Nak Cari 10 Orang Untuk Join Trip ke London - Paris - Amsterdam April 2013
Cuti2london - Thu 21/Jun/2012 1:13pm [Last Comment]
salam semua,

kami nak cari 10 org utk join trip ini april tahun depan.
sudah ada dalam 4 orang.. so perlukan 6 org lagi utk cukupkan korum.

harga ground pakej sebenar rm4200. tapi kalau ikut trip yg ni boleh dpt rm3800 je sorang. mmg berbaloi! (tapi tak termasuk flight ticket ye)

sapa berminat boleh tinggalkan email & no tel utk dihubungi. saya akan emailkan pakej.

bunga tulip di amsterdam pada bulan april sgt2 cantik!

untuk yang serious saja ye! rancang percutian anda sekarang.

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Rose Aneyna - Thu 21/Jun/2012, 2:35pm
emel kan plzz areena_sky@yahoo.com.my  
2. Nasiramli - Fri 22/Jun/2012, 1:17am
Cun! Emailkan pd sy jgk..
Nasiramli@gmail.com  
3. Erzeugenly - Fri 22/Jun/2012, 8:45am
Salam..harga tu utk Berapa hari?rasa cam mahal sgt je...nk Tanya dh biasa pegi sana tu atau first time...Kalo belum penah pergi Saya bleh advise utk yg murah2 je...lg satu kenapa perlu utk cari smpai 10org...ramai2 buat Sakit kepala je..bg Saya Kalo byk tu bleh pusing satu eropah...apa2 bleh contact Saya erzeugenly@yahoo.com  
4. Fara 11 - Fri 22/Jun/2012, 10:26am
salam semua.
harga ni bg i tak mahal.. ok jer tp depend ler berapa lama di sana.
i dah ke amsterdam bln 5 baru ni. time tu bunga tulip ahh.. i pegi 2 dewasa 1 bdk.. 4 mlm habis rm3500 siap penginapan, transport, entrance fees, soping sesikit, mkn/minum.  
5. Cuti2london - Fri 22/Jun/2012, 11:51am
Kami mmg dah biasa bwk trip ramai mcm ni. Duration 10hari 8mlm. Bermalam di bedford, paris, amsterdam dan london. Termasuk airport transfer, mini van ke paris/amsterdam.tiket train ke london dan metro di paris.siap dgn pemandu pelancong skali. Saya akan email itinerari pd yg berminat. Terima kasih. Skang ni nak tggu matta fair hujung bulan ni kat seremban. Nk carik tiket murah ke sana. ;) boleh tgk blog kami utk lebih byk info http://cuti2london.blogspot.com  
6. Fara 11 - Fri 22/Jun/2012, 12:20pm
utk 8 mlm trip ok lah tu..
dari paris ke ams jauh gak tu.

have fun..  
7. Balkis Ismail 3 - Fri 22/Jun/2012, 5:46pm
Eryna_88@yahoo.com /
Email detail trip untuk saya..tq  
8. Erzeugenly - Sat 23/Jun/2012, 1:13pm
Bedford..jauh jugak tu...kalo utk trip kira ok la dgn harga tu...x payah pening2...fara 11...utk 4 mlm 3500 byk sgt tu...ssya pernah pegi suami isteri dgn anak 2 org kul-dbx-ist-prs-cdf-lhr suma 14 hari total suma x smpi rm4000 pun..nk berjalan tempt org ni kita kena bijak skit dan berani...kalo sekali jln beribu habis mmg 3-4thn sekali br dpt jln...saya setahun berkali2 pegi jln...sbb kos yg sy guna amat rendah...  
9. Fara 11 - Sat 23/Jun/2012, 9:51pm
Erzeugenly: saya sethn 2 ke 3 kali trip ke luar msia. ehhehhe.. kalau 3-4 thn sekali baru pegi.. dah stress ya amat..
depend pd org ler suka renyah ke.. santai ke.. suka soping ke.. tak soping langsung ke..
hehhee.. maaf tn umah.  
10. Syed Kairil - Mon 25/Jun/2012, 9:16am
salam....email detail ye...sy n isteri berminat nk join...kairil9131@gmail.com...tq  
11. Fatty - Mon 25/Jun/2012, 2:15pm
email kat saye the itnrary ( chenta_ladies@yahoo.com)  
12. Fik 6 - Mon 25/Jun/2012, 3:56pm
boleh email pada sy...
berminat..
fikri_shah@yahoo.com  
13. Cuti2london - Tue 26/Jun/2012, 9:06am
salam semua terima kasih kerana berminat nk join.. saya kena edit sikit pakej tu sbb ada kesilapan takut org konfius nnt.. dah edit nnt saya akan email pada semua.

