Peluang Menjadi Dealer Telco Muslim Altel - Pendaftaran Percuma!
Kamar Cahaya - Fri 26/Nov/2021 6:33am
Peluang Menjadi Dealer Telco Muslim Altel - Pendaftaran Percuma!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Dealer diperlukan!

Kepada sesiapa yang berminat
Boleh call/sms/whatsapp ke
011-32000290
https://wa.me/601132000290
(Saiful).

Beroperasi dari Bandar Baru Bangi, Selangor. Untuk tempat lain boleh set appointment untuk saya datang.

Dealer boleh mendaftar simkad pelanggan secara terus melalui ID ALTEL yang akan diberi. Komisen runcit dan komisen pengguna yang berterusan selama mana pengguna memakai simkad yang dibeli dan didaftarkan oleh dealer. Komisen akan diberi secara terus ke akaun dealer dari pihak ALTEL. Daftar pelanggan on the spot boleh pakai!

Antara Pelan prepaid ALTEL adalah:

3GB 2 hari = RM2
10GB 7 hari = RM7

Pelan EZi 30 (RM30)
- 5GB Data
- 15GB basic internet
- 1000 min call (on-net)
- 100 sms

Pelan EZi 50 (RM50)
- 10GB Data
- 5GB Social+Chat (FaceBook, InstaGram, Twitter, Whatsapp)
- 15GB basic internet
- 1000 min call (on-net)
- 100 sms

Altel 365 (RM28)
- Aktifkan nombor anda selama setahun dan nikmati ''free basic internet'' selama setahun.

Call/sms termurah
- Call 16sen/minit dan 5sen/sms.

Reload Bonus
- Setiap kali topup min RM30, anda akan dapat 10% free credit untuk akaun ALTEL anda.

Tertakluk kepada pelan semasa Altel.

Selama mana akaun prepaid aktif, anda akan dapat mengunakan internet basic ALTEL secara percuma tanpa sebarang kos tambahan, yang penting akaun tak expired.

Commision untuk Dealer
(1) Kos Simkad RM5.00 (jual RM7.00 minimum)
(2) 5% Margin untuk e-topup, 4% untuk kad topup
(3) Akan dapat commision setiap kali pelanggan topup min RM20 sebulan setiap bulan. Commision berterusan.

Best kan?

Jadi apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang ini, hubungi kami segera di 011-32000290 (Saiful)

Kepada yg berminat untuk menjadi dealer Altel, document yg diperlukan ialah:-

(1) SSM
(2) IC photostat owner company
(3) Bank statement Company/personal (utk Altel bg direct komisen ke akaun tuan/puan)
(4) Alamat e-mail
(5) No telefon untuk dihubungi
(6) Modal yang diperlukan adalah RM100 shj (20 starterpack). Bayaran selepas berjaya mendapat id Altel dan selepas order barang melalui portal dealer Altel.

Hantar dokumen tersebut ke email kamarcahaya@gmail.com atau wasap ke 011-32000290

Sedikit maklumat mengenai telco utama di Malaysia dan pemiliknya;

Celcom - Goverment Link Company (buat masa ini)
Maxis - Tan Sri Ananda Krishnan
Digi - Telenor dari Norway
U-Mobile - Pengasas Berjaya Group, Tan Sri Vincent Tan

Kini dikenali sebagai Net2One Sdn. Bhd. sebagai anak syarikat Altel Holdings. Ia memulakan operasinya pada Julai 2012. Syarikat ini dimiliki oleh Albukhary Group (milik Tan Sri Syed Mokhtar Albukhary). Dimiliki 100% Bumiputra Muslim.

Marilah kita sokong produk muslim. Kalau tidak muslim yang menyokong muslim, siapa lagi yang hendak menyokong muslim melainkan orang Islam sendiri.

Juga disediakan jika berminat, terminal topup beserta pembayaran kad debit, kredit, ewallet melalui rakan niaga kami.

Jangan lepaskan peluang ini, hubungi kami segera di:
Saiful
011-32000290
https://wa.me/601132000290
(call/sms/whatsapp)

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Prepaid Dan Reload | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..