Peluang Memasarkan Produk Berasaskan Kecantikan & Kesihatan - Ampangan, N9
Fnfive Beauty Health Shoppe - Fri 16/Dec/2011 2:08pm [Last Comment]
kami mempunyai sebuah kedai yang menjalankan perniagaan berasaskan kecantikan & kesihatan,bertempat di ampangan,negeri sembilan.
disini, kami membuka peluang kepada sesiapa yang ada produk2 baru atau yang berminat nak meletakkan produk2,boleh lah meletakkan ditempat kami dgn kadar harga 5% dari harga produk.
sebarang pertanyaan, atau rundingan, hubungi:
010-4298298/019-3154609

Niche: Program Consignment | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Sayang Network - Fri 16/Dec/2011, 2:43pm
    Kami ada produk minuman kesihatan, berminat untuk memasarkan di shoppe anda. kami akan hubungi anda untuk info lanjut.
    019-214 6112
    RBsayangnetwork@gmail.com  
  2. Fnfive Beauty Health Shoppe - Fri 16/Dec/2011, 3:26pm
    ok.sila hubungi kami utk keterangan lanjut.  
  3. Abr Natural Skincare - Thu 22/Dec/2011, 10:58am
    berminat jadi pengedar facial foam cleanser dlm sachet ?  
  4. Fnfive Beauty Health Shoppe - Thu 22/Dec/2011, 8:43pm
    boleh emailkan detail produk tu x?
    apa syarat2 yg awak tetapkan?
    kol saya utk info.
    019-3154609/010-4298298  
  5. Akuakin - Mon 26/Dec/2011, 5:29pm
    boleh saya dapatkan email anda untuk saya emailkan produk saya  
  6. Fnfive Beauty Health Shoppe - Wed 28/Dec/2011, 3:25pm
    fnfive.beauty@gmail.com
    010-4298298/019-3154609
    produk apa awak jual?  
  7. Azie 93 - Wed 28/Dec/2011, 4:05pm
    saya berminat meletakkan produk jamu..ada sebarang syarat? email saya: emyshabeauty@yahoo.com  
  8. Fnfive Beauty Health Shoppe - Thu 29/Dec/2011, 2:21pm
    takde masalah,cik/puan Azie93.untuk sebarang pertanyaan,hubungi kami.
    019-3154609/010-4298298
    fnfive.beauty@gmail.com  
  9. Zal Ziz - Fri 6/Jan/2012, 12:35am
    salam =8)

    Berminat!
    sy frannchisi utk produk kesihatan & kecantikan,
    * testi n produk marketing disiarkn di tv3 & astro ria
    * 20% commision offer (yg terjual).

    razabbersatu@yahoo.com.my

    p/s saya email awak nnt  
  10. Siti 378 - Tue 10/Jan/2012, 5:19pm
    hi..saya teringin buka bisnes baju/jamu di melaka/muar johor tetapi tak tahu mana bole dpt supplier utk penuh kan kedai saya..sekiranya siapa dpt membantu sila email ke saiful_wsi@yahoo.com.my atau fb saya siti emmett b. tq :)  
  11. Fnfive Enterprise - Wed 11/Jan/2012, 6:46pm
    salam siti 378,ni cdgn sy klo blh gn cube dptkn di plaza warisan di kl,kt sn harga ok n brg pn lgkp spt awk mahukn..
    insyallah....  
  12. Mohd Shafie Bin Awang - Tue 17/Jan/2012, 10:21pm
    salam..saya ada menjual dan membekal sabun susu beras asli 100%..saya berminat untuk meletakkan produk ini di kedai anda..macam mane ye?  
  13. Nazzanor - Sun 5/Feb/2012, 11:48pm
    salam
    tompang iklan
    saya ada ruang niaga masih kosong,bercadang untuk jual produk kesihatan dan kecantikan,ade tak sesiapa yg sudi consignmentkan barang di kedai saya bandar baru bangi seksyen 5, email saya nazzanor1981@gmail.com
    terima kasih  
  14. Zal Ziz - Mon 6/Feb/2012, 6:36pm
    nazzanor - awak farmasi ke?
    klu ye sy brminat nk deal consignment.  
  15. Nazzanor - Tue 7/Feb/2012, 10:23pm
    zal ziz
    sy bkn farmasi tapi ruangan kosong yg baru nak cadang letak produk kesihatan dan kecantikan macam toko2 jamu tu.
    ade sape2 yg sudi sila email sy
    nazzanor1981@gmail.com
    tq  
  16. D hati Beauty Care - Wed 26/Dec/2012, 8:50am
    Salam. Saya ingin memasarkan produk kecantikan terbaru iaitu D'Hati Beauty Care. Sangat berminat untuk mencari pengedar yang sah dari seluruh Malaysia. berminat boleh lah menghubungi saya di talian HP 013-2892931. Saya akan menghubungi Fnfive Beauty Health Shoppe untuk urusan perniagaan.  
Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)