Otel2go Platform untuk Airbnb/Shortstay/Vacation Rental Home Sedang Mencari Pelabur
Faiza 34 @ Hopndget Travelly Sdn Bhd - Mon 9/Sep/2019 10:26am
Hopndget Travelly Sdn Bhd (1247151-U) adalah sebuah syarikat bumiputera yang ditubuhkan pada 18hb September 2017 dan ianya dikenali dengan nama Otel2Go. Otel2Go adalah sistem pengurusan hotel berdasarkan teknologi pengkomputeran awan yang dilengkapi dengan sistem pengurusan pemesanan dan harta (Property Management System, PMS).

Sistem ini akan membolehkan pengurusan inventori bilik yang lebih fleksibel dan pengurusan tempahan yang lagi cekap, ia juga meningkatkan privasi pelanggan dan meningkatkan keselamatan transaksi urusniaga. Selain itu, Kos pengambilan pekerja juga boleh dikurangkan dengan mengintegrasikan sistem pengurusan hotel (Booking Engine, PMS dan Channel Manager) pada lejar bersama, sambil menyatukan tempahan dari portal rasmi hotel, OTA atau saluran pengedaran yang lain.

Otel2Go yang kini beroperasi ibu pejabat di Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan telah melancarkan Otel2Go cloud-based PMS ini pada bulan Oktober 2018 dan sebanyak 40 pengusaha hotel bajet dan pengusaha AIRBNB homestay dan jangkamasa pendek (STR).

Aplikasi ini bakal ditawarkan untuk pengguna Android dan juga iOS pada awal tahun 2020. Kami sedang mencari rakan kongsi untuk memegang syer syarikat sebanyak 49% dengan nilai pelaburan sebanyak RM500,000.00.

Sila hubungi Faiza Ayob untuk temujanji dan maklumat lanjut.

Talian:
014-3456105

Email:
faiza.ayob@otel2go.com

Company Name: Hopndget Travelly Sdn Bhd Company
Registration No: 1247151-U
Contact Person: Faiza Ayob
Email: faiza.ayob@otel2go.com
Address: Level 6.06, Menara KPMG, 8, First Avenue,
Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor

Website:
https://www.otel2go.com

Press Media 1
https://www.nst.com.my/lifestyle/pulse/2019/04/479517/academia-passion-travelcreates-start-help-budget-hotels

Press Media 2
https://www.vu.edu.au/study-at-vu/success-stories/students-alumni/from-phdscholar-to-start-up-entrepreneur

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Hotel Dan Resort | Perisian Komputer
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)