Peluang Pelaburan
Hidanur - Fri 7/Jun/2013 11:56am [Last Comment]
Salam Sejahtera

Peluang dibuka kepada individu yang berminat untuk mendapatkan keuntungan pelaburan 20%-30% setiap bulan.

Pelaburan serendah RM 5,000

Syarikat berdaftar dan mengikuti garispanduan BNM sepenuhnya

Sila tinggalkan email untuk maklumat lebih lanjut

Terima kasih

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Massive Success - Fri 7/Jun/2013, 2:27pm
kaizens.mugheelan@gmail.com  
2. Mazlan 9 - Fri 7/Jun/2013, 3:31pm
imanziqri09@gmail.com  
3. Hidanur - Fri 7/Jun/2013, 3:56pm
Terima Kasih, email sudah dihantar  
4. Ariff786 - Fri 7/Jun/2013, 4:27pm
berminat...spocket_ns@yahoo.com  
5. Mohd Fadhil 5 - Fri 7/Jun/2013, 4:35pm
Detail
kartello08@yahoo.com  
6. Smart - Fri 7/Jun/2013, 11:08pm
email detail ke smartmastermind13@gmail.com  
7. Mel 7 - Sat 8/Jun/2013, 12:59am
Email details plz.
azmil83@gmail.com  
8. Risya 2 - Sat 8/Jun/2013, 2:42am
detail ke risya2101@gmail.com  
9. Halim 56 - Sat 8/Jun/2013, 4:28pm
email: abdhalim@wmt-eng.com  
10. Ramlan - Sat 8/Jun/2013, 9:35pm
in4 in4:

binsudin68@yahoo.com.my  
11. Tengku Fayzall - Tue 11/Jun/2013, 9:40am
Email detail ke jale765@yahoo.com  
12. Hidanur - Tue 11/Jun/2013, 10:43am
Terima Kasih, Email telah dihantar  
13. Jasari - Tue 11/Jun/2013, 8:19pm
Biar betul.... Tulun email... justice7171@gmail.com  
14. Hidanur - Wed 12/Jun/2013, 12:58pm
Terima Kasih, email sudah dihantar  
15. Eyda 20 - Thu 13/Jun/2013, 10:49pm
Slm sejahtera usahawan smua..
Berita baik yg ingin dkongsikan...Peluang Franchisee/Franchisor Ecosway Farmasi/Health & Beauty..dan miliki kedai scara PERCUMA.
1. Modal RM5100 shj seumur hidup
2. Income actif/pasif yg lumayan dan unlimited stiap bulan.
3. Smua kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat...
4. Prniagaan sgt terjamin, juga boleh diwarisi ke anak cucu.
5. Latihan /bimbingan dberikan percuma, anda cuma perlu usaha dan komited utk brjaya.
6. Anda boleh mmilih lokasi ikut pilihan anda sndiri.
7. Peluang mmiliki cawangan d luar negara

Konsep prniagaan yg menarik dan sgt mnguntungkan, hanya dgn Ecosway..Berminat? Segera hubungi 019-5761445~waheda~ Ubah hidup anda skarang juga!  
16. Dayat92 - Sat 15/Jun/2013, 8:31pm
email me detail
nurhidayat9192@gmail.com  
17. Yattie 6 - Sat 15/Jun/2013, 9:58pm
sila email detail ke hayati@nationgate.com.my  
18. Zarul Anuar - Sat 15/Jun/2013, 11:25pm
duit raya tak ada tapi ada jalan mudah dan cepat dengan kerja di Australia dengan gaji lumayan rm1ok sebulan.info lanjut di www.petikbuah.info  
19. Irman82 - Sun 16/Jun/2013, 1:17am
Email saya juga eerman82@yahoo.com  
20. Masran Mansur - Sun 16/Jun/2013, 1:41pm
email detail
masran81@yahoo.com  
21. Azhar 357 - Mon 17/Jun/2013, 10:56am
bg info :- putehazib@gmail.com  
22. Amirul Ashraf 3 - Thu 20/Jun/2013, 2:40am
Ingin membuka kedai namun tergendala kerana kos yang tinggi??Mari join saya memiliki kedai dengan modal yg sgt rendah dan pulangan yang sgt lumayan..Francais farmasi yg berkonsepkan smart business..Untuk maklumat lebih lanjut,boleh contact saya..AMIRUL 0133267366..Jgn risau..Anda akan dibimbing oleh usahawan yg sudah berjaya dalam bisnes ni..peluang sangat cerah..terhad pda yg serius sahaja :) cepat2 ea..  
23. Jafnijamil 2 - Wed 26/Jun/2013, 5:13am
info' jafnijamil@ymail.com  
24. Ejam 37 - Thu 27/Jun/2013, 12:22pm
GANDAKAN DANA ANDA DI PASARAN EMAS ANTARABANGSA

