Nak Pinjam Duit Boleh?
Syarilsaid - Tue 27/Nov/2012 2:09pm [Last Comment]
nak pakai awal bulan 12 sebanyak rm7k.. bulanan mampu bayar antar rm500-600 sebulan...gaji bersih rm2212, autokredit heonglong bank.. kerja baru nk masuk 5 bulan...dah kerja tetap..sape boleh bantu sila hubungi saya 0126995514

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Pondo Rondo - Tue 27/Nov/2012, 2:30pm
    Apa nie main pinjam-pinjam nie..... usahalah sedikit dengan tulang empat kerat tu..... esok tak lepas-lepas nak bayar terlolong-lolong minta orang bayarkan hutang atas alasan perniagaan bangrup... kalau tak mampu nasihat saya jangan buat pinjaman... belanja dengan apa dan bukan belanja diluar kemampuan..... sekarang nie ramai rakyat malaysia keturunan melayu dibawah umur 35 tahun telah muflis dan Cik nak jadi sebahagian daripada mereka ke?...  
  2. Syarilsaid - Tue 27/Nov/2012, 2:49pm
    jangan nak menyalak la  
  3. Abdul Malik 3 - Tue 27/Nov/2012, 3:41pm
    salam, sesiapa nak menjadi agen untuk menjana income sila telefon saya di talian di bhgn sarawak saja 0148536736  
  4. Sue 86 - Tue 27/Nov/2012, 9:43pm
    Salam
    Kami ada membuat program keusahawanan, income min 5k, 3 bulan seterusnya kereta mewah >80k , tahun ke 2 pakej pelancongan vvip. keahlian hanya rm68, terbuka kepada yang ingin mencari pendapatan tambahan, bole sms sya 019 3306228. sms sahaja. sya akan menghubungi anda semula.  
  5. Eric 19 - Wed 28/Nov/2012, 1:18am
    Kami biasa uruskan pinjaman untuk kakitangan kerajaan masalah:
    CTOS
    CCRIS
    BLACKLIST TINGGI
    KONTRAK
    POTONGAN SUDAH 60%
    PESARA
    Ada minat sila call atau sms ke
    010-2253368 atau email koperasionline88@gmail.com  
  6. Pelangiindah2012 - Wed 28/Nov/2012, 3:22am
    Pondo Rondo -setuju dgn beliau,so fikir2 kanlah...  
  7. Haneep 3 - Wed 28/Nov/2012, 11:17am
    hello pondo rondo n pelangiindah2012.dia nk pinjam duit ka apa kah lantak dia noh.yg hang berkokok wat apa.dia susah dia iklan la dlm majalah.knape hang nk tolong kah?xde kan.setakat ckap jer smua org leh ckap.bangsa kita sendiri xnak tolong.ada duit pun nk bwa mati smuanya.what ever live must go on.tungang terbalik kita tau sakit.ada ker zaman skrag nie yg xde org pinjam bank.hidup mesti berani.tapi apa pun semuanya dlm tangan sendiri.nk berjaya pasti berjaya.nak hancuk pasti hancuk.what ever selamat berjaya.///  
  8. Humaira 2 - Wed 28/Nov/2012, 12:00pm
    Haneep.. Tak salah saudara pondo pondo bagi pandangan beliau. Sama ada beliau ingin membantu itu terpulang hak dia. Ambil teguran orang lain dari segi positif bukannya negatif.. Ingat, kadang - kadang bila kita terdesak memang sangat perlu pendapat individu ke dua dan ke tiga supaya di masa hadapan kita tidak menyesal kelak.  
  9. Mimie 29 - Wed 28/Nov/2012, 1:03pm
    pakej pinjaman terkini!!kelulusan segera!!pinjaman sehingga 20k mengikut kelayakan!!! call ziela 017-6151454  
  10. Cagarkereta - Wed 28/Nov/2012, 1:19pm
    saya bg pinjaman bercagar kereta sahaja. syaratny mesti lar owner sendiri yg berurusan, masing2 ke balai buat covering repot. sign agreement serta cap jari. penyerahan wang dan kereta di balai. selamat..

    cagaran ini hanya tempoh 1-2 bulan shj. pinjamn dalam bentuk sementara sahaja. ini cagaran kereta bukanny geran atau ic. sy buat servis secara individu. interest atas perbincangan bersama, saya xtetapkan interest..

