Nak Cari Keja Kosong Area Kuala Selangor, atau Klang or Shah Alam
Muhammad Irfan 3 - Sat 22/Dec/2012 10:13am [Last Comment]
Assalamualaikum , saya nk cri kerja kosong , bakat saya ..

- pandai dlm memasak
- fasih menaip
- pndai jugak dlm bab melukis ~

kelemahan

- xde knderaan or lesen
- kurang fasih dlm bi ,
- matematik kurang ( lambat pekup )


saya pernh kerja di 3 tmpt , iaitu dikilang besi , kilang plastik n di sekolah jdi tukang masak kantin .. umo sye sekarang 18 n thun dpn msuk 19 . lepasan spm , klu boleh saya nk kerja yg ditawarkn tempt tggl dn kenderaan .. just saya nk beritahu . saya dah muak dgn kerja kilang but saya boleh cbe lgi klu gaji yg ditawarkn berpatutan .. n saya suka juga klu berkerja dlm bidang msakn mcm restoran sbb tu mmg minat saya :) apalagi klu die dekat dgn tempt saya . iaitu , k.slgor .

klu nk tye dgn lebih lanjut , email saya dekat .. muhammad.irfan958@yahoo.com , atau sms saya or kol kat no ni 0147318566

sebelum msuk thun depan .. sekian terima kasih :)

sokongan anda amat saya alukn ..

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Adiq Muzani - Sat 22/Dec/2012, 10:35am
boleh menaip???pantas x??
jom masuk kerja online..konsep senang jer.
ade job..
org bagi job.
awak buat job..
keja siap..
awak dapat upah..
1 job menaip leih kurang 200-1800 usd..
selain itu banyak lagi job lain seperti.
data entry
web designer
mcm2 lago..
janji ade microsoft,word,excel,powerpoint...k?
kalau nak detaill.
email saye..
adiqm@yahoo.com  
2. Pn Amiza - Sat 22/Dec/2012, 1:32pm
jadi tukang masak kat tampat akak nak? kitaorg ade tadika tapi selalu ade prob utk sarapan, makan t.hari dan minum ptg. kalau minat call 019 9995963.  
3. Imran 53 - Sat 22/Dec/2012, 6:01pm
buat part time ni,senang jer.
http://bit.ly/10470Lk
Modal pun skali jer.  
4. Muhammad 166 - Sat 22/Dec/2012, 11:02pm
Bro, nak part time kat KL?
Sabtu ahad je
Gaji dibayar mingguan
Berminat contact da_klausner93@yahoo.com atau 0192463135  
5. Megat 30 - Mon 24/Dec/2012, 2:17pm
Anda boleh juga apply kerja sebagai Pembuat Pizza Domino's.. Kini terdapat banyak kekosongan untuk jawatan Pembuat dan Penghantar Pizza di area KL, Klang dan juga di Shah Alam. If interested, boleh send resume to crew.dominos12@yahoo.com  
6. Erin88 - Thu 27/Dec/2012, 11:43am
ada kekosongan tukang masak di area prima damansara.. hostel dan makan pada waktu bekerja disediakan.. berminat boleh hubungi saya di talian 03-61402461  
7. Nfsm - Tue 1/Jan/2013, 3:44pm
Buat duit hanya dengan kumpul point http://www.sfi4.com/9963993/FREE  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..