Opss, Dropship * Lain Dari yang Lain, Dropship Bakal Hangat di Pasaran!
Neo Avicenna - Tue 12/Mar/2013 8:27am [Last Comment]
Assalamualaikum,

ingin saya membuka peluang kepada rakan-rakan di majalah.com untuk menjadi pengedar produk yang bakal dilancarkan pada tahun 2013 ini.

Produk herba uncang lain dari yang lain.

Keuntungan boleh mencapai RM 13 untuk 1 jualan, harga runcit 1 unit tidak sampai RM 30.

1. Baru dilancarkan ~ produk FRESH ~

2. Peluang jadi Agen Dropship percuma dan juga rakan kongsi untuk mendapatkan keuntungan sehingga lebih 50%

3. Produk berkualiti dan tidak mudah di'CIPLAK' kerana kelebihan adunan herba yang terpilih.

4. Jumlah agen akan diTERHADKAN dan diTAPIS dari masa ke masa dan hanya akan mengekalkan agen yang mempunyai reputasi baik dan tidak melakukan sabotaj antara agen-agen.

5. Terdapat kawalan harga untuk setiap produk supaya tiada perang harga yang akan mengganggu jumlah keuntungan yang akan anda perolehi.

Pelbagai pertandingan dan acara akan disediakan beserta dengan hadiah misteri dibuka kepada setiap agen, insyaAllah.

" Kami dah bagi peluang, masa untuk tambah wang "

maklumat selanjutnya, anda boleh cuba layari fan pages yang baru sahaja kami sediakan.

Laman FB kami - http://www.facebook.com/pages/Neo-Avicenna/502997546414669

untuk maklumat lanjut lagi sila tinggalkan email, mudah untuk kami UPDATE kepada anda.

Sekian, Terima Kasih

Niche: Program Dropship
 
1. Neo Avicenna - Thu 14/Mar/2013, 11:46am
UPDATE 14 Mac 2013**

2 orang telah daftar. Terima kasih :D  
2. Nor Atiqah Binti Md Aini - Thu 14/Mar/2013, 4:20pm
bley emailkan sy maklumat..sy berminat
kasihsuci_gurl@yahoo.com  
3. Aini Syamilah - Thu 14/Mar/2013, 4:30pm
salam, tlg emel saya details. tq

nea_sya@yahoo.com.my  
4. Diadora8 - Fri 15/Mar/2013, 12:20am
boleh dapatkan maklumat detail? Saya berminat joedily85@gmail.com  
5. Borabora - Sat 16/Mar/2013, 8:55am
details to ce.shoppe12@gmail com
tq  
6. Nurulniza - Sat 16/Mar/2013, 11:53am
Blh bg details di nurulniza84@yahoo.com  
7. Neo Avicenna - Sat 16/Mar/2013, 2:32pm
UPDATE : 16 March 2013

Dah PM semua, lebih senang anda lawati Fan Pages sy Neo Avicenna.

Terima Kasih :D  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..