Mohon Bantuan untuk Mencari Peminjam atau Funder - Kontrak Sawit di Rompin Pahang,
Hairi G - Tue 13/Sep/2011 10:13am [Last Comment]
Sekarang saya sedang menjalankan kontrak kerja-kerja membawa buah sawit di rompin pahang, dah setahun saya menjalankan kerja-kerja ini, kontrak ladang yang saya dapat dari ladang semakin meluas, saya sekarang tidak mencukupi modal, nak buat pinjaman di bank lambat dan susah, disinilah saya mohon bantuan kepada sesiapa yang ingin membantu dan menjadi funder untuk saya dapat rolling kerja2 ini, saya mengharap pun tak banyak sekurang-kurangnya 15k, saya harap adalah warga majalah.com dapat membantu dengan segera, jika ada bolehlah kita buat temujanji untuk berjumpa dan perbincangan selanjutnya, boleh datang tengok ladang dan saya boleh tunjukkan kontrak saya dengan ladang, saya akan ceritakan dari A sehingga Z, jika ada boleh kol saya di no 0137846465

Niche: Pinjaman Perniagaan | Mencari Pelabur | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
2. Careline ptg - Thu 15/Sep/2011, 2:46pm
emailkan dokumen kontrak dan draf aggrement ke : careline_ptg@yahoo.com  
3. Khairulnizam Bin Awang - Thu 15/Sep/2011, 7:25pm
untuk biz loan.sila hubungi saya 0173267194.pinjaman melalui private funder  
4. Shafri - Sun 2/Oct/2011, 8:22pm
Email detail document ke saya shafri73@yahoo.co.uk  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..