Peluang Pelaburan Antarabangsa di United Kingdom.
Alongsifu Malaya @ SPEEDLINE INCOPRATED - Thu 19/May/2011 2:19pm [Last Comment]
Speedline-inc, memberi kesempatan kepada anda untuk ikut berinvestasi pada Bisnis GOLD dan FOREX melalui perusahaan dengan system berupa Return Of Investation (ROI) dimulai dari 1 %, 2 %, 2,5 % dan 3 % perhari kerja selama 100 hari kerja saja dan dapat di ulang untuk memasuki siklus berikutnya. Tergantung dari paket mana yang anda sukai.

Dengan Return Of Investation (ROI) yang relatif kecil ini, maka sudah cukup bagi kita untuk menjadikannya sebagai dasar pengembangan keuangan tanpa resiko kerugian dibanding jika anda bermain Forex secara Individual. Sekiranya anda berminat utk mengetahui tentang peluang pelaburan ini boleh hubunggi saya ditalian / sms 016-7268986.

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Muhammad 24 - Thu 19/May/2011, 2:33pm
    mungkin tak berani dah selepas kena dengan RoyalFX  
  2. Alongsifu Malaya - Thu 19/May/2011, 2:38pm
    bermodalkan min 10 euro (rm50) sebagai agent untuk membawa pelabur. dengan 1 act (rm50) potensi income anda 1250 euro (rm6250) seminggu..!!! kalau 3 act?? 7 act??


    untuk menjadi pelabur, anda perlu melabur serendah 100 euro ( 1 act rm500) faedahnya : 2% x 100 euro = 2 euro x 5.0 = rm 10 x 100 hari = rm1000..!!! kalau anda melabur 3 act?? 10 act ??? (anda kira sendiri hasilnya)

    sampai sekarang alhamdullilah tiada masalah.  
  3. Cruz - Fri 20/May/2011, 5:34pm
    email detail mohd_fairuz@idfr.gov.my  
  4. Rosz 2 - Fri 20/May/2011, 11:48pm
    selagi belom tutup hentam saja....  
  5. Alongsifu Malaya - Sat 21/May/2011, 12:22am
    selagi masih ada peluang kita cuba, selagi ada masa kita hargai...saya hanya memberi peluang.  
  6. Sbstrader - Sat 21/May/2011, 2:11am
    izinkan membuat pertanyaan....
    kepada mereka yang berpengetahuan tentang metatrader 4 harap dapat mengajar saya....bayaran RM200 akan diberi.
    tks.  
  7. Fariss 2 - Sun 22/May/2011, 10:39am
    sbs trader :pe yg awak x faham dgn metatrader 4..???saya boleh bntu....email saya fariss_kowamas@yahoo.com  
  8. Zaharudin - Mon 23/May/2011, 8:57am
    sbstrader.....aku nak info kat kau ada tempat belajar bayaran rm 30 seumur hidup.Kat kota damansara www.oasiswealthbuilders.com/
    din 0196780908  
  9. Sbstrader - Mon 23/May/2011, 9:52am
    terima kasih di atas maklumat....tapi saya perlukan satu orang yang boleh mengajar 1 to 1 penggunaan mt4 sebab itu saya sanggup bayar RM200.  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)