Mohon Suntikan Modal RM3k
Lyn 96 - Mon 9/Sep/2019 9:06am
Assalamu'alaikum.

Saya ingin memulakan kehidupan baru dan berniaga secara kecil-kecilan di hadapan rumah dan secara online juga.

Mohon kepada hamba Allah yg berkelapangan dari segi kewangan sekiranya sudi untuk memberi bantuan pinjaman kepada saya rm3k, saya akan bayar semula setiap bulan dan cuba selesaikan pinjaman tersebut dlm tempoh 6 bulan InshaAllah.

Sy xmampu buat loan yang ada interest kerana saya hanya mampu bayar jumlah yang saya pinjam sahaja. InshaAllah sekiranya Allah bg rezeki lebih, sy akan selesaikan pinjaman secepat mungkin sebelum tempoh 6 bulan tersebut.

Kepada yg bermurah hati untuk membantu boleh hubungi saya di
01157545195

Nanti saya sediakan hitam putih antara pihak saya dan pihak tuan/puan yg sudi memberi pinjam utk suntikan modal tersebut.
Baarakallahufik.

Niche: Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia | Mencari Pelabur
     
  1. Mini Loma - Mon 9/Sep/2019, 9:18am
    Cik boleh join AIM, khas untuk usahawan wanita bumiputera. Pinjaman pertama sehingga RM3000, tiada interest Hanya yuran pengurusan. Banyak faedah2 lain seperti perlindungan insuran, khairat kematian dsb.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)