulan dlm program ni? Share ckt kt warga majalah  

Page 1   (Total 48 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..