OEM Produk Jenama Sendiri
Hafiza 57 - Thu 21/Feb/2019 2:51pm
kami pengilang menyediakan perkhidmatan membuat produk jenama sendiri secara OEM dengan MOQ yang rendah serta produk yang berkualiti. diantara produk yang ditawarkan adalah:

1. Produk penjagaan lelaki (minyak/herba/krim/serum/kapsul)
2. Produk wanita (dalaman/luaran)
3. Penjagaan wajah dan badan
4. Produk pelangsingan
5. Produk minuman (pra campuran)
6. Kosmetik
7. Traditional
8. health supplement

sampel adalah percuma, buat sampai jadi

untuk pertanyaan
whatsapp :012-5816427 (hafiza)

Niche: Konsultan Perniagaan | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Nafisah 11 - Thu 21/Feb/2019, 3:20pm
    Linda Princes
    1 hr ·
    *TAMPA ATM CARD*
    Kami boleh bantu anda selesaikan …
    ✎ Hutang pinjaman disyarikat lain
    ✎ Hutang card credit
    ✎ Masalah blacklist CTOS & CCRIS

    Perlukan duit untuk ..
    ✅ Perkahwinan
    ✅ Pelancongan
    ✅ Perumahan
    ✅ Pendidikan
    ✅ Perbelanjaan harian

    ✔ Hanya perlukan dokumen yang ringkas
    ✔ Proses cepat dan mudah
    ✔ Maklumat anda selamat
    ✔ Tanpa wang pendahuluan

    Pertanyaan lanjut boleh hubungi talian kami DAYANG0126114440  
  2. Rizz 22 - Sat 23/Feb/2019, 3:24pm
    #LEXEE_BUANG_ANGIN_DALAM_BADAN

    =================================

    👉pernah tak kita rase perut macam sebu sangat??mcm ada benda keras je rasa kt perut tu

    👉Pernah tak kita rasa macam nak sendawa tapi angin tak bole lepas keluar dari mulut??

    👉Pernah tak kita rasa badan bisa semacam bila angin tak lepas keluar??

    Okay mari datin share feedback dr salah seorang pengguna datin ni.paling x tahan bce ayat adik ni ''saya rasa mcm ada angin terkeluar dari kemaluan saya''

    Haha sbenarnya lexee memang bole membantu melancarkan pembuangan angin dalam badan pun.selain tu lexd juga membantu mengatasi masalah:

    💗SENGGUGUT
    💗KEPUTIHAN
    💗KEGATALAN FARAJ
    💗RADANG
    💗MENSTABILKAN HORMON
    💗MENYUBURKAN
    💗MENYEGARKAN
    💗AGENT PERAPAT
    💗MENJAMIN KEBERSIHAN ALAT INTIM
    💗SUAMI BERTAMBAH SAYANG!

    kpda y berminat nk try atau nk tau pluang jana income jom sertai kami buat bisness BERJEMAAH BERSAMA #REDLIFE SDN BHD DIBAWAH PIMPINAN TEAM #MILLIONAIRE2112.

    Pastikan anda hubungi pengedar2 sah team kami ya!! Untk keterangan lanjut sila pm atau hubungi talian👉📞📞 0142445904 number Kak Kin......  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.