Nak Cari Peguam Untuk Mengandalikan Jual Beli Hartanah?
Lysahelmi - Tue 2/Oct/2012 12:59pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga MC.

Nama saya lysa..baru-baru ni saya menjinak2kan diri dalam urusan dan hal2 yang berkaitan dengan JUAL BELI HARTANAH. Secara kebetulan saya mengenali sebuah firma guaman yang terletak di lembah klang, yang menawarkan PERKIDMATAN GUAMAN DALAM JUAL BELI HARTANAH.

Khidmat nasihat adalah percuma dan boleh tanya apa sahaja pasal jual beli rumah tanah dan apa juga berkaitan undang-undang. Saya telah banyak kali berurusan dengan beliau.Boleh bertolak ansur dan amanah.

Saya suka nak promote peguam ni sebab perkhidmatan yang diberikan memang bagus dan TIP TOP.
*mungkin anda mengenali 1 nama besar di Malaysia iaitu DATO DR HAJI MOHD FADZILAH BIN KAMSAH, beliau adalah salah seorang client yang berurusan dengan peguam ini.
*Firma ini juga pernah mengendalikan kes jual beli tanah yang berharga jutaan ringgit - client beliau INFRAKOMAS SDN BHD = kes 10 juta. dan syarikat ini telah mengunakan perkhidmatan guaman dari firma ini untuk beberapa kes lain.

Urusan membuat wasiat dan pentadbiran harta pusaka juga boleh dikendalikan oleh firma ini.
(Area KL dan Selangor. Negeri lain juga boleh diusahakan)

p/s :Pemilihan peguam yang baik amat penting bagi memastikan semua perkara jual beli rumah dapat dibuat dengan baik pada waktu yang telah dipersetujui.

Jika anda memerlukan khidmat peguam hartanah dalam jual beli tanah boleh email saya di lysahelmi87@gmail.com atau anda boleh terus menghubungi beliau : salmiah binti salim - salmiahsalim@gmail.com

boleh rujuk di blog ini : salsalim@blogspot.com.my

*bila kita dapat sesuatu yang baik, apalah salahnya jika kita dapat kongsikan dengan orang lain. manalah tau bila yang baik ini di kongsikan dapat membantu orang lain.

*Kpd agent hartanah juga bolehlah menghubungi beliau utk urusan SnP dan loan.

Thanks alot.

