Pelaburan Emas Zenith Gold 0169442352
Nad 3 @ Captivated Illusion
Tue 27/Dec/2016 2:40pm [Last Comment]
Apa itu Zenithgolds ?
www.zenithgolds.com

Zenithgolds adalah salah satu bisnes pelaburan affiliate dan simpanan jangka masa panjang.

Sebagai ahli berdaftar dalam syarikat Zenithgolds, setiap ahli akan mendapat kelebihan melabur bersama Zenithgolds di bursa saham emas dunia/SPOT GOLD INDEX dan diberi PROFIT SHARING selama 400 hari.

Profit Sharing adalah diantara 0.5% mencapai 2.0% setiap hari berlangsung sehingga 400 hari!

Bagaimana SIMPANAN ZENITH GOLD ini dapat menguntungkan kita?

Konsep simpanan zenith gold sama juga seperti konsep simpanan yang lain, contohnya ASB tetapi perbezaan yang berlaku disini, zenith gold menggunakan konsep atau sistem ''COMPOUNDING'' yakni menggandakan modal serta keuntungan anda selama 400 hari.

Modal anda diapungkan dalam bursa saham emas dunia. Modal hari ini,keuntungan hari ini,dicampur sekali dan dijadikan jumlah dagangan yang baru untuk keesokan hari. Begitulah sistemnya akan berlangsung selama 400 hari.

Jadi ini semestinya melipat kali gandakan keuntungan anda dari yang asal. Kerana menerima eta sebanyak 0.5% hingga 2.0% hari-hari tanpa henti. Berbalik pula dengan sistem yang lain,keuntungannya sangat jauh beza. Keuntungan dikira setahun sekali.

Keuntungan di bayar dalam percent juga tetapi percent itu berpandukan dengan modal asal. Jadi,fikirkan yang mana pilihan anda? Zg atau yang lain?

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Azhar 566 - Tue 27/Dec/2016, 10:19pm
boleh bagi detail info ke 0192747726  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..