Fara, kami bertapak di bedford mmg jauh sikit tp berbaloi sbb tempatnya cantik. klu dok london saje boring. :)

apa2pun bleh tgk blog kami http://cuti2london.blogspot.com byk cerita panjang lebar kat sana atau add fb kami for latest update :)  
14. Cuti2london - Tue 26/Jun/2012, 9:08am
hujung minggu ni matta fair kat seremban kan? ada sesapa berminat nak beli tiket flight bersama2? :)  
15. Greenscrub - Tue 26/Jun/2012, 10:19am
teringat first time sampai di London, kene naik black maria polis. kat malaysia pun tak penah naik lagi....  
16. Fara 11 - Tue 26/Jun/2012, 12:01pm
maaf mencelah tn umah..
utk yg tak pernah pergi ke london.. mereka ni nak gak soping. bawa ler mereka ke BV byk yg boleh diborong dgn harga yg murah2 berbanding dgn harga di msia. cth kasut clarks kat sini yg harganya ratus2. kat sana murah saja dan mampu milik. silap2 mereka borong sampai 5 psg sorg.
prodak jeans pun murah2 saja berbanding yg dijual di sini dari indon dan thailand.
byk brg boleh dibeli kalau tn tahu tempat nak bawa mereka ni. itu semua kena pandailah baru lg ramai yg akan ikut pakej tn ni. tarikan tn bkn dari segi harga kos tn tp ada keunikan lain yg tersendiri  
17. Alem14 2 - Tue 26/Jun/2012, 12:55pm
tgk jgk tau kasut clark,jgn ingat murah jer..material dier tue penting..sbb yg murah2 tue biasanya kulit...paham2 sendiri la kulit apa,sbb sy pernah keje retail shop dl kat sana..bukan clark la tp NEXT..just sbg peringatan..so enjoy ur holiday..yg xbiasa berjalan tue jgn mengeluh plak sbb kena berjalan byk..nnt sbb asyik nak duduk kat hotel jer kesian org lain yg nk berjln lagi..have fun guys  
18. Cuti2london - Tue 26/Jun/2012, 1:29pm
ya bicester village adalah destinasi hari kedua dalam pakej. seharian bleh shopping kat sana. kalau ada rezeki boleh singgah car boot sale klu bertemu weekend kat sana :)  
19. Fara 11 - Tue 26/Jun/2012, 4:19pm
yup kulit khinzir.. awasssss..
car boot sale hari ahad. hmmm..
mmg seronok soping di sana.  
20. Myna 2 - Wed 27/Jun/2012, 12:40am
email detail pada saya baby_i3na@yahoo.com..tq  
21. Zaramoon - Thu 28/Jun/2012, 8:24am
email me: zaramoon.niaga@gmail.com  
22. Rose Aneyna - Thu 28/Jun/2012, 9:35am
u belum email detail kt i lg... areena_sky@yahoo.com.my  
23. Yamim - Thu 28/Jun/2012, 12:57pm
yamimrahimie@yahoo.com  
24. Batuapi8888 - Tue 3/Jul/2012, 5:26pm
tt, masukkan nama ai dlm list.

email ke batuapi8888@yahoo.com  
25. Suri62 - Wed 4/Jul/2012, 4:35pm
saya berminat utk menyertainya.. sila email segala detail ke suri62@yahoo.com... tQ  
26. Pakar Aplikasi - Sat 14/Jul/2012, 2:59pm
Wah syok la dpt gi london, aku nie paling jauh pun gi kt thailand je tu pun curi2 masuk heheh( naik sampan)..sape xnak bawak aku ke..duit xde...sian aku. hehe.  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..