Peluang Cerah untuk Anda Buka Stesen Minyak!
Lanric - Tue 8/Dec/2015 12:45pm [Last Comment]
Berminat nak buka stesen minyak sendiri..?? Keuntungan berganda-ganda... email sekarang petroleumniaga@gmail.com

Niche: Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Mohd Fauzi 63 - Thu 17/Dec/2015, 3:55pm
    email kepada saya mfauzi@mbsb.com.my  
  2. Jas 13 - Wed 23/Dec/2015, 4:00pm
    email kepada saya ratus.citra@yahoo.com.my  
  3. Mxil 2 - Sun 27/Dec/2015, 1:33pm
    saya minat email butiran kpd mxil1055@gmail.com  
  4. Silam - Thu 31/Dec/2015, 3:43pm
    saya berminat boleh emailkan, maklumat kepada saya  
  5. Farouk 23 - Sat 9/Jan/2016, 4:40pm
    Saya minat. Plz email to farouk.hanapi@yahoo.com  
  6. Adeka - Mon 11/Jan/2016, 12:31pm
    Email kepada saya : adekarich7696@gmail.com  
  7. Swanday - Wed 13/Jan/2016, 3:10pm
    email kepada saya damdkiller@hotmail.com  
  8. Lina 513 - Mon 18/Jan/2016, 2:44pm
    saya berminat email detail
    mannlyn9@yahoo.com  
  9. Ecam 4 - Wed 20/Jan/2016, 4:18pm
    Emel ke ecam_037@yahoo.com  
  10. Mohd Sazmi - Mon 25/Jan/2016, 2:07pm
    Email detail di mohdsazmiaziz@gmail.com  
  11. Cik Lah 3 - Thu 28/Jan/2016, 4:35pm
    email details
    azilahabdullah209@gmail.com  
  12. Sparekey - Fri 29/Jan/2016, 10:38pm
    Email details to nazrul6060@yahoo.com  
  13. Mohd Ibrahim Shah - Sun 31/Jan/2016, 12:40pm
    Hi / Salam
    Saya berminat utk
    Tq for info
    Shah_shilop@yahoo.com  
  14. Ajil Ikram - Tue 2/Feb/2016, 12:42am
    emai details to
    kantoi.sudah9093@gmail.com  
  15. Amri Rani - Sun 14/Feb/2016, 4:12pm
    Email saya
    amrirani@gmail.com  
  16. Nurul Ariffah Binti Zulbahrin - Fri 19/Feb/2016, 12:55am
    Tlg email sy.. nurul.ariffah@gmail.com  
  17. Mugisvaran - Wed 24/Feb/2016, 12:58pm
    tlg email kepada saya mugisvaran@gmail.com  
  18. Effa 83 - Thu 25/Feb/2016, 11:42am
    Info plz..aefagc@gmail.com  
  19. Azrim 4 - Sat 12/Mar/2016, 12:11pm
    Berminat untuk melabur
    Pendapat pulangan setiap 2 minggu
    Terus ke akaun bank anda
    Sila WhatsApp saya untuk detail
    Azrim 0122306156  
  20. Hafizan Bin Ahmad - Sat 2/Apr/2016, 5:33pm
    MARI LABUR UTK PRODUK PHYTOSCIENCE

    Duta Produk Datin Umie Aida

    Call/Wassap 0128840223-Hafizan  
  21. Mun94 - Thu 14/Apr/2016, 1:56am
    tolong email saya muniraarisz@gmail.com .tq  
  22. Fadiladha93 - Sun 19/Jun/2016, 11:25pm
    emel sy fadilhdn@gmail.com  
  23. Lasa - Fri 1/Jul/2016, 10:53am
    email detail : angkasaodesi@hotmail.com  
  24. Ahmad Apir - Wed 16/Nov/2016, 10:15am
    apeysenduk@yahoo.com  
  25. Bentara - Wed 16/Nov/2016, 10:18am
    bentarac@gmail.com  
  26. Khaida 2 - Sun 19/Mar/2017, 9:32pm
    altis_26@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia