Nak Cari Supplier Baju - Kedai di Cherating
Yat - Sun 23/Oct/2011 2:53pm [Last Comment]
hai, susahnya nk cr supplier untuk kedai baju saya yg baru dibuka di cherating... rata2 yg ada seme nk full payment pastu harga borong pon tinggi mana ada untung... kita modal ciput je, lepas setting kedai n letak barang... xde ke sumber untuk bekalkan baju n kira komisen je untuk saya or kongsi untung?

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
1. Mohdhamri - Sun 23/Oct/2011, 3:14pm
buat kecil-kecilan .. dulu isteri saya pun mula dengan modal 500 je... tekun dan sabar,... nanti ada laa yg nak bagi consignment.. InsyaAllah..
Jangan nak terus besar je.. nanti rugi pun terus besar.

semoga berjaya..

T-Shirt Muslimah dll hubungi : -
Pn Fatimah, email : emmaderoses@yahoo.com.  
2. Yat - Sun 23/Oct/2011, 3:45pm
ty mohdamri  
3. Nasibah Khaidir - Sun 23/Oct/2011, 4:26pm
nk baju jenis camne??
boleh try tgk http://www.facebook.com/pages/Syabah-collections/248685391817502  
4. Ayu2shop - Sun 23/Oct/2011, 6:13pm
baju muslimah 100% cotton, pelbagai design yang baru....

email jika berminat.

ayu_shop@yahoo.com.my  
5. Nabihah Abdsamad Yahoo Com - Sun 23/Oct/2011, 11:01pm
klu nk jd dropshipper perfume,pakaian baby n mens garment bleh tgk facebook sy  
6. Tokguruenterprise - Sun 23/Oct/2011, 11:03pm
Nak dptkan t- shirt muslimah semurah rm17 sehelai dengan koleksi termini..layari...tgcolection.blogspot.com  
7. Irwandarlis - Sun 23/Oct/2011, 11:55pm
baju yang macamana?  
8. Faz Jr1 - Mon 24/Oct/2011, 12:30am
betul tu nk baju cm mana?  
9. Maizatul Syima - Mon 24/Oct/2011, 1:03am
Assalamualaikum Yat, kalau berminat dengan koleksi A4m, boleh email saya. Insyaallah ada cara mungkin saya boleh bantu.. all4muslimah@yahoo.com. leh tgk blog saya http://all4muslimah.blogspot.com  
10. Yat - Mon 24/Oct/2011, 1:47pm
thanks semua, saya lau boleh nk jual baju bby, n muslimah n semualah produk berkaitan. masalahnya modal sy terhad, dah byk bhabis untuk setting kedai. tula, lau ada sape nk bantu untuk consign ke apa ke...  
11. Alip 5 - Mon 24/Oct/2011, 9:19pm
salam yat kalu berminat nak cri bju bby + kanak-kanak+blouse+product berkaitan...boleh email sy...sy pun ada kedai cam awk..kita boleh share beli stock..so kita bleh dpt lg murah...sbb kita bli bnyk...skang sy ada 2 org partner yg sy bru kenal utk share bli stock..kalu yat nak join..kita boleh share skali....hehehheh...camner nak contac yat ni???  
12. Zuw Zura - Mon 24/Oct/2011, 10:43pm
ask me and call me 012 4400050. selamat bekerjasama :)  
13. Nafi - Tue 25/Oct/2011, 2:20am
kalo nak consignment lampin pakai buang yg murah2 bole contact sy, sy hantar ke kedai, modal sy tanggung semua cuma mkn komisen jer tp nak kena pastikan area tu ramai yg berpendapatan rendah baru sesuai.. kedai sy di balok tp tinggal area chendor so mmg ulang alik cherating..
nafza_trader@hotmail.com  
14. Hafiz 163 - Tue 25/Oct/2011, 4:59am
salam..tshirt&silkscreen untuk tempahan.http://www.facebook.com/pages/HRS-SINAR-ENTERPRISE/109556389075997  
15. Hobs - Tue 25/Oct/2011, 9:06am
u blh dpt kemeja tangan pjg fcuk,zara,espirit,lacoste yg ori n baru bkn buatan china ini , sluar jeans replay,amani,fcuk,prada,smua top brand ,baru, kemeja borong rm60,t shirt dr 15,jeans dr 120, ori gerenti emai hobs2u@yahoo.com tal 0127073354  
16. Yat - Tue 25/Oct/2011, 12:02pm
salam semua, thanks 4 the comments. utk pengetahuan, sy cr untuk jd partner or program consignment je. email sy, yat_aqil1611@yahoo.com. 019-9363422  
17. Haidy Sulaiman - Wed 26/Oct/2011, 1:18am
ok. company saya boleh supply baju t-shirt. bayar kemudian. sms saya 0123022174  
18. Naz434 - Sat 29/Oct/2011, 6:07pm
t-shirt reply,pull n bear,fcuk,zara,batman,superman,the simpsons dan bmcm2 lg dengan harga murah...semua ori dan baru.kalau awak berminat boleh terus call saya 0173256873.  
19. Streetboutique - Mon 31/Oct/2011, 12:18pm
As-salam cik yat...

