Pasir untuk Dijual
Iwan 56 - Thu 26/Dec/2013 10:16am [Last Comment]
Salam.
Saya ada rakan yg mengusahakan & menjual pasir terutama dumping sand di kawasan Lembah Klang.
Sesiapa berminat, boleh call atau whatsapp: 017-535 7180/ 019-588 3232.
Thanks.

Niche: Kontraktor Pasir
 
1. Zainal 90 - Thu 26/Dec/2013, 10:30am
like  
2. Iwan 56 - Thu 26/Dec/2013, 11:54am
Harga dlm rm25/tan termasuk hantar.  
3. Mohd Badrin - Sun 29/Dec/2013, 9:15am
Salam, saya ad kawasan pasir di langat, sesiapa yg berminat utk membeli dan mengusahakan kawasan ini secara JV boleh hubungi saya di talian 016-3673425 / 019-4868800 untuk pertanyaan dan perbincangan lanjut. Lot pertama seluas 4.5 ekar dan terdapat 6-8 lot bersebelahan yg akan diusahakan jika projek di lot pertama berjalan lancar. Kepada pengusaha pusat bancuhan simen juga, anda dijemput utk turut serta krn kawasan tanah ini mempunyai aliran sungai yg sesuai utk tapak ready mix simen.  
4. Akhmalhisham - Sun 29/Dec/2013, 4:04pm
Kpd en iwan kws mana yg memerlukan pasir kotor tu bole hubungi saya 0133298699  
5. Iwan 56 - Mon 30/Dec/2013, 6:59am
Akmalhisham: berapa harga dumping sand satu tan?  
6. Adam Kee - Mon 30/Dec/2013, 12:32pm
harga dumping sand i kat banting RM12/tan dan iron slag which can replace crusher run RM 13/tan ikhram paves report dah ada... perak dumping sand RM9 per tan, cuci kasar RM 14.50 per tan,cuci halus RM 17.50 per tan. kalau sesiapa yang berminat sila call i. 012-5193130,Adam...  
7. Bun Tz - Thu 2/Jan/2014, 12:04am
Salam, Sy membekal Dumping Sand di johor. Harga Murah. Call sy: 018-7707621. Tq  
8. Hasbullah 3 - Tue 14/Jan/2014, 11:53pm
salam semua warga majalah.
kepada sesiapa yg ada kawasan yang berpotensi untuk mengeluarkan pasir di selangor dan KL untuk dijual, boleh beritahu saya, en hasbullah 0192986073. sms dan saya akn call balik.
klu boleh kwsan yg genuine dan insyallah ada buyer..  
9. Nana 475 - Fri 24/Jan/2014, 12:43pm
tumpang iklan; lori tipper 10 tayar jenis hino untuk dijual. tahun 1997. harga rm63000.
call 013-7976049/ 019-9386949  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..