Pasang Gril, Cornice & Kabinet Dapur - Sepang
Ace 5 - Mon 7/May/2012 12:34pm [Last Comment]
Mencari kontraktor untuk pemasangan gril, cornice serta kabinet dapur bagi rumah di Taman Dataran Abadi,Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang.
Sekian, terima kasih

Niche: Ubahsuai Rumah
 
1. Mohd Akmal Che Anuar 2 - Mon 7/May/2012, 12:42pm
sila hubungi akmal 013-3327102  
2. Alias 6 - Mon 7/May/2012, 4:58pm
salam u boleh emailkan detail kerja yang u nak buat pada kami aliana8880@yahoo.com  
3. Lyn 24 - Tue 8/May/2012, 12:05am
sila hubungi 0182594476  
4. Berkat Ksi Trading - Tue 8/May/2012, 8:12am
salam.....tolong hantar detail kepada saya haziqresources@gmail.com hp 0132448523  
5. Sifwan - Tue 8/May/2012, 8:35am
hubungi saya di talian 0123013763
email arztechsolution@yahoo.com.....
terima kasih...  
6. Nasim - Tue 8/May/2012, 12:00pm
0192279951-Nasim msg saya,,saya akan cal anda  
7. Hasta Karya - Wed 9/May/2012, 1:11am
Boleh hubungi saya, 019-2125213. Boleh call atau sms. email misman_pangat@yahoo.com. InsyaAllah semoga dimudahkan. Tq.  
8. Azlina 48 - Wed 9/May/2012, 10:33am
Salam, saya Pn. Azlina ada kilang kitchen kabinet sendiri jadi saya boleh bg harga lebih murah dr. yg lain.
Plaster ceiling dan besi kita boleh runding cari harga murah saya banyak supplier boleh pilih.
Kalau nak design 3D atau khidmat konsep hiasan dalaman percuma
Harga boleh ikut budjet yg penting kualiti.
Sila call saya utk appointment kalau tak jadi pun tak apa yg penting setiap apa yg kita lakukan kerana Allah
Pn. Azlina: 0193811224/0192381222  
9. Lily 49 - Wed 9/May/2012, 11:48am
boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.

010-3660171  
10. Man 67 - Wed 9/May/2012, 12:29pm
Salam.. Saya Rahman dari Rahman Reka Kabinet. Syarikat 100% bumiputra, Kilang di alamat
No. 37, jln bj5 taman perindustrian belmas johan 48000 Rawang. Kami menawarkan harga terus
dari kilang yang kebiasaanya lebih muruh 10-20% dari pasaran.

sila hubungi saya rahman 019 9427843. senarai harga boleh dirujuk dari facebook saya. Abdul Rahman atau rahmanrekakabinet  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..