Modal RM100 Saja, Jadi Agent Produk Kecantikan
Liana 153 - Sat 23/Sep/2017 11:37am [Last Comment]
Untuk yang berminat nak tambah pendapatan, jom jadi agent kecantikan, mmg sangat berkesan produk ni...disamping dapat duit, kita pun blh cantik juga.

Sabun Organik NurAnas

Sabun Organik NurAnas
dibuat drp campuran:

Bau haruman sabun ni,mmg wangi,lembut dan segar jer...

*Estrak aprikot
*Sarang Burung Layang2
*Kolagen ikan
*Vit c
*Vit e
*Beras Susu
*Estrak Aloevera
*Carmomile (sejenis bunga herba )
*Madu
*VCO ( virgin coconut oil)
*Minyak Zaitun
*Habbatus Sauda

Khasiatnya :
Kulit makin putih,bersih,kulit muka jadi anjal,tidak berminyak,jerawat dan jeragat makin kurang dan tak kusam.Muka jadi segar dan awet muda..

Testimoni paling tak disangka, muka saya sebelum ni ada jerawat/jeragat mcm biji hitam di pipi, Selalu dok picit , susah betul nk hilang..lagi satu ada mcm lebihan isi kat kawasan tepi mata..mgkin sebab lemak2 kot..mcm biji kutil kot...tapi bila dok guna sabun ni dlm seminggu lebih camtu..jeragat hitam dan biji isi lebih mcm kutil tu dah hilang...memang happy sangat. Muka pun makin bersih dan glowing. Rasa lembut dan licin saja muka sekarang ni.

Jadi pada sesiapa yg nak order, sila2..mmg takkan nyesal. Sape2 yang sambil nak cantik dan nak tambah duit pun di alu-alukan utk jadi agent dan dropship.

Harga Seketul : RM25 (55gm)
Tahan 2 Bulan
Promosi Free Poslaju utk 50 orang yang terawal !!!

JOM MESEJ SAYA 011-10102673

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Liana 153 - Sat 23/Sep/2017, 11:43am
saya akan buat group whatsap utk agent dan dropship..blh add fb saya : Anas Glowing

untuk lihat gambar produk dan testimoni serta perubahan yg memang berkesan saya..jom add fb.  
2. Dio - Tue 26/Sep/2017, 7:30am
0137737032  
3. Liana 153 - Wed 27/Sep/2017, 3:38pm
tq dio..ok nti saya add group ya  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..