Peluang menjadi Ejen Dropship Coklat Bar. Ejen hanya perlu mengiklan produk & terima tempahan dari pelanggan. Yang lain biar kami uruskan.
Coklat My @ Aom Food Industries
Tue 16/Apr/2013 9:50am [Last Comment]
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Kami dari AOM Food Industries, pengeluar coklat berjenama Grandeur kini membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan tambahan dengan menjadi ejen bagi produk coklat bar keluaran kami.

Produk coklat bar merupakan produk coklat terlaris sepanjang masa dan mempunyai permintaan yang tinggi. Amat sesuai untuk dijadikan sebagai buah tangan/doorgift bagi sebarang majlis seperti majlis kahwin, aqiqah, harijadi, majlis korporat/majlis makan malam dan sebagainya.

Yuran pendaftaran hanya RM50.00 sahaja bagi 50 orang Ejen terawal. Yuran RM100.00 akan dikenakan kepada Ejen yang berikutnya.

Mengapa menjadi Ejen kami?
- Menggunakan konsep dropship di mana Ejen hanya perlu memasarkan produk dan terima tempahan dari pelanggan. Pihak kami akan uruskan segala proses iaitu dari pembuatan dan pembungkusan produk coklat sehingga ke penghantaran kepada pelanggan.
- Mempunyai kepakaran dan pengalaman luas di dalam industri coklat buatan tangan
- Mempunyai 6 tahun pengalaman di dalam industri coklat di Malaysia
- Terdapat 45 contoh design bagi pembalut coklat bar yang boleh dipilih dan pihak kami akan menambah design dari semasa ke semasa.
- Produk yang diiktiraf Halal
- Premis berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
- Mempunyai Sijil Keselamatan Makanan Malaysia yang dikeluarkan oleh KKM
- Usahawan aktif dan sering bekerjasama dengan Lembaga Koko Malaysia (LKM)

Kepada yang berminat, sila tinggal alamat untuk kami email info lanjut.

Daftarlah sekarang sementara Quota untuk 50 orang Ejen terawal(Yuran RM50.00) masih dibuka.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi En. Azam di 012-3460916.

Niche: Program Dropship | Produk Coklat
 
1. Coklat My - Tue 16/Apr/2013, 10:11am
Boleh kunjungan Facebook kami. http://www.facebook.com/coklat.my  
2. O L Vapor - Wed 17/Apr/2013, 9:29am
berminat brotherfariq@gmail.com  
3. Coklat My - Wed 17/Apr/2013, 2:05pm
OL Vapor kami dah email  
4. Nazifah 5 - Thu 18/Apr/2013, 6:02pm
Assalamualaikum Warga Majalah..
Kami merupakan pengeluar produk kesihatan dan perlangsingan badan yang bakal berada di pasaran tidak lama lgi.
kami ingin menjemput warga yang berminat untuk menjadi agen dan pembekal bagi produk ini.
ia telah mendapat kelulusan KKm dan sijil halal.
berminat hubungi 017-6254769 atau email ke nazifah.awesome@gmail.com.
agen dropships juga dialu- alukan  
5. Hidayah Grace - Fri 19/Apr/2013, 1:19pm
Boleh tolong email details kepada graceabdullah@yahoo.com  
6. Afra 2 - Sat 20/Apr/2013, 4:06pm
boleh bagi details tak...afra.hariys@yahoo.com  
7. Wan 861 - Sat 20/Apr/2013, 5:12pm
info detail.....havoc124@yahoo.com  
8. Nurul Atikah 10 - Sun 21/Apr/2013, 3:28pm
email details..
nurulatikah1791@gmail.com  
9. Nurul Atikah 10 - Mon 22/Apr/2013, 12:39am
email details plz
aleesyayong_d7@yahoo.com.my

jgn lupa my  
10. Coklat My - Mon 22/Apr/2013, 10:10am
Salam
Kami dah email kepada semua yg berminat untuk jadi Ejen. Jika tiada di inbox, harap boleh cek di folder spam/bulk.
TQ  
11. Samsudin Dahalan - Sat 27/Apr/2013, 6:37pm
please email details to me
samsuddin_d@maxis.blackberry.com  
12. Fareq - Tue 30/Apr/2013, 12:11pm
mohdfareq@gmail.com  
13. Eydamahmod - Fri 1/Nov/2013, 9:25am
Boleh pm detail ke email sy eydamahmod@gmail.com  
14. Amran 72 - Mon 25/Nov/2013, 3:46pm
please email detail to me
kedailaju@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..