Pakaian Bundle Dari Jepun Stock Baru
Joe2292 - Mon 22/Apr/2013 11:26am [Last Comment]
Greeting Warga Majalah.

Saya mengimport pakaian bundle terus dari jepun secara besaran. Saya mempunyai 130 jenis pakaian dalam bundle 100kg.
Pakaian diagihkan dengan Gred A, B dan C. Pakaian bundle untuk kitar semula juga kami memperolehi dengan harga let go. Semua tempahan pakaian adalah harga borong dan berpatutan.

Perkhidmatan penghantaran kami menguruskan untuk semenanjung Malaysia melalui bas experss, KTMB dan pos malaysia. Tempahan lebih 500kg kami akan mengguna lori kami untuk hantaran.

Stok baru telah sampai ke gudang kami. Pakaian berjenama, jeans,toto,blanket dan mcm-mcm lagi.
Jgn lepaskan peluang ....siapa cepat dia dpt....buat tempahan sekarang.

Sesiapa berminat boleh hubungi saya di:-
lk_2292@hotmail.my
012-4579654
012-4331735

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Fiqriey - Tue 23/Apr/2013, 5:38am
boleh bg detail quotation fiqriey_anarcy@yahoo.com.my  
2. Bottack 2 - Thu 25/Apr/2013, 4:12pm
Bundle dress wanita nak let go.10 kilo Rm100.clear stock.siapa cepat dia dpt.call 019-3450564  
3. Joe2292 - Sat 27/Apr/2013, 7:53am
Fiqriey : detail sudah hantar.  
4. Miz Yima 2 - Mon 13/May/2013, 4:14pm
email detail.mizyima_89@yahoo.com  
5. Joe2292 - Mon 13/May/2013, 9:38pm
miz yima 2 : detail sudah hantar  
6. Frysca - Fri 17/May/2013, 10:44pm
Pm  
7. Madana - Fri 24/May/2013, 12:07am
Details ke madana4ever@yahoo.com  
8. Rowxer - Mon 27/May/2013, 1:05am
jeans lelaki branded ada?mcm uniqlo,wrangler,lee,edwin,wrangler  
9. Syed 175 - Tue 28/May/2013, 12:31am
besi heavy duty untuk niaga bundle, harga asal rm98 nak letgo rm80 je satu set, n kalau nak hanger pun ada harga asal rm1.20 nak jual rm 1.00 ada 200 unit hubungi syed 0143253004  
10. Azizul Saiman - Tue 28/May/2013, 8:31pm
detail & catelog azizul_saiman@yahoo.com.tq  
11. Sweepy - Fri 14/Jun/2013, 1:49pm
email sweepy_leng@yahoo.com..  
12. Sweepy - Fri 14/Jun/2013, 1:53pm
saya berminat dgn baju bundle branded adidas, puma, nike, or any vintage rare clots...harap dapat email awak secepat yg mungkin  
13. Roslan Che Wail - Tue 25/Jun/2013, 2:54pm
email harga dan lokasi ke rchewail@yahoo.com.my
TQ  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..