Peluang Menjana Pendapatan Bermodalkan RM20. Income yang Sangt Lumayan.
Azam 186 - Wed 12/Jun/2013 2:51pm [Last Comment]
salam warga mc.

saya nk kongsi cket pasal apa yang saya buat untuk jana income..bayangkan..,saya student masih mampu meraih rm200 sehari hasil sistem biz ini...bermodalkan rm20,pulangan lebih 400% akan diperolehi dalam masa yang singkat..

untuk maklumat lanju..layari..

http://www.rm20segera.com/?r=ikhwan90

Niche: Buat Duit
 
1. Ctleya - Wed 12/Jun/2013, 3:52pm
cuba mail kat saya...ctleya@yahoo.com  
2. Hafizbaharin - Wed 12/Jun/2013, 4:32pm
Email detail... muhammadhafizbaharin@yahoo.com  
3. Johari 61 - Wed 12/Jun/2013, 5:03pm
email pada saya... joharikasturi78@gmail.com  
4. Ipmart Android - Wed 12/Jun/2013, 5:10pm
miliki apps android utk google play market android anda sendiri, dan jana pendapatan setiap kali apps anda di muat turun.
email jutawanandroid@gmail.com
0189430368  
5. Faezah 20 - Wed 12/Jun/2013, 5:48pm
ok try mail pd sy
ndesay.8485@yahoo.com  
6. Jaikete - Wed 12/Jun/2013, 11:27pm
menipu je rm20 tu  
7. Mantap - Thu 13/Jun/2013, 12:40am
Yang ni tak tipu punya cuma perlu sedikit usaha, daftar percuma dan anda sudah boleh buat duit online http://tinyurl.com/jamin-dapat-duit  
8. Mz Nora - Thu 13/Jun/2013, 12:40am
Saya dah joint,dah bayar,ada bukti bayar.tp minta maaf sgt2 lah.bukan nak jatuhkan bisnes awak.tp sy x puas hati bila dah bayar,sy x dpt pun apa2 feedback dr lamanweb rm20 ni.awal2 lg sy dah kena tipu.belum lg kalau yg dah dpt emel feedback,bayaran komisen affiliate pula mcm mana?
Sy join benda alah ni sama hr dgn sy join jdr.alhamdulillah.jdr telus.sy dah pun dpt komisen yg ke4 dr jdr..  
9. Hanira - Thu 13/Jun/2013, 1:57am
[Account de1eted by Owner]  
10. Azam 186 - Thu 13/Jun/2013, 2:25am
salam...

kepada saudara saudari yg dirahmati sekalian..terutamnya fokus kepada JEIKETE DAN MZ NORA....saya nk gtaw cket bukan nk ceramah..dlam perniagaan ni x tlepas dari sikap menipu..ciplak dan sebainya yang negatif...ketidak jujuran dalm urusan perniagaan adlah atas individu yang tak bertanggungjawab jer..yng lupa
akan SOAL HUKUM HALAL HARAM YANG MUSLIM...xboleyh kite melakkan keburukan keatas orang laen yg disebabkan oleh sekumpulan individu yang tak bertanggungjawab...ini biz maya dimane akan dapat produk..saya nk tanya pula kalu sistem affiliate yang laen beribu lagi yang xade produk langsung..ini menunjukkan bahawa sifat tamak individu mengaut keuntungan sewenang wenangnya..PIKIRKANLAH...SY NK TANYA..kalu mende ni bohong dan tipu...knape ramai lagi yang nk join sedangkan ada yang mengutuk tp last2 daftar...  
11. Devaa - Thu 13/Jun/2013, 2:26am
pls email me  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..