Partner Restoran, Catering & Food Delivery di Puchong
Farin Hashim 2 @ Drixem Net
Sat 10/Dec/2016 2:16pm [Last Comment]
Dijemput individu-individu yang berkelayakan, sama ada yang mempunyai pengalaman Food & Beverage ataupun baru ingin menceburkan diri dalam perniagaan makanan/catering untuk turut sama bersama syarikat dalam mengembangkan perniagaan.

Kelebihan Menjadi Partner:

* Aktiviti perniagaan ada 3 cabang; Restoran, Catering & Food Cook Delivery.. Potensi income lebih tinggi

* Lokasi restoran sangat strategik, berdekatan LRT station, Office, Rumah & Hypermarket

* Nama anda akan masuk sebagai Pengarah & Pemegang Saham dalam syarikat Sdn Bhd

* 2 kali pendapatan bulanan & tahunan

* Mendapat keuntungan bersih 40% (anggaran RM6k - RM25k sebulan bergantung pada sales bulanan)

* Mendapat dividen tahunan minimum 10% dari nilai saham

* Saham boleh dipindah milik & diwarisi

* Risiko yang rendah kerana saham boleh dijual kembali pada syarikat

* Internal Accountant & External Auditor yang akan membuat report terus kepada CEO & Pemegang Saham

* Agreement Pemegang Saham Black & White serta dimatikan stamp LHDN

Hanya yang jujur & serius sahaja call / whatsap 012-2515600

Peluang terhad kepada 3 orang sahaja... Topik akan ditutup selepas penuh

Niche: Bisnes Restoran | Tempahan Katering | Mencari Pelabur
 
1. Hairi Ardi - Sun 11/Dec/2016, 6:12pm
partner perlu sediakan modal brp?  
2. Rizqi Alam Indah - Mon 12/Dec/2016, 3:23pm
Untuk jd partner...brp modal diperlukan ye  
3. Farin Hashim 2 - Mon 12/Dec/2016, 5:38pm
Apa2 boleh terus call / whatsap direct 012-2515600 .. peluang terhad, setakat ni dah seorg confirm. Topik akan ditutup apbila kuota penuh. Terima kasih..  
4. Mohamed Shuhaimi Zainal Abidin - Fri 23/Dec/2016, 8:27pm
Salam, saya Shuhaimi. Saya tak punya modal cuma ada pengalaman lebih 30 tahun dalam F&B. Kalau khidmat saya di perlukan, saya boleh dihubungi di talian 01135390347. Terima Kasih  
5. Farin Hashim 2 - Mon 13/Feb/2017, 1:32pm
Salam, bagi yang serius boleh terus call / whatsap 012-2515600 tq  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..