Pelaburan Keuntungan Secara Terus Mengikut Syariah dan Sah Mengikut Undang2 Malaysia, Pembayaran Keuntungan Secara Euro Bukan Myr @ USD, Awas Jangan Melabur di
Syahz 6 @ Empire Vision System Sdn Bhd - Wed 24/Aug/2016 12:38pm [Last Comment]
- Meta Trader 4 adalah sistem software yang di bangunkan pada tahun 2002. Meta Trader 4 menpunyai demo dan real, ia juga menggunakan realtime price market watch. Keistimewaan Meta Trader 4 mempunyai hedging dan autolock.
- App Meta Trader 4 boleh di Download dari Google Play @ App Store ke handphone anda.

Bagaimana cara utk Install App?
Klik : Play Store
Taip: meta trader 4
Klik : Install
Klik : Sign Up

Hedging Dan Autolock
Hedging adalah strategi trading untuk ”membataskan” atau “melindungi” dana trade dari fluktuasi nilai tukar mata wang yang tidak menguntungkan. Ia juga memberikan kesempatan bagi kemungkinan rugi (loss) jika sesorang sedang melakukan transaksi.Ini juga sesuatu strategi yang diciptakan untuk mengurangkan risiko bisnes dan berkemungkinan memperolehi keuntungan dari invetasi.
Autolock adalah sesuatu nilai yang pengguna boleh mengunci nilai dengan menggunakan “modify” jika tidak mahu kehilangan atau menanggung kerugian sesuatu transaksi.
(Why)Kenapa Simpan Emas?
• Emas adalah aset yang cukup bernilai dan berharga. Terdapat ramai pakar-pakar kewangan yang berpendapat bahawa emas adalah salah satu alternatif terbaik untuk dijadikan simpanan mahupun pelaburan.
• Menyimpan emas adalah lebih baik daripada menyimpan wang kerana nilai emas semkin tinggi sedangkan nilai mata wang tidak stabil.
• Pasaran emas terkawal tanpa memperdulikan masalah politik semasa, peperangan mahupun bencana alam.
• Harga emas sentiasa meningkat kerana permintaan emas meningkat selari dengan peningkatan populariti dan kegunaannya dalam dunia moden.
• Pelaburan emas adalah selamat.
• Emas diperkenalkan dari turun temurun lagi dan bernilai(laku) di seluruh dunia .


Why Choose Our Company

1. Client akan buka Account dengan nama sendiri dan password sendiri direct dari Cyber Trade International Incorporation(CYBER FINANCIAL GROUP) dengan menggunakan email atau website www.ctimarkets.com tanpa pihak ketiga.(PERINGATAN : jangan sesekali memberikan username atau password kepada orang lain)
2. Profit boleh withdrawal pada bila-bila masa dan setiap hari jika ingin membuat withdrawal (pergi ke website www.ctimarkets.com bahagian online withdrawal. Isikan borang withdrawal dan terus hantar (tiada limit untuk withdrawal dan tiada limit untuk tutup account Client pada bila-bila masa).
3. Client boleh tutup account pada bila-bila (pergi ke website www.ctimarkets.com dan isi maklumat yang diinginkan oleh Cyber Trade) tiada limit masa untuk tutup account.
4. Ada graph candle predict harga naik dan turun
5. RSI (Relative Strength Index) untuk tahu volume beli dan jual (30 - 70)
6. Fibonaci untuk mengetahui harga naik dan turun grap
7. Kami tidak akan mengajar cut loss pada client tetapi kami akan ajar hedging /auto lock yang tiada cut balance dan boleh profit dari dua arah namun cut loss jugak boleh dipraktikan sekirannya client inginkan pengatahuan tersebut.
8. Semua yang dinyatakan ada dalam agreement , Client tidak perlu khuatir atau riasu jika berlaku apa-apa masalah, semua agreement mempunyai endorse by peguam(lawyer) dan stamp duty [please search google gerard lazarus (our lawyer) ] rm400 untuk pembayaran yang sah terus ke pada akaun perguam ( CIMB).
Exmple:

( Dalam semua situasi ini tiada limit tempoh waktu untuk semua perkara, ia adalah bebas untuk(withdrawal, close position , close account and hold position semua adalah tiada limit tempoh masa yang ditetapkan ).

11. Jadi sekiranya akaun tidak ditutup dalam keadaan minus/negetif (-) ,balance tidak akan berkurang walau pun sikit kecuali jika akaun ditutup dalam keadaan minus/negetif (-) atau ditutup loss baru balance akan berkurang.
'
12. Modal (1 Lot ) euro 1,100 x Rm 4.60(harga mata wang Malaysia) = RM 5,060 + tt charges rm30 = RM 5,090.
Modal (2 lot) euro 1,100 x 2 x Rm 4.60(harga mata wang Malaysia)+ tt charges rm30=RM$$$
modal 1 lot pun boleh hedging / auto lock tapi lebih disarankan menggunakan 2 lot untuk kesenangan customer melakukan transaksi.

-Tonton video di bawah :
http://youtu.be/mXNrZeCR9Hk
http://youtu.be/-hXAA9KDECo
http://youtu.be/csf9P-RVAOY

AYUH BERTINDAK DENGAN SEGERA. JOIN KAMI DAN ANDA AKAN MENDAPAT KEUNTUNGAN SECEPAT MUNGKIN. ANDA BUAT ANDA DAPAT. JADILAH PELABUR YANG BIJAK. HENTIKAN DIRI ANDA DARI DITIPU OLEH PONZI SCHEME YANG SEMAKIN BERLELUASA.

Niche: Iklan Terbuka | Forex Malaysia
 
1. Syahz 6 - Wed 24/Aug/2016, 2:52pm
Berminat sila call/whatsapp 01139151370  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..