New Investment: Mining in Kalimantan With 100% ROI
Khairul 246 @ HARGA TERBABAS...EMAS 999.9 24KARAT.. - Wed 29/Feb/2012 2:04pm [Last Comment]
TERHAD UNTUK 100 orang sahaja...syarikat kami memerlukan pelabur dalam bidang perlombongan bijih besi (iron ore)..di kalimantan,Indonesia..ROI 100%..1 lot kawasan = RM3000..pfofit sharing with PT Bina 500 hec (20,000 lots=2.5 million metric tonne) untuk 1st Phase..
Complete with agreement..berminat hubungi saya segera..013-462 1264( sila sms sekiranya panggilan anda xberjawab)..terima kasih

Niche: Kontraktor Perlombongan | Mencari Pelabur
     
  1. Shanks X - Wed 29/Feb/2012, 2:28pm
    mintk full document and agreement yg menyatakan bahawa perusahaan ini wujud dan apa2 yg ptut ke shanks_x@yahoo.com  
  2. Jaanns Shahr - Wed 29/Feb/2012, 2:33pm
    nak jg tgok doc & Agreement utk pertimbangan
    jaanns_shahr@yahoo.com  
  3. Adie 13 - Thu 1/Mar/2012, 8:51am
    saya juga berminat..email saya : dagangpersada@gmail.com  
  4. Fadzil Affandi - Thu 1/Mar/2012, 9:49am
    boleh send dokument pd sy jugak - arrjiee5@gmail.com  
  5. Rosli 15 - Thu 1/Mar/2012, 2:43pm
    tlg sent dokumen utk saya semak rusellrusell198@yahoo.co.uk  
  6. Jamaludin Maideen - Thu 1/Mar/2012, 3:15pm
    ya, kepada saya juga. amat berminat.

    myedream@gmail.com  
  7. Roslan Aziz - Thu 1/Mar/2012, 4:57pm
    send detail to roslan.aziz@gmail.com  
  8. Sue 34 - Thu 1/Mar/2012, 5:49pm
    send details to
    sue_amysham@yahoo.com.my  
  9. A Nazri - Thu 1/Mar/2012, 10:58pm
    send details to me
    abdnasir_daud@yahoo.com  
  10. Butik - Fri 2/Mar/2012, 10:10pm
    send detail to me
    butik8337@gmail.com  
  11. Boutiquematters - Fri 2/Mar/2012, 11:57pm
    tak berani lah aku.....
    kepada forumers yang nak melabur ni tengok betul2...mintak pandangan orang yang arif.....pasal pernah terbaca baru2 ni ada kes lombong kat kalimantan jugak....pun investment terbaru dan terhangat....ramai yang kena.

    Tak tahu pulak mungkin TT punya ni yang genuine. Apa2 dapat kan pandangan orang. Takda yang mudah dalam bisness dan pelaburan.  
  12. Khairul 246 - Tue 6/Mar/2012, 5:16pm
    Sy akan email segera kepada anda..tq  
  13. Khairul 246 - Tue 6/Mar/2012, 5:25pm
    TQ..atas permintaan anda..boleh tak saudara/saudari/tuan/puan...sms sy atau kol 013-4621264..  
  14. Zhan 2 - Sun 11/Mar/2012, 6:41pm
    aku da terkena ngn compny teraju perdana.. jumlah invesmen agak bsar. projek same gk mining in kalimantan. aku inves sejak 2009. jgn kn tggu profit, modal pon diorg x pulang. company pon lingkup, kate projek stuck la,modal x cukup la.. company base @ tmn u skudai.owner name bob, assistant anis.. agremen n proposal projek aku stil smpn. repot polis pon x guna.. so skrg aku tawakal je la. so kpd bakal investor hati2 la ngn projek cmni. aku sekadar mengingatkn coz ini reality aku yg dah terkena ngn bob n anis..  
  15. Hizami - Mon 19/Mar/2012, 6:54pm
    emailkan details doc n payout ke
    ami_richer@yahoo.com
    thanks  
  16. Sirhanz - Tue 31/Jul/2012, 9:58am
    email documen atau profile.....

    siber_erwin@yahoo.com  
  17. Mishal Abdul 2 - Fri 3/Aug/2012, 4:54pm
    ya lerrr, klau betol kenapa xbuat pinjaman bank jer kan.. atau masuk IPO ..??  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.