Pajak Kereta untuk Disewa
Aishahfattah - Fri 16/Jan/2015 9:23am [Last Comment]
Kami Golden Eagle Services menjalankan perkhidmatan Sewa Kereta dan kini beroperasi di lokasi2 berikut:

*UiTM Shah Alam,
*UiTM Puncak Perdana,
*UIA Gombak

Kini mensasarkan 200 buah kereta sewa dan lebih 10 rakan niaga yang beroperasi di cawangan yang dinyatakan.

Kepada sesiapa yang ada kereta tapi tak mampu nak bayar installment boleh pajak dengan kami.

*Kami lebih prefer kereta baru tahun 2011 keatas sahaja.

*Yang takde kereta tapi nak buat INCOME dengan cara ini jugak dialu-alukan...
[Maksudnya kami uruskan pembelian kereta baru, then terus pajak terus pada kami...Anda akan dapat untung jugak...Urusan Loan pihak kami yang akan uruskan nanti]

*Utk maklumat, kami mencari kereta seperti berikut utk pajak pada pelanggan-palanggan sedia ada kami. Jenis lain sila SMS details dgn Lebih lanjut untuk dipertimbangkan.

*Viva Auto
*MyVi Auto
*Persona
*Saga BLM


***Menjelang 2015 akan datang ini, kami akan meluaskan lagi rangkaian cawangan perniagaan kami ke beberapa universiti tempatan lain***

PS: Saya jarang online.., sila CALL @ SMS @ whatsApp: +60193655549 / +60123946669 utk buat TEMUJANJI dengan kami.

(Sila Beritahu Nama Penuh anda & Lokasi anda & Jenis Kereta utk rujukan kami)

Tq

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo | Kereta Terpakai
 
1. Hilal 6 - Fri 16/Jan/2015, 9:32am
email detail... tq
muhamadhilal209@gmail.com  
2. Langkelana - Sat 17/Jan/2015, 10:13pm
Saya berminat.
langkelana@gmail.com  
3. Senoipraaq18 - Tue 23/Jun/2015, 2:08pm
salam...tumpang lalu,,,kepada sesiapa yg bermint untuk pajakkan kereta anda dan berada di sekitar selangor.putrajaya cyberjaya dengkil sepang salak tinggi banting..,saya membuat biz sewa kereta untuk student ..kereta diperlukan hanya auto seperti ,myvi,saga Blm/flx/sv...sekiranya adn boleh hubungi saya untuk berbincang... 0172245118@email crowanonymous@yahoo.com  
4. Zikhan - Tue 11/Oct/2016, 5:04pm
Alhamdulillah.. Saya berpengalaman 13 tahun dalam perusahaan kereta sewa ini dan market saya adalah FORENER sahaja sekitar Kuala Lumpur. Kami mempunya 200 unit sahaja buat masa ini, dgn permintaan yang memberangsangkan, kami mensasarkan 200 unit lagi. Ianya selamat, low risk & long term!! Seorang penyewa sebuah kenderaan. InysaAllah sedia membantu kepada sesiapa yang berminat.

Wassup saya +60197905235 (Jamilah) / +966542506996 (Noor Zikhan)  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..