MLM Tudung yg Baru Dibuka
Siti Fazelah Che Lam - Thu 10/Nov/2011 2:50pm [Last Comment]
kepada sesiapa yang berminat utk menyertai satu MLM baru, milik penuh bumiputra sila email kepada saya di
chelamjr77@yahoo.com
atau
d_one1rrr@yahoo.com
bagi yg sudah ada kedai boleh memohon utk menjadi stokist....

Niche: Network Marketing | Butik Tudung
 
1. Dang Setia - Thu 10/Nov/2011, 3:14pm
sy xde kedai lagi tp berminat nak tau jenis MLM yg mcm mne tu?perlu modal tak?  
2. Alieza 2 - Thu 10/Nov/2011, 4:00pm
boleh bagi detail ke aliezaliza@yahoo.com.my  
3. Jiha 5 - Thu 10/Nov/2011, 4:23pm
sy berminat nk tahu lebih lanjut. sila email ke rosnizan73@gmail.com terima kasih.  
4. Aniza 5 - Thu 10/Nov/2011, 7:20pm
boleh email detail pada aniz_cute85@yahoo.com  
5. Be Star 2 - Thu 10/Nov/2011, 8:10pm
NEW DESIGN & REVOLUTION OF INNER TUDUNG

http://beauty-fullhouse.blogspot.com/  
6. Mohamad 49 - Thu 10/Nov/2011, 11:46pm
email ke arepeace_arewisy@yahoo.com  
7. Jamal Pak Tongko - Fri 11/Nov/2011, 12:16am
MCM2 BISNES SKRG NI  
8. Che Ab - Fri 11/Nov/2011, 10:34am
boleh emailkan pada saya di esprito193@yahoo.com  
9. Effarizza - Fri 11/Nov/2011, 10:44am
sy berminat email kat sy shegwa84@gmail.com  
10. Gold69 - Fri 11/Nov/2011, 11:16am
sila detail ke dpower01@ymail.com  
11. Pn Aida - Fri 11/Nov/2011, 8:59pm
sila email ke eiyda82@gmail.com  
12. Mamadanial76 - Sat 12/Nov/2011, 12:40am
sila email ke mamadanial76@yahoo.com  
13. Kartini 11 - Sat 12/Nov/2011, 2:54pm
email qasehkusyafiq@yahoo.com.my  
14. Gold69 - Sat 12/Nov/2011, 3:58pm
siti fazilah ni tidur ke dah 2,3 hari tak ada emel apa2 pun..lain kali kalu susah sangat nak hantar emel tinggal la no phone baru senang nak jalan kan urusan.....  
15. Siti Fazelah Che Lam - Mon 14/Nov/2011, 1:36pm
saya minta maaf kepada semua di atas kelewatan saya membalas email semua, kepada sesiapa yang berminat saya akan emailkan detailnya nanti.
Kepada Gold69, saya secara peribadi memohon maaf di atas kelemahan itu.
terima kasih.  
16. Siti Fazelah Che Lam - Sun 18/Mar/2012, 4:57pm
saya kepada semua kerana syarikat mlm tersebut mempunyai sedikit masalah harap maaf  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..