Part Timer Diperlukan Segera! Gaji RM500 Seminggu
Rm500 Per Week - Fri 15/Jul/2011 2:59pm [Last Comment]
salam 1 malaysia,

part time job ikut waktu free time anda

gaji dibayar setiap Jumaat

minimum RM500 seminggu

dijamin tiada penipuan.

daftar percuma di:

http://www.tinyurl.com/RM500SEMINGGU

Niche: Buat Duit
     
  1. Erry 4 - Fri 15/Jul/2011, 3:23pm
    detail to my email..erryrichsmart@yahoo.com  
  2. Normarini - Fri 15/Jul/2011, 4:19pm
    Please email me details.

    Email : normarini_09@yahoo.com  
  3. Aizat Zainal - Fri 15/Jul/2011, 4:24pm
    Please email me details.

    Email : aiezat1612@yahoo.com  
  4. Susan 5 - Fri 15/Jul/2011, 4:39pm
    email me detail
    susanjames850@gmail.com  
  5. Adli 12 - Fri 15/Jul/2011, 4:47pm
    detail email info.MNBtrade@gmail.com  
  6. Mohamad Fazlin B Yahya - Fri 15/Jul/2011, 4:49pm
    Please email me details.fazlin_04@yahoo.com  
  7. Dila0306 - Fri 15/Jul/2011, 5:21pm
    EMAIL DETAIL AT era_kit2020@yahoo.com  
  8. Arim - Fri 15/Jul/2011, 5:53pm
    pls email me detail
    arim731@yahoo.com  
  9. Nur Asyikin 4 - Fri 15/Jul/2011, 6:11pm
    email me details
    epy_gurl@yahoo.com.my  
  10. Mf - Fri 15/Jul/2011, 6:25pm
    awal2 dah tipu dah.....  
  11. Pokmejutaweabtaufan - Fri 15/Jul/2011, 6:51pm
    pelombong emas diperlukan, kelulusan dan pengalaman tidak perlu. gaji hari sehari mula rm75 bulan ke2 rm150 dan naik tiapx bulan bayar tiapx hari. waktu kerja ikut suka sendiri. minat? sediakan modal rm2500 baru boleh sembang. kalau tak pi main jauhx  
  12. Zz 6 - Fri 15/Jul/2011, 8:43pm
    salam...tumpang iklan
    kepada anda yg mencari-cari peluang untuk menjana pendapatan yg lumayan dengan hanya mengeluarkan modal yang rendah...saya ada jalan penyelesaiannya....ia terbukti berkesan!!!ramai yg telah berjaya memperolehi pendaptn sehingga 5 angka...anda bila lagi???layari income2u.tk  
  13. Nazira 5 - Fri 15/Jul/2011, 9:19pm
    tumpang iklan... kepada yang ingin membeli data boleh emel saya. harga rm 0.20-0.15 1 nama.... emel me. zirasaberi@yahoo.com  
  14. Muhammad Aiman - Fri 15/Jul/2011, 9:20pm
    jom jual topup.....celcom dapat 5%...berminat???


    blh kol sy...dftar just rm50....hanya malam ni smpai hari isnin sahaja....  
  15. Yusalmey - Fri 15/Jul/2011, 9:32pm
    salam...nak tau jugak,,,yusalmeyaswadi@yahoo.com  
  16. Muhammad Haslan - Fri 15/Jul/2011, 11:27pm
    email me at slair82@gmail.com tq  
  17. Mohd Azi Izanee - Sat 16/Jul/2011, 12:04am
    Guna Mykad (Kad Pengenalan) Dapat Diskaun. Diskaun. Diskaun..

    KEPAKARAN SAYA IALAH
    1-BAGI DISKAUN KPD PENGGUNA MYKAD
    2-MENAMBAHKAN PELANGGAN KPD PENIAGA
    3-MENAMBAHKAN WANG POKET SECARA BERKEKALAN

    PROGRAM MYKAD SMART SHOPPER MERUPAKAN PROGRAM YG MENDAPAT KERJASAMA DRPD JABATAN PENDAFTARAN NEGARA,MDec DAN

    MSC.MYKAD SMART SHOPPER BUKANLAH MLM..YE.TAKKANLAH JPN,MDec,MSC NAK WAT MLM KOT...INILAH PRGORAM

    AFFILIATE...PROGRAM INI MENYEDIAKAN KEUNTUNGAN KPD 3 INDIVIDU IAITU,PENGGUNA MYKAD,PENIAGA DAN AGEN.JADI WIN-WIN

    -WIN SITUASI....SESIAPA SHAJA BOLEH MENYERTAI PROGRAM INI SAMADA SEBAGAI AGEN,PENGGUNA @ PENIAGA

    (MERCHANTS)....SEKIRANYA ANDA INGIN MENGETAHUI DGN LEBIH LANJUT HUBUNGILAH SAYA

    Izanee,
    izanejani@gmail.com @ 012-3767905  
  18. Intan Baiduri - Sat 16/Jul/2011, 12:53am
    Ingin pasarkan dan iklankan barang jualan anda di internet juga? bole daftar masuk kursus bina web anda sendiri, sila emel saya di aiu0909@gmail.com  
  19. Phaiduyle - Sat 16/Jul/2011, 7:16am
    ingin tahu teknik berkesan jana RM10 dalam masa 24 jam? dapatkan panduan percuma ini..saya syorkan anda terus cuba..

    ---> http://goo.gl/XGuqT  
  20. Hanis Nurzakiah Bt Azman - Sat 16/Jul/2011, 8:09am
    sy berminat..email sy plezz..anis_babybear2@yahoo.com  
  21. Norazilawati Azizan - Sat 16/Jul/2011, 9:18am
    sy pun berminat...email sy di iella_2006@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)