Peluang Niaga - Mengedar Puri Durian Belanda
Nan 3 @ Puri Asli Resources
Tue 28/Aug/2012 10:11am [Last Comment]
Salam warga MC. Saya mencari sesiapa yg berminat utk mengedar puri durian belanda ke restoran2 juga individu2 di kawasan anda. Modal yg sangat rendah serta sambutan yang sangat menggalakkan.

Berpotensi mendapat pendapatan sehingga RM6000 sebulan hanya dengan membekal ke restoran2 sekitar anda.

Boleh mulakan sebagai part time sahaja.

Maklumat produk sila ke www.puriasli.com

Keuntungan RM10.00/kg
Anggaran penggunaan 1 restoran seminggu = 3 kg
Jika anda dapat masuk:
1 kedai baru sehari = pendapatan RM3600.00/bulan
jika anda tambah lg 30 kedai bulan berikutnya, pendapatn anda akan menjadi RM7200.00 sebulan

Niche: Bisnes Minuman | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Bizboss - Tue 28/Aug/2012, 10:20am
cmner nk jadi pengedar  
2. Nan 3 - Tue 28/Aug/2012, 10:22am
sila bagi email anda, saya akan emailkan detailnya  
3. Adilla 4 - Tue 28/Aug/2012, 10:33am
bleh email detail
sss_maju_resources@yahoo.com  
4. Bizboss - Tue 28/Aug/2012, 10:39am
ok akubizboss@gmail.com  
5. Fardi - Tue 28/Aug/2012, 10:42am
berminat - adie_plauski@yahoo.com  
6. Nan 3 - Tue 28/Aug/2012, 10:42am
harap anda dapat nyatakan lokasi anda dimana, memudahkan pihak saya membuat kos pengiraan penghantaran, harap maklum  
7. Bizboss - Tue 28/Aug/2012, 10:47am
ok....emelkan detail yer  
8. Azizah 11 - Tue 28/Aug/2012, 11:26am
sila email detail ke aj730925@yahoo.com  
9. Asrim 2 - Tue 28/Aug/2012, 4:40pm
email detail mcmana nak jd pengedar..TQ
asrim93@yahoo.com  
10. Zzie2012 - Wed 29/Aug/2012, 3:01am
berminat - zzie2012@gmail.com area Batu Caves Selangor  
11. Azhar 228 - Fri 5/Oct/2012, 12:47pm
mohon email costprice, packaging, details pada saya... ahazain@yahoo.com
azhar...0104327513  
12. Nan 3 - Tue 23/Oct/2012, 2:37am
maaf sekiranya anda tidak dapat masuk ke www.puriasli.com ini kerana website saya telah digodam, sy memerlukan sedikit masa utk kembali seperti biasa.

TQ  
13. Nik 48 - Mon 19/Nov/2012, 2:08pm
salam, sesiapa berminta untuk jual kopi luwak,(kopi musang) boleh hubungi 0132469956 mohmmad dan kamim juga pengedar jus pati durian belanda,  
14. Nan 3 - Tue 20/Nov/2012, 10:14am
Salam,
sesiapa yg berminat sila add ke Facebook kerana ini akan lebih memudahkan komunikasi 2 hala

http://www.facebook.com/PuriAsli  
15. Anne 160 - Fri 4/Jan/2013, 7:58pm
Says berminat bagaimana untuk menjadi pengedar...email ke shamsulzura@yahoo.com  
16. Azie 174 - Mon 3/Jun/2013, 11:42am
mohon email price, packaging, details kat saya:azie1211@gmail.com  
17. Mirie - Mon 22/Jul/2013, 7:07pm
mohon email detail price n mklumat biz ni ke shamiyie@gmail.com
mirie..010-318 2730.Lokasi jalan klang lama.tq  
18. Nan 3 - Thu 7/Nov/2013, 11:36pm
Salam. sila ke facebook.com/puriasli utk lebih mudah berkomunikasi 2 hala bagi yg berminat. TQ  
19. Rosley Hitam 2 - Mon 3/Feb/2014, 12:59am
Saya berminat nak jadi pengedar kawasan Cheras.
email ke rosley3798@gmail.com  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..