Minuman Dadih Berperisa (Mydadih)
Natrah Nasir 2 @ Fieldman Marketing Sdn Bhd - Wed 17/Apr/2019 2:37pm
Assalam Hi πŸ™‹β€β™€οΈ..

Kami dari Fieldman Marketing Sdn Bhd ingin perkenalkan produk jualan kami is MYDADIH. Produk kami yg dulunya kini sudah kembali semula.. Rinduuu takk? πŸ₯° MYDADIH dengan rasa yang sangat segar dan memukau!.. ohh woow syokkknyaaa.. πŸ€—

Disini juga kami mencari tempat2 yang boleh perkenalkan dan pasarkan produk mydadih kami contohnya di kafe2 hipster, kedai2 makan, kedai runcit, peniaga pasar malam, foodtruck dan sebagainya.. Bagi yg berminat sila hubungi kami ok..πŸ‘Œharga PM tepiii, speciall punyaaa.. chinggggsss! πŸ˜‰

Hahh puasa dah nak dekat dah ni uolsss.. Bestttnyaaaa pastu rayyyaaa.. heeπŸ™ˆ Sekali minum confirm kenyang sampai berbuka tau☺.
Jom try.. ❀ RM 6 SEBOTOL..

Note:

MYDADIH juga mengambil tempahan untuk event dan majlis seperti Birthday, Kenduri Kahwin, Bulan Ramadan (Majlis Berbuka) dan Bulan Syawal (Majlis Hari Raya). Lain-lain event pun MyDadih layan dengan syarat perlu meletakkan order sebanyak 300 botol (minima). Tiada caj penghantaran dikenakan.

MYDADIH wajib menerima tempahan order 3 hari in advance sebab MyDadih akan dimasak bila order masuk untuk pastikan kesegarannya.

The most important things is share the REZEKI together. Share the BERKATS and give more values to orders!

Jangan lupa follow our instagram & fb page*
@mydadih_official
@mydadih_official
@mydadih_official
https://www.facebook.com/MyDadih.HQ/
https://www.facebook.com/MyDadih.HQ/
https://www.facebook.com/MyDadih.HQ/

Berminat hubungi sy ya.. STOKIS AGENT diperlukan. πŸ€—

Meh whatsapp cepat πŸ‘‡
http://mydadih.wasap.my/
http://mydadih.wasap.my/
http://mydadih.wasap.my/

''SEKALI HISAP, NAK LAGI'' ❀.

TAG and share with your friends anda yang SUKA SGT DADIH!

TQ guys for your support. Semoga allah murahkan rezeki dan permudahkan segala urusan kita semua.. aminnn.. 😘

Berminat sila hubungi sy : 011-1641 5155

Niche: Bisnes Minuman | Bisnes Pasar Malam | Pembekal Barang Runcit | Tempahan Minuman Dan Dessert
     
  1. Mohamad 416 - Tue 18/Jun/2019, 7:16pm
    Ada plan utk buat majlis kesyukuran, aqiqah, kahwin, tunang dl? Nak tetamu anda pulang dengan seribu senyuman. Apa kata masukkan dessert seperti cendol dan abc sebagai salah satu hidangan dalam majlis anda!

    kami ada menyediakan perkhidmatan catering cendol dan abc untuk semua majlis2 dan jamuan kecil hingga besar. dengan harga yang sangat berpatutan yg penting kualiti dari kami di jamin terbaik dan rasa yang sangat sedap.

    area kl, selangor dan negeri sembilan sahaja.

    boleh hubungi atau whatsapp untuk tempahan di 0123460748 en.mohamad  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)