Nak Apply Kredit Kad & Personal Loan
Irdiyana - Tue 29/May/2012 11:24am [Last Comment]
Sesiape blh bntu nak apply kredit kad n personal loan? tp xde epf n ea form...

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Kad Kredit
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Shah7 7 2 - Tue 29/May/2012, 12:22pm
    Salam yana,nak guna modal berapa?sila buat search ccriss di bank negara kemudian email pd sy slip tu.Boleh tgk syarat2 apply di page sy-shah brothers ent
    Email : shahrilkhann7@yahoo.com
    Sila sms "loan" ke 0172020230 & sy akan return call a.s.a.p  
  2. Azman Agency 2 - Wed 30/May/2012, 9:53am
    saya boleh membantu,hubungi saya 0173400936  
  3. Solution 4 Swasta - Wed 30/May/2012, 10:26am
    email solution4swasta@gmail.com & bagi sekali id majalah.com awak  
  4. Mimie 29 - Wed 30/May/2012, 1:53pm
    pinjaman peribadi skitar kl n slangor...kelulusan sehingga 15000!!! proses dlam masa 1jam!! call ziela 017-6151454  
  5. Wang Maju Trading - Wed 30/May/2012, 2:25pm
    WANG MAJU TRADING SEDIA MEMBANTU ANDA YANG MENGHADAPI MASALAH KEWANGAN.SILA CALL 03-55481909 ATAU 017-6603337.TQ  
  6. Saherman - Sun 3/Jun/2012, 11:23am
    boleh hubungi saya utk pinjaman dan mohon kad kredit,sila hubungi 012-6500911 en.shahir,tq  
  7. Shahadlin - Sat 9/Jun/2012, 8:32am
    Pengeluaran KWSP
    tiada upfront
    Syarat;
    1.berumur 40thn keatas
    2.sudah ada rm60k keatas dlm akaun
    3.sudah berhenti kerja sekurang2nya sebulan sblm tarikh pmohonan dibuat
    Sila hubungi shahadlin@gmail.com sekarang!  
  8. Izan 70 - Sun 10/Jun/2012, 12:12pm
    tumpang iklan ye. Saya pegawai kerajaan dari sarawak. saya nak buat pinjaman tp ptongan gaji saya dah 60%. saya perlukan duit segera. kepada sesiapa yang dapat bantu saya akan beri 10% dari pnjaman yang saya dapat.  
  9. Rozlin - Tue 12/Jun/2012, 10:11am
    saya nak apply kad kredit n personal loan. sblm ni keje kontrak kat kementerian tenaga n baru start keje tmpt baru smlm kat syarikat swasta gaji rm1600.. so cam na nak apply??  
  10. Puan Nor 5 - Sun 17/Jun/2012, 2:53pm
    1)Irdiyana, Kakitangan Kerajaan dan badan berkanun terpilih,Puncak Niaga Syabas, TNB, IPTA, KEMAS, MAB, MPOB, dll layak
    2) Izan: Kmi mmpunyai pakej potongan sehingga 80 %(max-i / Waslah). Malah Anda x perlu memberi sebarang bayaran.
    3) CTOS,CCRIS,BLACKLIST juga layak

    Anda hanya perlu hubungi sy untuk semakan. Pn. Nor 016 227 7670  
  11. Benetton - Tue 19/Jun/2012, 2:12am
    hubungi Gen-X@ 010 9667106,016 9195155. Personal Loan  
  12. Kavingan - Wed 20/Jun/2012, 7:21am
    kalau tak dapat apply credit card disini boleh bantu blacklist layak memohon pls call 0162546670 mr steven  
  13. Asma Zainon 2 - Sat 23/Jun/2012, 10:06pm
    nak tanya... Klu gaji 1936 layak tak nk apply credit card..kerja kerajaan.. N ade xtra income dlm 1500-2000... Klu ade yg nk bantu boleh je email saya asmazainon@gmail.com  
  14. Jimson - Mon 25/Jun/2012, 2:21pm
    Saya menjalankan perniagaan sendiri di Kuching ingin mencari business partner atau investor yg betul2 berminat untuk menjalankan perniagaan di Kuching.  
  15. Sean Xze - Sat 7/Jul/2012, 11:31pm
    Saya nak apply loan 10K..tempoh bayar 7 tahun...dulu saya keja dan ada saya ada epf...sekarang saya sambung belajar dan ada elaun bulanan lebih dari RM400. sila email seanxze@yahoo.com jika saya dapat loan. TQ.  
  16. Azlan 205 - Wed 11/Jul/2012, 2:45pm
    rm20segera.com/?r=mamat82  
  17. O neil Samara - Thu 19/Jul/2012, 3:19pm
    saya blacklist keja swasta nak buat pinjaman rm10k,kalau ada dpt membantu email ke pd saya burn_zecu85@yahoo.com  
  18. Bet Srwk 2 - Mon 23/Jul/2012, 3:27pm
    tumpng iklan, saya staff agrobank sarawak status kontrak, gaji rm1200, blh apply mana2 loan x?perlu duit lah,, urgent
    abluforever@gmail.com  
  19. Sha 167 - Thu 26/Jul/2012, 10:36am
    sesiapa berminat utk memohon kad kredit ataupun pinjaman boleh hubungi saya

    pinjamanperibadi2012@hotmail.com  
  20. Jamaludin 8 - Fri 10/Aug/2012, 3:10pm
    kepada izan 70
    salam..
    saya jamaludin dr mbsb kL,
    mbsb ada pakej waslah,kelayakan sehingga 75% drp potongan gaji,bayaran semula masih lagi kekal dibwh 60% dgn cara mbsb memberi pengurangan bayaran selama 5thn dahulu,selepas 5thn baru la mengikut potongan sebenar..berminat hubungi saya 016 2621856  
  21. Zarin Iskandar - Wed 26/Dec/2012, 4:45pm
    sy bekerja sendiri dan blacklist. nk mohon kad credit dan loan tentu tak layak. email sy if ader yg bole bantu zariniskandar@yahoo.com  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.