Pajak Sawit Sekitar Johor, Perak dan Pahang
Norita Hashim - Tue 4/Jun/2019 10:50am [Last Comment]
Salam sejahtera warga majalah;

Kami membuka ruang, peluang dan tawaran kepada individu, syarikat glc@private dan agensi kerajaan yang mempunyai ladang/estet sawit untuk berusaha-sama dengan syarikat kami yang mana kami akan mengurus, membaja dan membaik pulih ladang dan keuntungan diberi secara joinventure.

Sasaran keluasan ladang ialah diantara 500 ekar hingga 5000 ekar yang mana urusan kos membaikpulih dan operasi akan dikeluarkan oleh pihak syarikat. jika ada yang berminat untuk perkhidmatan kami ini sila whatsup butiran berikut:

Lokasi ladang (mukim, daerah) :
Status pemilikan ladang : cth; kerajaan negeri, kerajaan persekutuan, agensi kerajaan, glc, swasta, individu
Luas ladang :

Sekian, terima kasih
016-667 9867
Rss-sb

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Tanah Sewa | Kontrak Swasta
 
1. Arasu - Sat 8/Jun/2019, 9:29am
Salam sejahtera.
Kami dari sykt *Urban Rovers Resources* ingin menawarkan perkhidmatan membekal pekerja asing untuk ladang kelapa sawit, semua jenis kerja di kilang, cleaning service, warehouse @ gudang, hotel, construction, dll. Semua pekerja ada permit yang sah. Sekiranya ada sebarang persoalan atau perlu pekerja. Sila whatsapp di
*http://www.wasap.my/+60125853460*
atau email di *urbanroversresources@gmail.com*.
Sekian terima kasih.  
2. Muslim81 2 - Sun 7/Jul/2019, 9:59pm
Khidmat bersih kebun.Potong pokok di rumah atau kebun.Cantas dahan.Cuci atap Kotor.Repair tile.Repair paip sumbat.Call 016-6606457  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..