Nak Meniaga Aiskrim Magic?
Niezam 4 @ Stokis Perlis - Tue 15/Feb/2011 10:54pm [Last Comment]
Tak perlu elektrik,tak perlu bateri
Boleh buat aiskrim dalam 2-3 minit sahaja
Mudah dibawa,menguntungkan
RM1350.00

Niche: Bisnes Ais Krim | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Aiman 21 - Tue 15/Feb/2011, 11:53pm
    berminat boleh email x cara2 dia??
    a.m.amajuservice@hotmail.com  
  2. Niezam 4 - Wed 16/Feb/2011, 12:11am
    Thanks for reply.Berminat hubungi @ sms saya.Niezam - 0125703859.Saya sedia membantu anda.  
  3. Haleem - Wed 16/Feb/2011, 8:51am
    minat email saya, marha9831@yahoo.com

    halim 017-6395970  
  4. Ayeen 3 - Wed 16/Feb/2011, 10:33am
    ayeen_zz@yahoo.com  
  5. Niezam 4 - Wed 16/Feb/2011, 10:35am
    Saya cuba call en halim tapi tidak diangkat.En boleh sms saya dan saya akan call encik semula.Saya akan terangkan tentang Pakej Aiskrim Goyang @ Magic Ais ini kepada encik.  
  6. Niezam 4 - Wed 16/Feb/2011, 10:38am
    Thanks Ayeen 3.Saya akan mail tentang produk untuk ayeen.  
  7. Cik Ayu - Wed 16/Feb/2011, 2:00pm
    tlg email kt sy.. rizalyu_75@yahoo.com  
  8. Alieza 2 - Wed 16/Feb/2011, 4:37pm
    saya nak tau detail hantar ke aliezaliza@yahoo.com.my  
  9. Fiza 15 - Thu 17/Feb/2011, 10:01am
    haffiza1001@yahoo.com  
  10. Vetozz 2 - Thu 17/Feb/2011, 11:04am
    vetozz@hotmail.my  
  11. Suhaila 25 - Thu 17/Feb/2011, 10:19pm
    Moho email details
    suhaila.880520@gmail.com  
  12. Niezam 4 - Fri 18/Feb/2011, 10:28am
    Kepada semua yang berminat dengan pakej mesin ais goyang ini sila sms no phone kepada saya : Niezam-0125703859.Saya akan call anda semua.Saya cuba membalas mail anda semua tapi tak berjaya.  
  13. Tania 3 - Sat 19/Feb/2011, 1:15am
    email saya...
    tania.chantek.boutique@gmail.com  
  14. Smile76 - Mon 21/Feb/2011, 2:11pm
    sila email pada sale@umpire.com  
  15. Fizah 9 - Mon 21/Feb/2011, 11:10pm
    email sya sma k tq
    mohdk1097@gmail.com  
  16. Ibrahim Alid - Mon 21/Feb/2011, 11:31pm
    En. Niezam tolong e-mailkan kepada saya peneragan selanjutnya tentang produk buat aiskrim ni. saya berminat.

