Pelabur Diperlukan
Royzek 2 - Tue 3/Sep/2013 1:41pm [Last Comment]
Saya akan trading wang anda dalam forex yang mana potensi pendapatan ialah 20%-100% setiap bulan.
Modal yang diperlukan ialah Rm76-Rm760,000($20-$200,000).Jika berminat dan ingin mendapat maklumat dengan lebih lanjut sila tinggalkan emel anda di sini atau emel saya di alamat expenseprofit@gmail.com.Profit sharing ialah 70% investor,30% account manager.

Niche: Forex Malaysia
 
1. Mhadi800 - Wed 4/Sep/2013, 1:16am
usah labur hingga lebur... jgn bakar  
2. Alex 24 - Wed 4/Sep/2013, 2:07am
Bagi detail kat zakiaqilah@yahoo.com  
3. Samsudin Bin Talib - Wed 4/Sep/2013, 2:44pm
saya berminat sangat. betul ke ni???
bestnya..  
4. Zaiful - Wed 4/Sep/2013, 3:13pm
Berminat juga email gokuazuraseraya@gmail.com  
5. Royzek 2 - Wed 4/Sep/2013, 5:07pm
untuk makluman anda ramai dah tahu ttg risiko pelaburan forex.High risk high return.profit sharing 70/30.. kerugian
juga 70/30..Keuntungan bulanan biasanya boleh dapat 5%-50% daripada modal yang dilaburkan.  
6. Che Shamsuri - Thu 5/Sep/2013, 2:21pm
saya berminat...hantar detail
cheshamsuri@yahoo.com  
7. Farahidah Zubir - Thu 5/Sep/2013, 4:03pm
Emel saya farahidah81@yahoo.com  
8. Sabry 3 - Thu 5/Sep/2013, 4:04pm
merminat emel saya kulid68@gmail.com  
9. Wanyus - Thu 5/Sep/2013, 4:58pm
email ke deruanombak@yahoo.com  
10. Pzan2003 - Fri 6/Sep/2013, 9:51pm
assalam kepada semua yg berminat nak trade,kalau ade sesiapa yg baru nak blaja forex dgn percume bole la ctc saye 0137176787.semoga ilmu ni bermanfaat kepade semua  
11. Mat Nazri Mat Ludin - Mon 9/Sep/2013, 11:49pm
Assalamualaikum,,tumpang,,forex pun boleh menjana dan menghasilkan wang..risiko ttp ada..disini sy ingin kongsikan perniaaggan tanpa risiko,,bermodal hanya sekali,,pendapatan sepanjang tahun..cmpny berstatuskan msc dan kelulusan dr bank negara..free tax 10 tahun..cmpny dh running 2 tahun..pyment xpenah miss..sehari 1.5% plan pendapatan bertahun2 tiap2 minggu boleh withdraw..sebulan 45% bermodalkan 250usd pendapatan tahun pertama sahaja rm5k lebih..pd tahun ke2 hasil drpda kita compound dlm system..thn ke 2 sahaja pendapatan kita bersih setiap hari rm100 hingga 600 setiap hari..rahsianya hubungi sy  
12. Azhar 28 - Wed 18/Sep/2013, 1:25pm
Program Pelaburan Forex Gold dengan modal hanya USD30.00 sahaja
keuntungan dianggarkan RM500,000.00
berminat sila layari:
http://freedomofforex.blogspot.com  
13. Krie 3 - Sat 21/Sep/2013, 5:17pm
Mat Nazri Mat Ludin ... macamana nak konteks u ... email detail kriesy3@yahoo.com  
14. Amira 100 - Sat 12/Oct/2013, 4:55pm
Assalamulaikum...saya tertanya-tanya perniagaan yang tanpa risiko itu. Semua perniagaan ada risiko even yang jual nasi lemak di tepi-tepi jalan pun ada risiko. Cuma bagaimana dan strategy yang mereka lakukan untuk mengurangkan risiko. Saya bukan kata itu semuanya tipu just curious to know..Tq  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..