Peluang Buka Kiosk Sate Kebab Grill - Sewa Beli (Seremban)
Zab 2 @ As Siddiq Food Enterprise - Sun 8/Jan/2012 10:36am [Last Comment]
Peluang niaga ini HANYA terhad kepada 2 orang sahaja, disebut sekali lag, HANYA 2 ORANG SHJ!

Anda akan diberikan kiosk lengkap, khemah beserta stok sate kebab HANYA dengan bayaran sewa RM 250/bulan
(tempoh bayaran selama 12 bulan)

Tawaran ini hanya terbuka bagi warga di SEREMBAN sahaja.

SEGERA HUBUNGI KAMI
TELP: 013-6331223/019-6087114

Niche: Bisnes Satay | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Ismail Bin Mustafa - Tue 10/Jan/2012, 2:26pm
    area johor bahru (pasir gudang) x ada ker?... kalau ada email ker maelepasa@yahoo.com.my  
  2. Joe Raizo - Tue 10/Jan/2012, 11:13pm
    berminat..so,brape modal di perlukan untuk jalankan biz nie?saya area seremban..emailkan:
    joeraizo88@yahoo.com  
  3. Zab 2 - Wed 11/Jan/2012, 12:01pm
    Joe Raizo: Modal awal RM 250 je. Dah boleh start niaga.  
  4. Kamal 133 - Wed 25/Jan/2012, 12:45am
    saya berminat...macam mane prosedur dea...sila sms saya..0179070426  
  5. Zab 2 - Sun 29/Jan/2012, 10:21am
    Kamal 133: Jika berminat sila datang ke rumah saya Taman Ampangan no 1464, untuk urusan selanjutnya.
    Terima kasih!  
  6. Ruhaida - Wed 7/Mar/2012, 11:47pm
    salam, saya amat berminat...email saya amyda_aedshaf83@yahoo.com  
  7. Sataypulau Ceo - Fri 16/Mar/2012, 2:51am
    tumpang lalu yek..
    kami membekal SATAY PULAU melaka 1949,
    sediakan pakej niage termasuk kits niaga SATAY spt dapur stell,kuah,kipas,bunting dll,satay kami lebih besar dr lighter,kuah sedap dan terpekat,mangkuk kuah klw terbalikpun,kuah still melekat lg,,hub untuk niage @ jd stokis kuar melaka..
    0162455554-as  
  8. Nur Rynn - Sun 14/Oct/2018, 5:14pm
    berminat masih ad lg ke...tawaran ni boleh contact sy 01139308912nur  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)