    akdansesuatu@gmail.com  
  17. Tasyin - Tue 22/Feb/2011, 8:32am
    boleh emelkan kat saya: fairytales_gal@yahoo.com  
  18. Alphanizam - Thu 24/Feb/2011, 3:55pm
    boleh email pada saya ingin tahu lebih lanjut
    Alphanizam@yahoo.com
    017-6275011  
  19. Zack 56 - Thu 24/Feb/2011, 5:35pm
    email saya.. zackween_zaci@yahoo.com  
  20. Wan85 2 - Sat 26/Feb/2011, 10:45am
    menarik..please email me details ridzuan85@gmail.com  
  21. Amyribut - Mon 14/Mar/2011, 5:15pm
    as salam..minta juga..tolong terangkan panduannya serta modal..amyribut@hot-shot.com tq  
  22. Zaharina - Tue 15/Mar/2011, 11:44am
    Salam....tolong terangkan panduannya serta modal... email saya baby_puteri11@yahoo.com.  
  23. Mohd Radin - Wed 16/Mar/2011, 11:33pm
    Tolong email ke - java.dean@gmail.com  
  24. Mietar - Sat 19/Mar/2011, 2:38pm
    Salam....tolong terangkan panduannya serta modal... email saya mie_naa88@yahoo.com  
  25. Kaybee 2 - Tue 22/Mar/2011, 5:05pm
    pls email sy,
    kb_8481@hotmail.com
    tq...  
  26. Mohd Razak - Tue 22/Mar/2011, 5:57pm
    minta emailkan kepada saya sekali... mohdrazak21@gmail.com  
  27. Niezam 4 - Tue 22/Mar/2011, 9:18pm
    Kepada semua yang memberi maklumbalas terhadapa aiskrim amgic ini,terima kasih banyak2.Kami sedang mengadakan promosi hebat sepanjang bulan Mac hingga April dimana setiap pembelian akan mendapat 10% diskaun dan hadiah percuma.Hubungi : niezam (0125703859) dengan kadar segera untuk keterangan lanjut.  
  28. Finie 2 - Fri 8/Apr/2011, 1:03pm
    email pada saya maklumat penuh dan bayaran
    chazar03@yahoo.com  
  29. Zarie 2 - Mon 18/Apr/2011, 9:52am
    emelkan aku jg..awangku_azahari@yahoo.com
    emel sekali kos peralatannya dan kos penghantaran ke Sabah.  
  30. Hyezard - Tue 19/Apr/2011, 1:53pm
    minta tolong email Detail..Delicious_March@yahoo.com  
  31. Intan 91 - Tue 19/Apr/2011, 3:28pm
    Aku pun nak jugak.. email intan@kristalayu.com  
  32. Nini Nazri - Thu 21/Apr/2011, 4:09pm
    emailkan saya detail
    ririka_troublemaker@yahoo.com  
  33. Noor Firdaus - Fri 22/Apr/2011, 8:54pm
    blh hantar detail tak
    metalic_hippo@yahoo.com.sg  
  34. Rafidi - Sat 23/Apr/2011, 4:46pm
    interesting!
    blh email detail kat saya rafidi_oc@live.com  
  35. Labobos - Sun 8/May/2011, 8:28am
    saya juga berminat.. emelkan sy info lanjut lengkap dgn gambar2 sampel. alawahid@gmail.com  
  36. Mohammad Nasser - Tue 10/May/2011, 4:45pm
    saya minat...kos penghantaran ke sarawak berapa?email saya..naths_sheyr@yahoo.com.my  
  37. Osman Suari - Mon 16/May/2011, 6:08pm
    http://formulaluarbiasa.com/recommends/syy  
  38. Rusimin - Fri 27/May/2011, 6:36pm
    berminat info ke rusimins@yahoo.com  
  39. Taska Maju Iq - Tue 7/Jun/2011, 11:35am
    boleh email gambar n detail .....ainur_afidz@yahoo.com  
  40. Niezam 4 - Wed 8/Jun/2011, 7:13pm
    Terima kasih kepada semua warga majalah.com.Saya telah emailkan kepada anda semua maklumat berkenaan Pakej yang kami tawarkan.Kepada kawan-kawan yang belum terima maklumbalas daripada kami sila sms ke 0125703859.Saya akan hubungi/sms anda untuk keterangan lanjut.  
  41. Syed Hasrul Morkairi - Tue 14/Jun/2011, 2:00pm
    slm...boleh email detailkt sya.. syedshot.resources@gmail.com  
  42. Faizal 98 - Mon 20/Jun/2011, 11:20am
    sy ade mesin ice cream goyang.Baru guna 2 kali beli rm 1100 tapi nak jual rm900.Condition msh sgt elok lagi.Berminat bole cal sy d 010-2823592 faizal  
  43. Fazly Juleiana Enterprise - Mon 20/Jun/2011, 5:31pm
    SALAM 1 MALAYSIA.......saya pembekal mesin ais krim goyang dengan harga termurah di malaysia RM850...call 017-5552501 fazly  
  44. Eija85 - Tue 19/Jul/2011, 4:55pm
    email sy details pls jazaqil@yahoo.com  
  45. Ruzanna Rahim - Wed 20/Jul/2011, 3:32pm
    email cara-cara nk wat zana_pzie@yahoo.com  
  46. Nazrie 4 - Tue 9/Aug/2011, 12:29pm
    berminat email:blakephare@gmail.com  
  47. Asnal - Wed 24/Aug/2011, 4:01pm
    asnalnashriq@gmail.com  
  48. Julia 23 - Sat 10/Sep/2011, 1:38am
    email saya
    julia_azman82@yahoo.com.my  
  49. Yanie79 - Wed 21/Sep/2011, 1:54am
    mohon email kepada saya

    azniey7879@gmail.com  
  50. Niezam 4 - Mon 26/Sep/2011, 9:32am
    Kami juga menawarkan Rawatan Terapi Al-Jabbar,menjual dan memasang Penapis Air Dr Jabbar dan Urutan Mesin Urut.Keutamaan kepada penduduk sekitar Perlis.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 65 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)