Model Muslimah/Pelakon/Bakat Baru Diperlukan untuk Pelbagai Projek Shoot
Nadia 642 - Fri 1/Nov/2019 11:08am [Last Comment]
Salam dan selamat sejahtera.

Berminat untuk mencuba bekerja sebagai model/ pleakon tambahan/ bakat baru. Pelbagai jobs seperti model muslimah, iklan, drama, filem, iklan commercial dan lain lain.

Kemasukan segera untuk bekerja secara sambilan/sepenuh masa melibatkan projek-projek berdepan kamera seperti iklan/lakonan drama/model produk/muslimah shoot. Photoshoot katalog dan sebagainya.

Jangan malu untuk mencuba. Tunjuk ajar akan diberikan kepada anda, mesti berkeyakinan berdepan dengan camera. Berpengalaman atau tiada pengalaman tidak menjadi masalah. Semua berpeluang untuk mencuba.

Kemasukan segera sekarang untuk bagi projek2 di bulan November dan mendatang tahun 2019.

Terbuka kepada semua warganegara berusia dari 5-60tahun. Lelaki/wanita/kanak2 dewasa, muda dan tua, kecil dan besar, bertudung atau freehair. RM2.2k++

Studio kami berdekatan pengangkutan awam. Terus berhubung ke talian untuk memudahkan urusan.

Contact Puan Farah (call/whatsapp)
0172967632

Directly whatsapp ke nombor tertera untuk memudahkan urusan temujanji anda.

Thank you!

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Syahieda82 - Tue 5/Nov/2019, 8:54am
berminat wasap boleh 0172895781  
2. Syahieda82 - Tue 12/Nov/2019, 8:03am
ramai yg salah faham....saya yg berminat nak jadi model...pada sesiapa yg pm saya...anda salah org....tq  
3. Dee 100 - Sat 23/Nov/2019, 2:36am
Hi, just came across and saw your adds. Im dee and i berminat for all the jobs yang you tawarkan .  
4. Trivco Graphic Resources - Sat 23/Nov/2019, 3:05am
Wasap sy berminat 0102874330  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..