Sy peniaga juga pemborong pelbagai jenama pakaian lelaki (t-shirt) dr Bangkok, thailand.. T-shirt n design dr sana lebih urban n style jika dibandingkn dgn t-shirt dr negara lain... Jika berminat dgn t-shirt2 dr sana blh hubungi terus saya di?012-2489436?-rafi... Boleh tgk sample2 design dan t-shirt di facebook saya (mohd rafi sahat) juga di website?www.envymaina.com?
Antara Label atau brand ade :?
-Mercy Vintage @ Envy @ Flying Suplex
-Biscuit for bake @ Gray Scale
-Overdose
-Polygon
-Sister
-Two-play @ Be-cool
-Son t-shirt
-Indians (t-shirt kosong 3 quater@lengan 3 suku)?
-T-shirt2 band @ rock,heavy metal band
*dan mcm2 lg yg lebih murah dan mahal... Hanya beberapa label ada website@katalog.. Utk yg lain blh tgk sample di facebook saya... Hubungi saya utk keterangan lanjut...

HARGA HANYA RM16.00 SEHELAI Minimum 50helai, boleh campur2 brand@label...  
20. Faizah 19 - Tue 1/Nov/2011, 4:29pm
Salam Yat,

Sy adalah pemborong English Cotton (medium to high quality) dr KL.

Due to high demand utk fabrik ni, mgkn Yat bole cuba utk menjual English Cotton. Plus English Cotton agak ssh utk didapati di area Pantai Timur.
And kalau modal yg menjadi kerisauan Yat, not to worry sbb saye sedang mencari Dropship Agent di area Pantai Timur (those from Sabah Sarawak juga dialu-alukan)

Feel free to visit our blog and kalau ade sebarang pertanyaan, Yat bole call/email me at any time :)

http://khadeejairdhina.blogspot.com

I am looking for someone you are very keen to do the business :)  
21. Naz 45 - Sat 12/Nov/2011, 10:43pm
Salam.

Silalah layari album photo kami untuk melihat:

* KOLEKSI BAJU JENAMA ZARIYA,
* KOLEKSI BAJU JENAMA HILYAH,
* PRODUK MADU TRIGONA,
* PRODUK HR,
* TUDUNG BIDANG 48 - 60 INCI,
* TUDUNG SEKOLAH MENENGAH, &
* PRODUK2 KAMI YG LAIN.

Tempahan dan belian boleh dibuat secara online.

Nantikan juga produk-produk kami yang lain pada masa akan datang.

Pemborong & ejen dropship sangat dialu-alukan.

Terima kasih. :-)

http://www.facebook.com/mylyaniaga  
22. Moonabaya Dot Com - Wed 16/Nov/2011, 10:12am
Jual jubah berminat tak? Kami ada menawarkan harga borong dan Dropship untuk koleksi jubah moonabaya.com

Borong: http://www.moonabaya.com/wholesale
Dropship: http://www.moonabaya.com/dropship  
23. Hanee Musleem - Sat 26/Nov/2011, 3:41am
Salam, baju fesyen yg bagaimana?saya bisnes di kuantan. Menjual pakaian pelbagai dan muslimah, aksesori utk pakaian muslimah. memang la susah bisnes kalau modal terhad, especially nak rolling setiap bulan. nak cari partner yg bagaimana tu? boleh email saya di at8hani@gmail.com  
24. Iwaniz - Tue 29/Nov/2011, 5:55pm
Salam,
syarikat saya sdg mencari pengedar/ agen utk Couple Tshirt yang direka sendiri oleh pereka Malaysia. Material cotton fc, sgt selesa, tidak jarang dan tidak gatal. kami juga mempunyai pelbagai pilihan saiz sehingga ke xxxl serta pilihan lengan panjang utk couple tshirt wanita.

Hubungi saya jika berminat:

0196686642
ms_pixie@pixiestudio.com.my  
25. Rozaimie Raiming - Fri 19/Oct/2012, 3:08pm
Hai.. Assalamualaikum.. Saya sedang mencari supplier Accessories dengan secepat mungkin..

Jika ada yang berminat sila email saya :rozaimieraiming@gmail.com @ sms saya di 0145516190
Terima Kasih  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..