Sejarah Kenaikan Harga EMAS semenjak 10 tahun lepas memang amat menakjubkan. Adakah ini mainan para speculator ataupun ianya menunjukkan potensi sebenar EMAS sebagai medium pelaburan? Kami tidak dapat menjawab akan tetapi memang fakta-fakta kepesatan ekonomi CHINA dan INDIA, kedudukan kewangan AMERIKA yang semakin tenat sudah tentulah membawa kita kepada satu kenyataan yang nyata harga EMAS akan terus naik lagi. Jika kenaikan harga PETROL boleh dibendung dengan pengenalan kereta Hybrid dan juga Biodiesel. Bagi EMAS tiada galang gantinya. Dengan keadaan huru-hara yang berterusan di negara2 AFRIKA (negara pengeluar utama EMAS), sudah tentulah dalam masa terdekat ataupun jangka masa panjang pengeluaran EMAS akan menjadi kurang seterusnya melonjakkan lagi kenaikan harga EMAS. Jadi kenapakah kita perlu mensia-siakan peluang yang tak selalunya datang ini.

Sabda Rasulullah SAW: " Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah DINAR (EMAS) dan DIRHAM (PERAK) untuk digunakan] " Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal.

Di zaman sekarang pelbagai pelaburan telah di perkenalkan kepada individu.sebelum ini pelaburan hanya terkenal daripada ahli-ahli perniagaan sahaja.
pelaburan emas mempunyai 3 cara pelaburan.Kebanyakkan pelabur,hanya melabur untuk mendapat keuntungan,mereka tidak pernah mengkaji bagaimana sesuatu
pelaburan itu menjana keuntungan.Seorang pelabur yang bijak harus mengulangkaji terlebih dahulu latar belakang syarikat,di ikuti apakah jenis pelaburan yang di jalankan dan bagaimana ia nya menjana keuntungan.

A). Pelaburan fizikal ,(jongkong/chip) .
kaedah pelaburan,membeli fizikal emas dengan harga rendah,bila harga emas melonjak kita jual balik.Di situ kita boleh dapat keuntungan.jangkaan pulangan
keuntungan tertakluk pada perubahan harga semasa.Risiko pelaburan,penipuan pada fizikal emas itu sendiri.

B).Pelaburan fizikal ,(skim)
kaedah pelaburan,pelabur di beri sijil sahaja,pelabur hanya akan mendapat dividen daripada agent di mana dia melabur,
skim ini lebih kurang menyerupai sistem (MLM).sijil atas kertas yang kita tidak boleh banding dengan ketulinan emas itu sendiri.risiko pelaburan,jika kita dapat agent yang amanah,maka selamatlah pelaburan kita.jika tidak,.???????

C).Pelaburan spot gold ,(internet trading system)
kaedah pelaburan,melabur menggunakan sistem trading,tiada fizikal emas,hanya melabur pada harga pergerakan emas dunia sepenuh nya.mempunyai 2 way market sistem.jangka pulangan,secara purata adalah bulanan.contoh harga semasa spot gold kita boleh baca di tv bloomberg.

Penggiraan keuntungan secara anggaran:

Standart acct : USD8000 bersamaan dengan RM25600,min anggaran keuntungan trading setiap hari USD200 bergantung pada harga market.
USD200 * hari = USD3000 bersamaan RM9600.pelabur boleh mengeluarkan keuntungan mengikut kehendak pelabur.tiada
terikat dengan kontrak,pelabur boleh membuat pengeluaran bila-bila sahaja.

*****Statement diatas adalah anggaran kasar keuntungan harian tertakluk pada harga semasa,sila lihat contoh statement yang terbaru.
pelaburan kami menggunakan kaedah C.jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut di jemput hadir untuk melihat live trading itu sendiri.
pelabur akan lebih mengetahui latar belakang syarikat.Dengan itu juga pelabur boleh mendekati,apa itu spot gold trading sistem.

**berminat mengetahui lebih lanjut,sila tinggalkan no telepon anda untuk di hubungi,

EJAM
business consultant
0111-8763638  
25. Quick Purple - Mon 1/Jul/2013, 1:53pm
berminat..sila hantar maklumat kpd ;

dpurple_line@yahoo.com.my  
26. Moneyed - Wed 3/Jul/2013, 6:29am
Percaya atau tidak mulakan...dengan simpanan anda sebyk RM3,5OO?sebuah RUMAH berharga RM5OOk boleh anda miliki secara TUNAI!!!

PM BAGAIMANA ke ????http://www.facebook.com/messages/afec.sta @ email ke afecsta@yahoo.com  
27. Kamarul 16 - Tue 23/Jul/2013, 3:55pm
salam. saya mmg berminat dgn investment ni. sila email saya di mardiyah76@yahoo.com  
28. Norazam 4 - Tue 23/Jul/2013, 11:12pm
email azamabu87@gmail.com  
29. Emi 37 - Thu 25/Jul/2013, 1:15am
emi_cap90@yahoo.com  
30. Muhamadradzi 2 - Wed 31/Jul/2013, 11:34pm
Berminat sila info to razhas58@gmail.com  
31. Ahmad 633 - Tue 6/Aug/2013, 9:11am
boleh email details ke pojan29@yahoo.com  
32. Zul 633 - Tue 17/Dec/2013, 9:19pm
Berminat..tlong email detai padal bizmens@gmail.com  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..