Peluang Kerja di Restoran
Mohd Hafiz Bin Zakaria - Fri 22/Mar/2013 11:05am [Last Comment]
Lokasi restoran adalah di Changlun, Kedah.
Memerlukan pekerja berpengalaman (Lelaki/Perempuan)
Gaji lumayan (Gaji permulaan adalah berdasarkan pengalaman, bidang pekerjaan dan prestasi)
Makanan/minuman disediakan
Berikut adalah jawatan yang boleh dipohon:
-Tukang masak
-Pembantu tukang masak
-Pelayan
-Juruwang

KELAYAKAN
Komited terhadap kerja
Rajin
Mampu berdikari

Bagi yang berminat sila hubungi Puan Rosnah di talian 0195097557

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mohd Hafiz Bin Zakaria - Fri 22/Mar/2013, 11:21am
Terdapat kesilapan teknikal pada nombor yang bolkeh dihubungi, sekiranya berminat hubungi Puan Rosnah di talian 0195097575  
2. Airist Art Printing Advertising - Sat 23/Mar/2013, 11:54am
Salam..

Jika perlukan khidmatan pengedaran dan cetakan flyer utk mempromosikan perniagaan puan.. sila hubungi kami..

Selain itu juga kumpulan airist ada perkhidmatan pemasaran strategik utk meningkatkan perniagaan2 puan..

PA System dan DJ juga boleh digunakan utk menarik perhatian org ramai ke kedai puan..di samping edaran risalah perniagaan utk kedai makan..

Ada byk cara dan kaedah utk memajukan kedai makan dgn teknik pemasaran yg strategik...

Wassalam..0112-8476 124  
3. Halim 147 - Wed 27/Mar/2013, 10:09am
tumpang iklan.saya memerlukan pekerja sepenuh masa dan pekerja sambilan.lelaki dan perempuan.email saya romehalim@yahoo.com  
4. Asmadi 3 - Thu 28/Mar/2013, 1:07pm
salam
untuk jawatan pembantu tukang masak lelaki boleh memohon tak..
saya tiada pengalaman tapi minat la
0135396949  
5. Anggunayu - Wed 3/Apr/2013, 4:21pm
minat nak pelbagai produk di kedai anda?
sy menjual pek marshmallow cantik2 comel2 sesuai dijual di kedai, restoran, kantin dan sebagai doorgift untuk apa2 majlis

berminat pm saya  
6. Zulaika 10 - Thu 4/Apr/2013, 12:05pm
kalau pekerja part time boleh x? sy pelajar uum, tgh cari kerja part time utk sminggu sahaja (waktu cuti pertengahan semester sbb sy x balik kampung)

emel sy : aeenzulayqa@yahoo.com  
7. Arian 2 - Thu 2/May/2013, 9:58pm
tumpang iklan.
Restoran melayu di Jalan Langgar, Alor Setar memerlukan pekerja wanita bagi jawatan berikut:

1. Pelayan
2. Tukang masak
3. Pembantu tukang masak
berminat sila hubungi Nurul Jannah 0714436454  
8. Ladysue Mat Khir - Sun 5/May/2013, 10:28pm
Salam, sy mencari rakanniaga di seluruh Malaysia....hubungi segera..0134158846  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..