Pelajar Praktikal Diperlukan (S. Alam dan Kuala Selangor)
Zakaria 20 - Fri 3/Aug/2012 9:34am [Last Comment]
Kami sebuah syarikat penerbitan Terbesar dan kini sedang membuka lebih banyak kedai buku dan mengadakan karnival buku sedang mencari pelajar praktikal di dalam bidang retail dan marketing.

Ini adalah peluang bagi sesiapa yang berminat untuk menimbal pengalaman dan peluang pekerjaan dimasa depan bersama sama kami.

Sila hubungi kami 017 2233511 zakaria untuk keterangan lanjut.

Niche: Kerja Praktikal | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Erynyet - Fri 24/Aug/2012, 4:19pm
saya student bidang sains kesetiausahaan... saya memerlukn tmpt praktikal di area shah alam atau klang. urgent.  
2. Norshila 3 - Mon 27/Aug/2012, 1:03pm
bleh sy tahu, mcm ne yek kje skop kerja sy klo sy praktikal di company tuan, and ape name company tuan yek?? sy student marketing... bleh x sy dptkn detail information tntg company.. shila_babyface89@yahoo.com  
3. Hayad - Wed 29/Aug/2012, 4:36pm
saya pelajar multimedia ape skop kerja yang sesuai untk saya dalm latihan industri nnt.. sesi februari 2013. tq djgirl_88@yahoo.com  
4. Zakaria 20 - Sat 1/Sep/2012, 9:58am
Kami, Kedai Buku Sinar Bestari anak syarikat karangkraf tetapi terlibat dlm retail. Untuk cik erynet dan hayat mungkin cik sendiri boleh infor kami apa yg bidang tugas yg boleh membantu kami bersesuaian dgn bidang yg diambil. tksh dgn respon.  
5. Nurul Nadzirah Bt Mohd Dzulkifli 2 - Tue 18/Sep/2012, 6:46pm
saya pelajar dip pemasran.boleh sy tau still ade kkosongan atau pun x?? feedback yg cepat dr pihak encik amat sy harapkan sbb tarikh permohonan L.I sy ttup pada mggu hadapan.tq.  
6. Harliah - Tue 19/Feb/2013, 10:23am
salam. saya harliah. boleh saya tahu? sya berminat untuk membuka cawangan kedai buku sinar karangkraf. bagaimana caranya? sekian. terima kasih  
7. Zakaria 20 - Thu 25/Jul/2013, 10:40am
Salam, Cik Harliah boleh hubungi sya untuk dapatkan maklumat lanjut 017 2233511  
8. Jun Zunnira Bt Salman - Sat 27/Sep/2014, 9:04pm
salam tuan, saya pelajar diploma information in technology multimedia. ada kah saya sesuai untuk membuat latihan industri di syarikat tuan? atau ada tak kerja yang bersesuaian dengan bidang saya di syarikat tuan?  
9. Hazim Fikri - Wed 12/Nov/2014, 2:43pm
As salam tuan, saya pelajar diploma logistik dan rangkaian bekalan. Adakah saya sesuai membuat latihan industri di syarikat tuan? saya bermula latihan industri pada bulan disember. Maklum balas yang cepat dari pihak tuan amat saya harapkan.
Terima kasih.  
10. Eiwan Weay - Sat 22/Nov/2014, 4:21pm
sy berminat jurusan degree in business administration. klo da kekosongan utk praktikal infom sy. email : weay_90@yahoo.com / 0179007815  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..