Murah! Set P.A untuk Dijual - Seremban
Mr Syam - Thu 11/Aug/2011 9:55am [Last Comment]
Saya nak jual set ni sebab takde masa nak running..sibuk je memanjang.... Belum pernah bawak mana2 job...setakat sound check je....nak jual 3k je...

**Speaker Dynamax 250w X 4 pcs..( dah siap pasang dalam 2 box tinggi lebih kurang 5-6 kaki..box mmg solid!)
**Power Amp Phonic 1000w
**Mixer with Power Amp D&G
**Full set wire...

Tinggal utk sambung pada laptop @ dvd player je utk karoake...mic pun ada bg free je....

Berminat?
Emel: man_ana17@yahoo.com.sg
sms: 019399005

Location: Seremban

Niche: Studio Muzik | Pengurus Majlis
     
  1. Gee 17 - Thu 11/Aug/2011, 10:23am
    salam en sham saya buat event.kalau jual syg.apa kata u bagi saya jalankan.kalau ada event boleh jugak u dapat cover balik.Ada jugak saya dapat event di seremban,tapi tak da contact untuk psg soundsystem.kalau minat nak kejasama ngan saya sms0122472816.keuntungan kita bagi2 lah.  
  2. Mr Syam - Thu 11/Aug/2011, 11:22am
    Gee 17: Sebenarnya saya pernah buat cmtu...dgn sorang kawan... hasilnya set saya hancur berderai...duit job entah ke mana...set ni pun yang saya buat semula.. bukan x percaya kat awak...just x boleh nk beri komitmen...sibuk sesangat....  
  3. Gee 17 - Thu 11/Aug/2011, 12:04pm
    ok..tak pa..nanti sya cuba tanya kawan saya kalau dia nak.tapi boleh kurang lagi tak.sebab u ckp brg u dah hancur berderai...takut pulak jual brg rosak...  
  4. Mr Syam - Thu 11/Aug/2011, 4:25pm
    hahaha...bukan la berderai....huhuhuhu sebab saya keluar costing buat semula dlm 8k...yg pecah speaker lama saya tukar dgn brand Dynamax...wire sume hilang saya dah beli baru...  
  5. Tuah 6 - Fri 12/Aug/2011, 12:34pm
    salam ,tuan kalau buat ansuran boleh tak 0176856544 tuah  
  6. Mr Syam - Fri 12/Aug/2011, 2:39pm
    ansuran....term cash only la bos...huhuhu  
  7. Helmy 15 - Mon 29/Aug/2011, 1:32am
    kalu saya beli memang boleh tapi tak ada pengalaman nak handle..mmg berminat tapi boleh bagi saya full training dan job skali? kalu setuju saya sanggup beli cash..  
  8. Helmy 15 - Mon 29/Aug/2011, 1:34am
    sory msg saya di 0122539990...  
  9. Mr Syam - Fri 2/Sep/2011, 9:14am
    Boleh blaja sendiri sebenarnya...saya pun tau basic je....pastu kene selalu main sendiri kat umah....job senang nk dpt...tgk tempat...di mana ada kenduri...di situ wang mari...hahaha....  
  10. Zainal Othman 2 - Mon 3/Oct/2011, 4:47pm
    salam mr syam.seremban lokasi di mana?nak dtg tengok barang kalau ok terus beli bawa balik.tq  
  11. Mr Syam - Wed 19/Oct/2011, 9:43pm
    Zainal Othman 2...saya tinggal sikamat...boleh sms no kat atas....  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)