Nak Duit? Jom. Join Saya.
Nadia 263 - Sat 17/Nov/2012 2:57pm [Last Comment]
Anda ada masalah kewangan? Malas nak keluarkan modal?

Cara yang mudah untuk dapat duit dan betul2 dapat duit?

Click:
http://iearn123.com/ref.php?page=act/ref&invcod=102025

Saya dah dapat keluarkan RM 3000 minggu lepas dengan hanya bayar RM 10 untuk confirmation. Jom try kawan2..

Niche: Buat Duit
 
1. Hasnan5 2 - Sat 17/Nov/2012, 3:54pm
bAYAR utk apa RM10 tu . Confirmation apa? Scam je iearn ni...berapa minimum keluar? saya dah ada usd30...mengapa perlu buat survey tu???  
2. Jaz 5 - Sat 17/Nov/2012, 4:07pm
betol ke bnde ni ???  
3. Nadia 263 - Sat 17/Nov/2012, 4:20pm
hasnan...rm10 tu utk bayar survey..minimum kuar $25..survey tu utk confirm kita bukan robot.. sy dah dapat rm 3000 last week..kuar guna western union..  
4. Mr B 3 - Sat 17/Nov/2012, 4:57pm
betul ke nie..hhahaha  
6. Tekun79 - Sat 17/Nov/2012, 10:16pm
salam.
saya dah jana 105usd minggu ini.  
7. Mohd Ibrahi Bin Mohamad - Sat 17/Nov/2012, 10:27pm
Projek apa sila email detail kt butikladies12@yahoo. com  
8. Sabri Manaf - Sun 18/Nov/2012, 12:28am
nilai USD ke yg kita dpt?betul ke dapat duit bila dh cukup 25 tu?boleh buat transfer ke akaun bank kt malaysia ke ni?  
9. Imran 53 - Sun 18/Nov/2012, 12:50am
emailkan details cara nak kuarkan duit tu. comfirmation rm10 ye. Kalau dapat kuar duit tu sy transfer rm100 kat u.
imransmp@yahoo.com  
10. Matju 5 - Sun 18/Nov/2012, 2:15am
emailkan detail kt matt_mes@yahoo.com  
11. Rosli Idrus - Sun 18/Nov/2012, 2:58am
saya pun nak.nadia 263 mintak no contact.nak tau lebih detail.email ke rosli_idrus@yahoo.com.my  
12. Delisya Adam Amanda - Sun 18/Nov/2012, 4:03am
jom join saya buat rgcx...insyaallah benda ni selamat no scam...
boleh cek dalam scamadviser...
bank negara masih boleh membenarkan pertukaran wang asing....
syarikat mempunyai lesen perniagaan.
no margin call
serendah 150usd=rm510
pls contact 0124898756 ( mat )


# dalam tempoh 2 bulan saya dah jana pendapatan rm 7000 bermodalkan rm 15000  
14. Fiq Lobster - Sun 18/Nov/2012, 11:58am
salam,betul ke nie boleh dapat duit 2 ada bukti tak sila email bukti penerimaan duit ke email sy fiq_lobster@yahoo.com  
15. Amal 20 - Sun 18/Nov/2012, 3:20pm
emailkan sy detail,nak taw lebih lanjut insan89_kerdil@yahoo.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..