Nak Cari Kerja Part Time - Melaka
Wanie 208 - Fri 13/Feb/2015 9:43am [Last Comment]
Salam...saya wanie dari melaka...saya sgt2 memerlukan pekerjaan part time...klau ade kekosongan sila la contack saya di talian 017-2911547...terima kasih....

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Fri 13/Feb/2015, 9:46am
whatsapp sy
0178808414  
2. Uda 12 - Fri 13/Feb/2015, 9:48am
Salam Cik Wanie...
Haaa...sambil2 mencari keje..leh buat side income santai2 je...anda di bayar rm1 je terus ke akaun anda...setiap minit pun boleh...nampak sikit tp cukup mudah...

Untuk INFO Lanjut?
Klik Link Di Bawah (Jika Tidak Boleh Klik ? Copy & Paste Link Tersebut Ke Browser Anda)
http://bit.ly/1AdKGVj
Isi NAMA & EMAIL?
Buka Email Anda dan Sahkan?  
3. Eita 9 - Fri 13/Feb/2015, 9:58am
BERITA BAIK.!!!

JOM BUAT DUIT
MODAL HANYA RM10
UNTUNG besar

Kelebihan program :-
1. Tak perlu jumpa orang
2. Waktu bekerja anda yang tentukan

PM/SMS/WHATSAPP FOR MORE INFO
016-3636654  
4. Zfglobalz - Fri 13/Feb/2015, 10:15am
wassap 0126176052  
5. Faizatul Akma 2 - Fri 13/Feb/2015, 11:52am
Tumpang iklan, saya juga mencari part time hujung minggu di sekitar lembah Klang. Boleh hubungi 01139953451.  
6. Muqrie Faizal - Fri 13/Feb/2015, 4:59pm
salam..
jom jd jutawan senyap..
nk tau mcm mane??
kte ada bnyk skill..
cuma beza nak atau xnk.. rajin atau malas

#modal seciput
#tiada penipuan
#xperlu jual barang

berminat dan serius?? dah ada modal??
jom kte buat same2 ..
direct wassap me AIE 012-6922763  
7. Wanie 208 - Fri 13/Feb/2015, 6:14pm
Modal berape?  
8. Faisal 73 - Fri 13/Feb/2015, 8:33pm
♥ FB for cash!!!!!..betul..bukan khayalan..kenyataanya kami di ID telah pun menerimanya.. alhamdulillah hasilnya amat mengembirakan... syukur, dgn log in fb sje sy bjaya jana keuntungan berlipat kali ganda hnya dgn modal rm100 sje... apa kata smbil2 anda online and mnjana income yg berbaloi2! Pm saya..saya akn ajar stepnye.. :) ♥0148240109  
9. Greg 2 - Sat 14/Feb/2015, 3:48pm
salam.. saya ingin mencari sesiapa yg ingin bekerja dari rumah secara santai. gaji masuk tiap bulan pendapatan pasif.
tak perlu jual barang
tak perlu cari org
tak perlu pergi meting
hanya join modal sekali dan terus terima gaji tiap bulan.. selama 3 bulan boleh terkumpul rm40ribu.

sesuai bagi suri rumah
pelajar
bergaji kecil
diberhentikan kerja
tiada sumber pendapatan
atau ingin menambah pendapatan.
jika berminat whatssap ke 0136407081  
10. Sofea 84 - Mon 16/Feb/2015, 12:15pm
sy ingin tumpan tanya, saya sofea, dari melaka, mencari kerja part time dia area melaka smentara menunggu sambung belajar. saya benar2 memerlukan kerja. kalau ada, call/whatsapp 01133311688  
11. Kamal I 2 - Mon 16/Feb/2015, 8:59pm
Kerja sambilan
Adakah anda menggunakan handphone, adakah anda membayar bil/prepaid lebih daripada RM20, jika ''ia'' sebenarnya anda sudah layak untuk mendapat point tiket kapal terbang airasia setiap kali anda topup, anda layak utk promote ahli keluarga, supaya setiap kali mereka topup anda dapat komisyen.

Klik di sini ;
?http://toneexcel.biz/?id=678835?

http://toneexcel4all.biz/678835  
12. Azim 113 - Tue 17/Feb/2015, 12:06am
Salam 1 Malaysia.
kami memerlukan Eksekutif Pemasaran
merangkap jurujual di dalam bidang
siaran tv di Melaka.(astro)
Lelaki dan Wanita
Umur : diantara 18-25tahun.
Akademik : SPM
Pengalaman : Sekurang-kurangnya mempunyai
pengalaman kerja 1 tahun.takda pn boleh..
Ketrampilan : Menarik dan mudah menerima
arahan.
Keutamaan : Khas untuk calon yang sanggup
belajar dan menerima tugasan sebaik mungkin
tanpa banyak berkira.
ada kendaraan sendiri sangat mengalakkan.

Kepada calon yang berminat sila hantarkan
Resume anda kepada saya melalui ke alamat
emel berikut: azim.ammar94@gmail.com
atau call 0136325808
tq  
13. Jacky Chong - Tue 17/Feb/2015, 1:32pm
Saya mencari sesiapa yang berminat melakukan sales untuk postpaid redONE.

No basic tapi ada komisen.

Satu registration = RM 20.

Nak tahu lebih lanjut hubungi 0136665655 (Jacky Chong)  
14. Hafizah Heldy - Tue 17/Feb/2015, 2:24pm
Salam
Saya memerlukan seseorang yg serius untuk tmbh pndapatan
Projek daftarkan MyKad
Hubungi 0146282498  
15. A Zamari - Mon 23/Feb/2015, 1:20pm
Salam dik

Anda boleh menjadi dropship untuk barangan kami. komisyen sehingga RM100 utk satu barang.

0166599983 - Whatsapp  
16. Riyani87 - Sat 28/Feb/2015, 10:15am
Nk kerja part time jaga kdai mainan kt melka sentral.whatsaap di no ni 0183610155  
17. Jusz - Tue 10/Mar/2015, 4:18pm
Salam dik
kalau minat nak menjawab survey dan dibayar terus ke akaun email:harizajefri@yahoo.com  
18. Lela Watie - Sat 13/Feb/2016, 2:03am
Salam semua ada sesiapa berminat nak kerja pembantu rumah, kemas2 dan sukakan budak, berminat bleh wsup saya 0194906999 area alor gajah melaka  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..