Niche: Konsultan Peguam | Agen Hartanah
     
  1. David Jalley - Tue 2/Oct/2012, 5:27pm
    peguam untuk kes kes lain tak da ke?  
  2. Ruszila Rusli - Tue 2/Oct/2012, 7:47pm
    terima kasih lysahelmi kerana dpt berkongsi maklumat bersama.  
  3. Natalie 3 - Wed 3/Oct/2012, 12:11am
    David jelly: kes2 lain boleh email iejamse@gmail.com  
  4. Saifulnizam 5 - Thu 4/Oct/2012, 2:35pm
    jom kita melabur dlm pasaran emas:masa naik dapat masa turun pun dapat..awas dgn penipuan..hubungi sy saiful..0142270484  
  5. Lysahelmi - Fri 5/Oct/2012, 11:01am
    peguam-peguam lain pun ada jugak..contohnya macam litigation..saya jugak ada kenalan untuk peguam kes macam ni..boleh email saya kat lysahelmi87@gmail.com  
  6. Eja 13 - Thu 11/Oct/2012, 10:43pm
    Salam..saya sedang mencari lawyer yg boleh menguruskan jual beli rumah..namun syaratnya semua kos guaman akan hanya dibayar selepas pembeli dpt loan drp bank..sila email kpd saya : eja_inuyasha@yahoo.com  
  7. Lysahelmi - Wed 17/Oct/2012, 5:48pm
    eja 13- saya dah email  
  8. Zalie - Tue 30/Oct/2012, 12:42pm
    salam.. saya juga sedang mencari lawyer untuk uruskan penjualan remah saya..boleh tlg beri quotation semau cas2 yg perlu dan numbor untuk dihubungi. boleh email saya : railman2020@yahoo.com  
  9. Global Biz 4 - Thu 1/Nov/2012, 11:23am
    utk kes criminal dan sivil dan juga conveyancing(jual beli rumah/tanah) ble hubungi saya Hatta 017-3912357.  
  10. Lysahelmi - Wed 7/Nov/2012, 2:50pm
    zalie
    saya dah emailkan  
  11. Syed Haron 2 - Mon 26/Nov/2012, 9:51pm
    sy ingin mencari peguam yg boleh uruskan hrtanah di batu pahat johor
    emel sy shnsn679@yahoo.com  
  12. Narisa Mihar - Mon 4/Feb/2013, 12:16am
    ade satu lawyer kt shah alam.. buat kes criminal harta syariah.. lawyer die sgt professional.. sabar explain kt kita yg tak reti undang2 ni.. dgr crita kita xleh promo lawyer kt mana2 so klau nk guna lawyer ni kene crk la sendri.. partner die sorang laki sorang pompuan.. klau kes rasuah, criminal bg kt dieorg.. yg lawyer pompuan tu klau sape2 ade masalah kes2 bankrap n jual beli rumah g la kat die.. insyallah advise die sgt memuaskan hati n berbaloi..  
  13. Shaharudin 6 - Tue 17/Dec/2013, 4:08pm
    sy ingin membeli rmh yg sudah siap dibina di tg. malim.
    Ingin mencari peguam yg cekap, mudah berurusan dan berpatutan.
    Pinjaman kerajaan.
    Tk  
  14. Natalie 3 - Tue 24/Dec/2013, 8:43am
    Boleh email iejamse@gmail.com  
  15. Ahmad 192 - Thu 24/Jul/2014, 9:51am
    saya perlukan peguam segera untuk menjual rumah apartment ...pembeli dah ada ...0162331443...ahmad  
  16. Ahmad 192 - Sat 2/Aug/2014, 10:59am
    email saya ialah iffa_mar@yahoo.com ....perlukan peguam segera bagi urusan jual rumah apartment pelangi courth klang...0162331443  
  17. Shamsuri Abdul Halim 2 - Thu 7/Aug/2014, 5:55pm
    Asmkum...tumpang iklan ye..saya sham,seorang runner part time legal firm...5 buah legal firm saya uruskan samada hartanah/jual/beli n bankrapsi...so tiada masalah untuk saya membantu anda dalam hal ini...saya sendiri akan naik trun pjbt tanah,stamping n mahkamah...kalau anda ingin perkhidmatan guaman dari saya sila hubungi sy 0173229044/wsp @email kpd sy touchbyzety@outlook.com sekian terima kasih :)  
  18. Mbah Mento - Tue 12/Aug/2014, 8:30am
    saya perlukan khidmat peguam urusan tanah pusaka di Pejabat Tanah Batu Pahat. Sila SMS saya 019-2207789 atau email ppmshah@gmail.com  
  19. Zaid Saharom - Wed 1/Oct/2014, 3:35pm
    saya seorang peguam boleh menguruskan urusan jual beli rumah di johor, selangor dan kuala lumpur.

    sila email sy di zaidhkc@gmail.com atau watsapp/call 0194512699  
  20. Firdz 4 - Thu 5/Mar/2015, 11:44am
    salam, sy baru first time nak cari hartanah. saya baru plan nak beli rumah area2 shah alam/klang/setia alam. Ada sesiapa yg boleh bantu mcmna process serta info2 yg berguna. sila email sy di firdzara@gmail.com @ wtsapp sy 0132792997.  
  21. Ct 37 - Sat 16/May/2015, 4:00pm
    Sy mencari lawyer/agen hartanah untuk satu penjualan rumah.bayaran selepas jualan.sy hendak pengurusan dari A ke Z.
    Call saya ditalian
    0177172576  
  22. Perdana 6 - Sat 17/Dec/2016, 2:16pm
    Sy mencari lawyer yang mahir dan amanah untuk kes pecahan lot tanah antara pembeli dan tuan tanah, area kuantan. Kes ini meliputi tuntutan/perubutan lot hadapan. wtsapp sy.0128685287  
Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)