New Product Black Pearl
Alhijrah 4 - Sat 9/Mar/2013 12:11pm [Last Comment]
Produk Baru Black Pearl.

Kami memasarkan produk terbaru Black Pearl didalam paket 1Kg Vacumn Pack. Produk ini baru dipasaran yang mendapat sijil halal Jakim.

susulan dari panggilan yang kami terima, Produk ini adalah bungkusan asal 1kg vacumn pack terus dari pengilang bukannya pecahan dari pack 3kg yang dibungkus semula yang kita lihat kebanyakan di pasaran.mutu kualiti lebih terjamin dan penguna ada pilihan dalam volumn penggunaan.

Pengedar seluruh Malaysia juga diperlukan untuk memasar produk terbaru ini. yang berminat untuk menjadi pengedar kami alu alukan berbincang dengan lebih lanjut.Menjadi pengedar juga terpilih dan terhad

Sesiapa yang berminat sila hubungi kami untuk mendapatkan keterangan lebih lanjut.

Hubungi kami : Pn Shah 019 262 4487 atau email : alhijrahsupply@yahoo.com.my

Niche: Bisnes Ice Blended
 
1. Hani Shaquille - Sat 9/Mar/2013, 1:14pm
apa benda Black Pearl tu?  
2. Alhijrah 4 - Sat 9/Mar/2013, 10:01pm
bubble tea.....  
3. Adib 20 - Tue 12/Mar/2013, 2:23am
email details ke adibtwelve@yahoo.com  
4. Syah 26 - Wed 13/Mar/2013, 10:37am
Mintak emailkan detail ke encik.syah@yahoo.com. Saya berminat.  
5. Amirul04 - Wed 13/Mar/2013, 5:59pm
emailkan detail amirulsite@yahoo.com  
6. Mangsa Ditipu Noos6660 - Fri 15/Mar/2013, 4:46pm
tolong emailkan detail ke fast2forst@yahoo.com. lau dah email nti bg tau bleh?  
7. Matspyy - Wed 20/Mar/2013, 12:40pm
email detail ke matspyy34@gmail.com  
8. Ramli 50 - Wed 20/Mar/2013, 1:39pm
powder ice blend dgn 20 perisa
area bangi/kajang
rm15/kg
hubungi 0179100645  
9. Mas 193 - Thu 21/Mar/2013, 1:25pm
saya minat, email saya mashhura1994@hotmail.com  
10. Nashrieyn14 - Sat 30/Mar/2013, 3:10am
salam..
sy bermint
nashrieyn@gmail.com  
11. Rahmah 3 - Mon 8/Apr/2013, 5:34pm
berminat email saya;

goldeneye484@gmail.com

tQ  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..