Peluang Bekerja di Australia @ New Zealand
Kerja Halal 2 - Sat 14/Sep/2013 12:20pm [Last Comment]
Salam..
Jika anda berminat untuk bekerja di luar negara boleh lah menghubungi saya. Boleh berjumpa untuk berbincang cara-cara untuk ke sana. Bekerja di ladang buah. Gaji di bayar setiap minggu hari jumaat. Boleh hubungi saya Fendi 0173138696 / 0126043858

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mdanish 2 - Sat 14/Sep/2013, 12:28pm
details,pls- matt6747@gmail.com .TK  
2. Shah Rein - Sat 14/Sep/2013, 12:35pm
Email detail shahrein88@gmail.com  
3. Ayu 21 - Sat 14/Sep/2013, 12:42pm
email saya chipmunks_ayu@yahoo.com  
4. Kama Amg 2 - Sat 14/Sep/2013, 1:50pm
Email detail dan syarat nya
Kamaamg@yahoo.com  
5. Akram Ismail - Sun 15/Sep/2013, 1:51am
berminat... tlg email detail ke akismail007@gmail.com  
6. Mohamad Bin Yussuf - Sun 15/Sep/2013, 11:44am
Email detail ke mhdyussuf@yahoo.com  
7. Adisutikno - Sun 15/Sep/2013, 5:08pm
Email detail dan syarat nye : zon76top@yahoo.com  
8. Zek 14 - Sun 15/Sep/2013, 5:29pm
Email me detai info & syarat2.tq

qudrat700@yahoo.com.my  
9. Mohammad Shahir Akmal - Sun 15/Sep/2013, 9:12pm
sy brmina.. tlg email kan detail dn syarat2nye. trima ksh tuan  
10. Cik Namesis - Mon 16/Sep/2013, 12:23am
cuba ni...mana tau leh tolong http://ref.megastoon.com/sms.php?share=40371  
11. Ijai 4 - Mon 16/Sep/2013, 3:35am
pm detail.. ijaijobs@gmail.com  
12. Muhamadkemat 2 - Mon 16/Sep/2013, 11:52am
Detail dekat saya kemaey01@yahoo.com  
13. Ma Gemilang - Mon 16/Sep/2013, 6:56pm
Email: magemilangenterprise@gmail.com  
14. Iqa 28 - Tue 17/Sep/2013, 11:08am
Email sy..neednoname143@yahoo.com  
15. Roslan 127 - Tue 17/Sep/2013, 1:43pm
sila email ke roslan@outlook.my  
16. Kamil Shukri - Wed 18/Sep/2013, 3:20am
emailkan ke ameay18@yahoo.com  
17. Nieza 32 - Wed 18/Sep/2013, 5:29pm
emailkan details ke nor86nai@gmail.com  
18. Adib 56 - Wed 18/Sep/2013, 10:46pm
berminat. tolong email kat madibmustafa@gmail.com details. TQ  
19. Noor 224 - Thu 19/Sep/2013, 12:09am
saya dulu pernah bekerja di australia sbg pemetik buah..ikut ajen bayar beribu-ribu..kita dah susah lg susah di buatnya..jumpa satu hamba allah nie yg baik hati n pemurah tolong saya utk keje kat australia..skg smua masalah saya selesai..skg dh blik msia pun..cuba lah contact org nie..mana tau dpt membantu mana yg memerlukan ..011-27546517 tq  
20. Roslan 127 - Thu 19/Sep/2013, 2:33pm
Puan Noorhayati kenapa pakai nama Noor 224 kan dah berumur tuu? Saya dah risik banyak dari kita bekerja di luar cuma yang nyata pegi atas visa melancong. moga mereka nie di selamatkan dari cubaan pihak berkuasa untuk di tangkap!  
21. Noor 224 - Wed 25/Sep/2013, 2:43pm
kepada en roslan 127..kenapa guna nama roslan 127? masa kita reg majalah.com admin yg bg kita nama tu kan..kalau nak tangkap apa salah yg di buat..kita pg ke ausee tuk bekerja..klu ada duit buat lah permit keje 6 bln 1500 aud..itu pun klu ada modal..  
22. Mra66 - Wed 25/Sep/2013, 5:46pm
Semua sekali berapa duit kena keluar untuk kerja di sana?  
23. Mra66 - Wed 25/Sep/2013, 5:50pm
Noor 224, kalau tak keberatan cuba story storykan pengalaman kerja kat sana tu.  
24. Jimmy 6 - Thu 26/Sep/2013, 1:06pm
email detail jimmymerlin844@yahoo.com....amat berminat  
25. Rozie 57 - Thu 3/Oct/2013, 10:43am
Noor 224..tlg email saya, nak tahu pengalaman anda bekerja di aussie.
bonniey007@yahoo.com  
26. Kerja Halal 2 - Wed 16/Oct/2013, 12:04am
Salam kawan2.. Info terbaru. URGENT!! Bos saya di melbourne memerlukan pekerja untuk ladang baru yang akan beroperasi tak lama lagi. Gaji dibayar dalam aud13-aud17 sejam. Boleh hubungi saya untuk info lanjut. Fendi 017 3138696. Kerja dijamin insyallah..  
27. Yusof 87 - Fri 1/Nov/2013, 1:50pm
email ke..mohdyusof183@gmail.com..kami berminat..  
28. Din11 2 - Fri 31/Jan/2014, 12:47am
Salam.. Saya pernah kerja di ladang sayur dan buah di melbourne. Dah 2 kali kesana. Visa masih hidup. So sesapa yg berminat nak kesana dan kerja di tempat lama saya boleh call. 013 6831171..  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..