Pelaburan Hebat!
Ahmad 78 - Tue 2/Aug/2011 2:22pm [Last Comment]
salam,
Saya seorang active trader dalam stock,s&p500,gold,forex, funds dan comodities menawarkan peluang pelaburan dengan pulangan 10% setiap bulan secara konsisten..

Minimum pelaburan sebanyak rm2k..
Sebarang pertanyaan boleh hubungi
ahmad : 0176583120 @email : successfx2@gmail.com

Niche: Forex Malaysia | Pelaburan Emas
 
1. Alanzainal - Tue 2/Aug/2011, 2:29pm
alanzainal_80@yahoo.com.my  
2. Rizal Jamaludin - Tue 2/Aug/2011, 2:43pm
email
saudagar_tanah@yahoo.com  
3. Azizi Shah - Tue 2/Aug/2011, 2:49pm
Anda berpeluang menjana pendapatan lumayan sehingga 4 angka sebulan. Ditambah pula dengan pendapatan dalam USD secara mingguan. Ayuh! Ambil posisi anda sekarang untuk ke arah kebebasan kewangan bersama kami..
DAFTAR SEGERA...layari http://ik.my/rahsia  
4. Ahmad 78 - Tue 2/Aug/2011, 3:16pm
sila check email anda  
5. Fiza 48 - Tue 2/Aug/2011, 4:03pm
salam 1 malaysia...
nak tambah income? pe kata join pelaburan emas..memang menguntungkan yang mana setiap keuntungan diperolehi boleh dikeluarkan bila2 masa..so..dengan keuntungan tiap2 minggu ada la income tambahan...terdapatnya sistem yg boleh kawal kerugian dan pasaran tidak boleh dimanipulasi..xperlu ragu2 coz ini adalah gold trading yg sah..berminat nak join pelaburan emas call (0128439542)  
6. Mustang 2 - Tue 2/Aug/2011, 4:07pm
cerciter...nazir7778@yahoo.com  
7. Lynn Zack - Tue 2/Aug/2011, 4:25pm
boleh email kat saya juga. lynn_edora@yahoo.com  
8. Ahmad 78 - Tue 2/Aug/2011, 4:25pm
dah email  
9. Muhamad Azli Bin Mansor - Tue 2/Aug/2011, 6:30pm
email kat saya gak azlimansor@ymail.com  
10. Adi 12 - Tue 2/Aug/2011, 6:54pm
salam,

email kat sy.. mdrosdi09@gmail.com  
11. Ahmad 78 - Tue 2/Aug/2011, 7:03pm
saya dah email..tq  
12. Azlan Bin Zainal Abidin - Tue 2/Aug/2011, 7:28pm
Rakan-rakan Majalah.Com.Kalau ada duit lebih daftarlah ahli eCosway hanya belian RM100 percuma ahli.Dan setiap ahli perlu mendaftarkan kawan2,keluarga,kawan facebook untuk menjadi ahli.Maka setiap bulan kita akan mendapat barang rumah secara percuma kerana eCosway akan membayar 5%,10% dan 15% setiap belian network kita.Kelas Pendidikan Jarak Jauh akan saya bantu sekiranya ada yang berminat.Tindakan pertama perlu daftar eCosway dengan belian RM100 dan seterusnya akan saya bantu melalui internet dan talipon.Kedai percuma juga akan saya bantu sekiranya berminat.Semasa daftar perlu berikan sponser id MY432272 dan sila maklumkan kepada saya untuk kelas Pendidikan Jarak Jauh.Call 0135203087 @ http://isyraq.org @ http://isyraq-biz.blogspot.com  
13. Zakaria Mohd - Wed 3/Aug/2011, 1:05am
email detail kat saya. zack.stingray@yahoo.com  
14. Muhammad Asri - Wed 3/Aug/2011, 10:36am
email sy amsham.ent@gmail.com  
15. Ahmad 78 - Wed 3/Aug/2011, 10:54am
dah email..tq  
16. Nori 2 - Wed 3/Aug/2011, 11:05am
emel saye noriza9702@yahoo.com  
17. Mohd Rizwan - Wed 3/Aug/2011, 8:41pm
Email detail kat MohdShah3456@gmail.com  
18. Magnet - Wed 3/Aug/2011, 9:00pm
email kat saya maz_alia@yahoo.com  
19. Ahmad 78 - Wed 3/Aug/2011, 10:27pm
mohd rizwan,magnet :
sy dah email  
20. Ameinatan - Wed 3/Aug/2011, 11:03pm
sypun nak details....ameinatan@gmail.com  
21. Adi 2 - Thu 4/Aug/2011, 2:16am
email mahadir_m1@yahoo.com  
22. Shazma08 - Thu 4/Aug/2011, 1:12pm
email shazma08@yahoo.com  
23. Ahmad 78 - Thu 4/Aug/2011, 10:38pm
dah email  
24. Khairi 22 - Fri 5/Aug/2011, 2:47am
email kan qre556@yahoo.com  
25. Am 30 - Fri 5/Aug/2011, 6:15am
miramirul@yahoo.com  
26. Mohd Hafiz 19 - Wed 10/Aug/2011, 2:12am
hyipdoit@yahoo.com  
27. Muhamad Zaki Mustafa - Wed 10/Aug/2011, 11:19am
Silakan jenguk blog saya http://marketiva-bahasa-melayu.blogspot.com/  
28. Athufzubir - Tue 23/Aug/2011, 12:16am
email kat saya jugak
athufzubir@gmail.com  
29. Ahmad 78 - Fri 26/Aug/2011, 11:10pm
dah email..sila jenguk  
30. Mohd Hasbullah Husain - Wed 14/Sep/2011, 7:25pm
salam cik Ahmad..sila email kat saya..ambosbull@yahoo.com.....tq  
31. Shanks X - Sun 25/Dec/2011, 9:24pm
salam cik ahmad sila email kt saya shanks_x@yahoo.com  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..