Peluang Membuka Kedai Alatulis RM 2
Miss Fauzi - Sat 5/Dec/2015 12:26pm [Last Comment]
Salam semua,

Saya yakin ramai yang berminat membuka kedai alatulis, namun kekadang harga alatulis yang tidak menentu membuatkan kekadang terfikir, ''boleh laku ke produk2 alat tulis dikedai aku nanti?''

Kini saya membuka 28 peluang francais Kedai Alatulis RM2 dimana mensasarkan 2 francaisor disetiap negeri.

Berminat boleh menghubungi nurisabelle.mfauzi@gmail.com

p/s : saya tidak akan menjual @ membekalkan stok semata2 kerana saya bukan pemborong. Saya hanya membekalkan stok kepada francaisi saya sahaja.

Niche: Pengedar Alat Tulis | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Pakej Perniagaan
 
1. Fauzi 83 - Sat 5/Dec/2015, 1:09pm
whtsapp sy 0123964266  
2. Asraf Arif - Sat 5/Dec/2015, 2:56pm
0105724485  
3. Rizlan Dani - Sat 5/Dec/2015, 3:43pm
hubungi sy: binaidea10@gmail.com  
4. Ejal 5 - Tue 8/Dec/2015, 12:44am
Sy brminat,blh whatapps sy untuk detail...ejal 0162179583  
5. Riana 6 - Wed 9/Dec/2015, 12:21pm
Saya berminat...
Wassup 01111309245
Riana  
6. Shamsul 63 - Thu 10/Dec/2015, 5:59pm
bagi info shamsul5677@yahoo.com  
7. Miss Fauzi - Thu 10/Dec/2015, 8:12pm
Salam semua,

harap maklu yea. Apabila menyatakan sistem perniagaan francais, semestinya ada bayaran yuran francais.

Jika nak semua percuma, itu bukan sistem Francais. Itu sistem dropship.

Saya hanya membuka sistem Francais Kedai RM2 Eco untuk yang benar2 berminat dan komitmen. Saya TIDAK membuka sistem Dropship @ Borong barang RM2.

Sesiapa yg berminat, sila menghantar email kepada saya, bukan yg meninggalkan no handphone atau alamat email. Saya hanya akan membalas email anda bukan menghantar email untuk kali pertama kepada pemohon  
8. Dr Love - Sat 12/Dec/2015, 3:44pm
Hi Miss Fauzi, is this franchise registered with ROF Malaysia?  
9. Miss Fauzi - Sun 13/Dec/2015, 11:41pm
Permohonan telah ditutup, memandangkan semua lokasi (negeri) telah dipohon dan memenuhi syarat yang ditetapkan.  
10. Hairul Nizam 2 - Wed 16/Dec/2015, 6:16am
dah tutup tak pe, saya ada supply alat tulis kedai rm2

klik sini, www.kedairm2.com  
11. Firdaus 758 - Wed 16/Dec/2015, 4:07pm
Pm 0123927411  
12. Hazizul 3 - Wed 16/Dec/2015, 7:05pm
Wassup 01113267331  
13. Faimy - Sat 19/Dec/2015, 11:57pm
mohdfy82@gmail.com  
14. Dea Pearl - Tue 22/Dec/2015, 10:55am
ell_eaby89@yahoo.com  
15. Shamsul 169 - Fri 8/Jan/2016, 12:31am
berminat utk buka di Parit Buntar Perak,
sila email ke myshms@gmail.com  
16. Asri Abu Bakar - Fri 8/Jan/2016, 5:27pm
wahtsap 0134424772
asriintan89@gmail.com  
17. Abdul Karim Yahaya - Tue 26/Jan/2016, 12:47am
email: karim61163@gmail.com  
18. Zakaria 20 - Sun 7/Feb/2016, 10:22am
kepada yg berminat boleh menghubungi sya utk khidmat nasihat. 0172233511  
19. Mohd Rafe - Thu 11/Feb/2016, 11:34am
Maaf nak tanya untuk area penang dah ada ke? Saya berminat jugak! Sila whatapps jika masih ada peluang lagi. Whatapp ke 0164149829  
20. Adi 197 - Fri 25/Mar/2016, 11:56am
pm@whatsapp 0145144552..tQ  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..