Pasif Income Offer 2016 - Mindef Tender
Faizal Klang @ Faizal
Wed 24/Feb/2016 2:54pm [Last Comment]
Passive Income ? Ada banyak cara untuk membuat penghasilan pasif untuk kehidupan seseoarang. Namun, tidak banyak orang yang mengetahui bagaimana mendapakan pasif income. Ini adalah apa yang dimaksud dengan passive income dari wikipedia ;

?passive income adalah penghasilan yang diterima secara teratur, dengan sedikit usaha yang diperlukan untuk mempertahankannya.?

Sekarang kami selaku bumiputera mahu membantu bumiputera untuk menghasilkan pasif income.

Kami telah di awardkan tender under Mindef - ''Supply Baju Celoreng Digital'' kepada Army force.

Disebabkan kekurangan tender dana, kami membuka kepada bumiputera untuk melabur dan syarikat akan '' MEMBAYAR 10% SETIAP BULAN'' DIVIDEN..

Jika Berminat untuk penerangan lebih lanjut Boleh Hubungi saya di talian :

Mohd Faizal
017-227 3097
017-5001054

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Scha 49 - Wed 24/Feb/2016, 8:35pm
Saya pembekal cadar. Klo dpt tender cadar dan selimut tlg le rekemenkan ye.

SCHA
016-2922387  
2. Hj Adi - Thu 25/Feb/2016, 11:48am
Prosedur Kewangan sebegini ada feqahnya, kita perlu mendalami sedikit ilmu tentangnya agar terpelihara dari...RIBA  
3. Amygold 2 - Tue 19/Apr/2016, 1:46am
Brpa lama 10% yaa..10 bulan baru balik modal tuu
Lama tuu  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..