Part-Time Job (Project-Based) untuk Student-Student Universiti Serata Malaysia.
Muhammad Nizam Bin Sibawaihi - Fri 11/Dec/2015 6:03am [Last Comment]
Saya mencari rakan bisnes dari pelbagai universiti merangkumi negeri - negeri seperti Perak, Melaka, Pulau Pinang, Johor, Negeri Sembilan dan Pahang.

Bisnes ini bukanlah mlm atau seangkatan dengannya, tetapi berfokus kepada percetakan hardcover untuk thesis FYP. Lagi-lagi sekarang adalah musim submission fyp.

Keuntungan boleh mencapai RM2000/project bergantung kepada jumlah pelanggan dan pasaran sekitar universiti anda. TIADA MODAL diperlukan!

Kelayakan : Komited dan sanggup berusaha keras untuk menjayakan projek ini.

Saya berpengalaman dalam mengendalikan projek ini di universiti saya selama 4 tahun.. sekarang ingin meluaskan pasaran ke universiti-universiti lain serata Malaysia.

Berminat boleh Whatsapp ke 014-8343911 (NIZAM) untuk inquiries dan saya akan add dalam group untuk instruction selanjutnya.

Terima Kasih.

Niche: Kerja Sambilan | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Amirul Afiq Bin Abdullah - Mon 21/Dec/2015, 11:06am
Bole send detail kt 014-9541483 ? trima kasih .  
2. Norhayati Bte Arsah - Thu 4/Feb/2016, 4:17pm
Buat duit online..sesuai untuk student yang nak tambah duit..layari blog www.workfromhomebylisa.blogspot.my  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..