Part-Time Sungguh Mudah di Rumah.
Aria B - Sun 15/Jul/2012 2:36pm [Last Comment]
Part Time => 5 Pelanggan Sehari=> Gaji Anda RM900 SEMINGGU
Full Time => 20 Pelanggan Sehari => Gaji Anda RM3450 SEMINGGU
**Anda akan dibayar terus ke akaun bank anda setiap Minggu.
*setiap jam menerima SMS ke phone anda yang akaun anda telah disi wang.

MODAL RM60 - Money back Guaranty dalam seminggu.

SMS "PT9 Nama dan Lokasi" ke 018 289 3464
*Anda sms pihak kami,pihak kami akan sms anda cara? menjadi ahli/agen syarikat.

LINK;
http://lubukparttime.blogspot.com/
http://www.facebook.com/LubukPartTime

try it, u wont regret it. :)

Thank you.

Niche: Buat Duit
 
1. Cenderawasih - Sun 15/Jul/2012, 4:02pm
kena cari ahli x?  
2. Eva 12 - Sun 15/Jul/2012, 4:11pm
pelanggan tu pihak kmu yg berikan atau kn cari sndri?  
3. Zairul 10 - Sun 15/Jul/2012, 6:32pm
Salam.. tlg emailkan detail ke : zairul.karismaglobal@gmail.com  
4. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Sun 15/Jul/2012, 8:48pm
Assalamualaikum,tumpang iklan tuan tanah.Jika anda tercari cari bisnes yang masuk ke dalam akaun anda setiap hari,pencarian anda sudah berakhir.Dengan bermodalkan RM20 sahaja anda boleh menjana pendapatan walau hanya sambilan dan ini terbukti.

sila klik link di bawah untuk pendaftaran dan pengaktifan keahlian.

http://www.rm20segera.com/?r=neoscha

Nota: Anda tidak perlu cari orang sebaliknya anda hanya perlu promot link yang akan diberikan pada anda sekiranya anda mendaftar dan percuma 10 buat e-book.

Anda perlu bersyukur jika setiap hari anda melihat RM20 masuk ke dalam akaun anda.Jika sebulan sudah berapa..

pertanyaan : sms 018-356 1287  
5. Tarabas216 - Sun 15/Jul/2012, 10:09pm
please email detail ke tarabas216@gmail.com  
6. Ayim Asteroida - Sun 15/Jul/2012, 10:20pm
part time di rumah sbg pengurus risalah (tanpa penggunaan komputer)...email asteroida88@yahoo.com  
7. Mr Fandi - Mon 16/Jul/2012, 12:40am
http://www.clixsterclub.com/?id=aku_fandi
just tukar ke new prepaid CLIXSTER baru dilancarkan.

email - fandithescorer@gmail.com  
8. Rezuan 4 - Mon 16/Jul/2012, 10:46am
email detail
rezuanismail@gmail.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..