    pinjaman nih adalah jalan terakhir untuk mereka yang terdesak untuk dptkan duit sementara
    untuk mereka yg blacklist atau muflis, yg tiada harapan untuk buat loan( jangan percaya janji2 agent loan dengan upfront)

    sape yg berminat boleh call saya 0173560107  
  11. Zulkifli Samsudin - Wed 28/Nov/2012, 6:32pm
    Cuba peluang untuk tambah pendapatan sampingan..cuma RM 25..info lanjut http://www.step2rich.net/zuljoey90  
  12. Pelangiindah2012 - Thu 29/Nov/2012, 3:37am
    haha betul pendapat Humaira 2 ,org yg jnis mcm Haneep 3 tu bkn taw erti budi bhasa pun..itu yg dikatakan penyalak dlm majalah.com...just hdir kata dkt org n merapuss...cubalah bg kata2/pendapat yg bernas sikit,klu stakat statement ko tu,mmg nmpak sgt ko trasa or ko tergolong dlm warga yg prublemm+brfikiran negatif,stiap org mmg ada msalah,tapi biar buat n cari pnyelesaian tu dgn cra yg btl n brfikir panjang.  
  13. Syarilsaid - Thu 29/Nov/2012, 9:16am
    Eu Wang Trading aritu call kata tak boleh  
  14. Humaira 2 - Thu 29/Nov/2012, 11:27am
    Pelangi : to me simple je.. Kita ialah apa yg kita fikir dan cakap.. Jika kita fikir teruk... maknanya ''teruk'' lah kita.. Kalau kita cakap sesuatu yg elok..

    Maka yg 'elok' tu lah kita...Dari penggunaan bahasa boleh tau keperibadian seseorang tu mcm mana..


    Dari cara pembawakan minda kita boleh tau seseorang tu level cerdik atau kurang bijak. ; )).. ramai yg terlepas pandang pekara mcm ne.. Main bedal cakap..  
  15. Syarilsaid - Thu 29/Nov/2012, 12:57pm
    dah2 takyah nak bertelagah..aku nk cari duit pasal ada hal aku sendiri..nk pinjam bank ada criss..padahal hutang semua dah settle..kena tunggu 6 bulan nk clear nama criss..masalah aku nk guna urgent.!!!

    email saya mrsyariel@gmail.com  
  16. Abdul Malik 3 - Thu 29/Nov/2012, 2:18pm
    0148536736 kol saya mungkin saya boleh bantu  
  17. Abdul Malik 3 - Thu 29/Nov/2012, 2:36pm
    Salam..sy sdg mencari pemilik baru utk beberapa kedai farmasi & serbaneka E-Avon yg akan di buka di seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak.
    * modal serendah RM5100
    * kos operasi bulanan perniagaan ditanggung oleh
    pihak syarikat. (sewa, bil2,dll..)
    * kedai cantik, selesa, lengkap dgn cctv, alarm door,
    rak barang, komputer, tv plasma,..
    * barang niaga dibekalkan secara consignment.

    berminat? sila hubungi pn arnie atau suami beliau di talian 0148536736  
  18. Abanglong 2 - Thu 29/Nov/2012, 5:30pm
    abdul malik, ni yang macam cosway tu ke?  
  19. Bie88 - Sun 2/Dec/2012, 1:32pm
    SIII LOOK LIKE SAMSUNG
    OFFER NOW RM699
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=494131787275982&set=a.486973217991839.108036.219170948105402&type=1&relevant_count=1  
  20. Hanini Amir - Sun 2/Dec/2012, 11:39pm
    boleh email ke nurjayamaju88@gmail.com  
  21. Kamarul 26 - Wed 26/Dec/2012, 12:24am
    Carik duit poket dengan buat survey online.daftar percuma,tanpa modal.daftar di surveyonlinepaid.blogspot.com  
  22. Suzie 45 - Wed 2/Jan/2013, 12:07am
    Kami ingin membuka 1000 kedai serbaneka farmasi 3 in 1 seperti watson di seluruh negara. Semua ditanggung dari sewa hingga stok. Om daftar rm5100 dan cadangkan lokasi pilihan anda, contact saya pn suzie 016 2020370 atau zam 016 2150373  
  23. Suhaimi Sulaiman 2 - Fri 18/Jan/2013, 5:29pm
    meh sini dpt duit:
    www.klikdapatduit.com/?ref=1867  
  24. Noor 173 - Tue 26/Feb/2013, 3:47pm
    saya nak pinjam rm3k b4 ahad nih..ade sesape buleh tolong tak? please..fitrahoney91@yahoo.com  
  25. Farah 695 - Wed 12/Nov/2014, 6:16pm
    saya pun nak pinjam nak buat modal bisnes  
  26. Mimi Ahmad - Mon 2/Mar/2015, 11:44am
    saya nak pinjam duit segera...urgent...nak pinjam rm5k...dalam masa 2 bulan saya akan bayar balik...pls sape boleh bantu  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.