OEM Produk Jenama Sendiri
Hafiza 57 - Thu 21/Feb/2019 2:51pm
kami pengilang menyediakan perkhidmatan membuat produk jenama sendiri secara OEM dengan MOQ yang rendah serta produk yang berkualiti. diantara produk yang ditawarkan adalah:

1. Produk penjagaan lelaki (minyak/herba/krim/serum/kapsul)
2. Produk wanita (dalaman/luaran)
3. Penjagaan wajah dan badan
4. Produk pelangsingan
5. Produk minuman (pra campuran)
6. Kosmetik
7. Traditional
8. health supplement

sampel adalah percuma, buat sampai jadi

untuk pertanyaan
whatsapp :012-5816427 (hafiza)

Niche: Konsultan Perniagaan | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Nafisah 11 - Thu 21/Feb/2019, 3:20pm
    Linda Princes
    1 hr ·
    *TAMPA ATM CARD*
    Kami boleh bantu anda selesaikan …
    ✎ Hutang pinjaman disyarikat lain
    ✎ Hutang card credit
    ✎ Masalah blacklist CTOS & CCRIS

    Perlukan duit untuk ..
    ✅ Perkahwinan
    ✅ Pelancongan
    ✅ Perumahan
    ✅ Pendidikan
    ✅ Perbelanjaan harian

    ✔ Hanya perlukan dokumen yang ringkas
    ✔ Proses cepat dan mudah
    ✔ Maklumat anda selamat
    ✔ Tanpa wang pendahuluan

    Pertanyaan lanjut boleh hubungi talian kami DAYANG0126114440  
  2. Rizz 22 - Sat 23/Feb/2019, 3:24pm
    #LEXEE_BUANG_ANGIN_DALAM_BADAN

    =================================

    👉pernah tak kita rase perut macam sebu sangat??mcm ada benda keras je rasa kt perut tu

    👉Pernah tak kita rasa macam nak sendawa tapi angin tak bole lepas keluar dari mulut??

    👉Pernah tak kita rasa badan bisa semacam bila angin tak lepas keluar??

    Okay mari datin share feedback dr salah seorang pengguna datin ni.paling x tahan bce ayat adik ni ''saya rasa mcm ada angin terkeluar dari kemaluan saya''

    Haha sbenarnya lexee memang bole membantu melancarkan pembuangan angin dalam badan pun.selain tu lexd juga membantu mengatasi masalah:

    💗SENGGUGUT
    💗KEPUTIHAN
    💗KEGATALAN FARAJ
    💗RADANG
    💗MENSTABILKAN HORMON
    💗MENYUBURKAN
    💗MENYEGARKAN
    💗AGENT PERAPAT
    💗MENJAMIN KEBERSIHAN ALAT INTIM
    💗SUAMI BERTAMBAH SAYANG!

    kpda y berminat nk try atau nk tau pluang jana income jom sertai kami buat bisness BERJEMAAH BERSAMA #REDLIFE SDN BHD DIBAWAH PIMPINAN TEAM #MILLIONAIRE2112.

    Pastikan anda hubungi pengedar2 sah team kami ya!! Untk keterangan lanjut sila pm atau hubungi talian👉📞📞 0142445904 number Kak Kin......  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.