One Xox Black
M Razi 3 @ Ras Kasturi Ent. - Tue 4/May/2021 1:16pm [Last Comment]
INFO PEMBERITAHUAN) -
πŸ›‘Ini sebab anda KENA BERHATI-HATI Bila Mengambil Pakej UNLIMITED INTERNET. πŸ›‘

Siapa je tak teruja dapat layan internet tanpa orang sekat?
Bayar sikit, tapi boleh online berjam-jam?

Tapi betul ke ini anda dapat? 😀

Sebelum anda teruja sangat dengan pelan unlimited. Ini anda perlu buat.

Check dulu coverage di kawasan anda. Tak guna selaju mana internet. Tapi kawasan anda tak ok. Rugi bayar setiap bulan.
Dapatkan feedback dari pengguna dari kawasan yang anda mahukan.
Check jumlah pengunaan data anda sebulan. Termasuk dari wifi dan mobile data. Majoriti smartphone ada rekodkan maklumat ini.
Pergi pada setting --> data usage. Check untuk sebulan penggunaan.
Pilih pelan yang memenuhi keperluan anda. Check perkara ini.
βœ… Speed Internet
βœ… Kuota Internet
βœ… Kadar Harga Data
βœ… Cara Pembayaran
βœ… Pusat Khidmat Pelanggan
βœ… TERMA UNLIMITED INTERNET

Check terma F.U.P (fair usage policy).πŸ“‘
Internet unlimited laju mana?
Boleh hotspot unlimited?
Unlimited untuk media sosial saja?
Check semua itu sampai kita puas hati.

Selepas itu. Barulah terus dapatkan pelan internet yang anda mahukan.

Biar puas guna. Biar berbaloi dibayar.

Di Onexox. ADA YANG LEBIH BAIK DARI UNLIMITED INTERNET.
Dan ramai mengaku, kepuasan bila pakai data yang unlimited speed. Banding dengan telko lain.

NAK TAHU KENAPA PELAN DATA BUFFET RAMAI ORANG PAKAI?
Klik link ini sekarang. Kami bantu.

https://wasap.my/601165597277/SayaNak100GB
https://wasap.my/601165597277/SayaNak100GB

Call / whatsapp

H/P - 011 6559 7277

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
  1. M Razi 3 - Tue 4/May/2021, 1:18pm
    Bila Tak dapat balik jenguk muka mak ayah?
    .
    Usahakan dengan telefon atau bervideo call.
    Memang tak sama dengan jumpa depan depan.
    .
    Tapi sekurangnya rindu dendam emak tersiram.
    Tersengih si atuk lihat dapat lihat karenah cucu kesayangan dan anak merantau. πŸ₯°
    .
    Boleh mengeluh sedih tapi jangan lupa buat apa kita boleh kawal.
    .
    Kali ini puasa memang berbeza.
    Tapi jangan lupa ingati keramat syurga kita di kampung.
    Gunakan teknologi yang ada. Inilah masanya kan?
    .
    Jika ada masalah dengan line telefon. Gunalah line Onexox yang kuat.
    speednya maksima buat senyuman emak jelas tak terherot.
    datanya banyak sampai tak risau panggilan terputus
    panggillan tanpa had untuk dengar bebelan mak di kampung
    tempoh panjang jadi si ayah tak perlu kerap ke kedai telefon selalu.
    .
    Itulah servis telko yang baik. Jomlah guna Onexox.
    .
    Line telko anda itu bermasalah. Kena tukar sebelum raya.
    Saya risau waktu anda nak hubungi kampung. Line telefon buat hal.
    .
    Lagi satu usah bertangguh.
    Bertangguh nanti lagi sibuk. Tunda nanti jadi lupa.
    Bila lupa, sesal takde guna. πŸ˜”
    .
    Hubungi no.ini sekarang.
    Ketahui bagaimana, sebelum raya ini. Wajah ibu ayah lah kita lihat di pagi raya.
    πŸ‘‰wasap.my/+601165597277/VideoCallPagiRaya
    πŸ‘‰wasap.my/+601165597277/VideoCallPagiRaya....  
  2. M Razi 3 - Tue 4/May/2021, 1:24pm
    Hari Raya Aidilfitri sudah semakin hampir merentas negeri belum ketahuan, apa kata guna onexox ni untuk berhubung dengan yg tersayang atau orang tua dikampung.

    rebutlah peluang tempoh pengaktifan sim kad anda sehingga 28 bulan.. lama bukan.. memang jimat, dengan data 20G serendah RM40 boleh jimatkan penggunaan data anda kerana tempoh pengaktifan yang panjang.

    #hubungiyangtersayang
    #onexox

    wasap.my/+601165597277onexox  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..