Murah! Set P.A untuk Dijual - Seremban
Mr Syam - Thu 11/Aug/2011 9:55am [Last Comment]
Saya nak jual set ni sebab takde masa nak running..sibuk je memanjang.... Belum pernah bawak mana2 job...setakat sound check je....nak jual 3k je...

**Speaker Dynamax 250w X 4 pcs..( dah siap pasang dalam 2 box tinggi lebih kurang 5-6 kaki..box mmg solid!)
**Power Amp Phonic 1000w
**Mixer with Power Amp D&G
**Full set wire...

Tinggal utk sambung pada laptop @ dvd player je utk karoake...mic pun ada bg free je....

Berminat?
Emel: man_ana17@yahoo.com.sg
sms: 019399005

Location: Seremban

Niche: Studio Muzik | Pengurus Majlis
 
1. Gee 17 - Thu 11/Aug/2011, 10:23am
salam en sham saya buat event.kalau jual syg.apa kata u bagi saya jalankan.kalau ada event boleh jugak u dapat cover balik.Ada jugak saya dapat event di seremban,tapi tak da contact untuk psg soundsystem.kalau minat nak kejasama ngan saya sms0122472816.keuntungan kita bagi2 lah.  
2. Mr Syam - Thu 11/Aug/2011, 11:22am
Gee 17: Sebenarnya saya pernah buat cmtu...dgn sorang kawan... hasilnya set saya hancur berderai...duit job entah ke mana...set ni pun yang saya buat semula.. bukan x percaya kat awak...just x boleh nk beri komitmen...sibuk sesangat....  
3. Gee 17 - Thu 11/Aug/2011, 12:04pm
ok..tak pa..nanti sya cuba tanya kawan saya kalau dia nak.tapi boleh kurang lagi tak.sebab u ckp brg u dah hancur berderai...takut pulak jual brg rosak...  
4. Mr Syam - Thu 11/Aug/2011, 4:25pm
hahaha...bukan la berderai....huhuhuhu sebab saya keluar costing buat semula dlm 8k...yg pecah speaker lama saya tukar dgn brand Dynamax...wire sume hilang saya dah beli baru...  
5. Tuah 6 - Fri 12/Aug/2011, 12:34pm
salam ,tuan kalau buat ansuran boleh tak 0176856544 tuah  
6. Mr Syam - Fri 12/Aug/2011, 2:39pm
ansuran....term cash only la bos...huhuhu  
7. Helmy 15 - Mon 29/Aug/2011, 1:32am
kalu saya beli memang boleh tapi tak ada pengalaman nak handle..mmg berminat tapi boleh bagi saya full training dan job skali? kalu setuju saya sanggup beli cash..  
8. Helmy 15 - Mon 29/Aug/2011, 1:34am
sory msg saya di 0122539990...  
9. Mr Syam - Fri 2/Sep/2011, 9:14am
Boleh blaja sendiri sebenarnya...saya pun tau basic je....pastu kene selalu main sendiri kat umah....job senang nk dpt...tgk tempat...di mana ada kenduri...di situ wang mari...hahaha....  
10. Zainal Othman 2 - Mon 3/Oct/2011, 4:47pm
salam mr syam.seremban lokasi di mana?nak dtg tengok barang kalau ok terus beli bawa balik.tq  
11. Mr Syam - Wed 19/Oct/2011, 9:43pm
Zainal Othman 2...saya tinggal sikamat...boleh sms no kat atas....  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..